Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Každým rokem se o jarních prázdninách populace ospalého jezera Victoria rozroste z 5 tisíc na padesát. Ve výhni slunce vypukne hlučná zábava se spoustou alkoholu. Tento rok ale existuje další důvod, proč se obávat a nepůjde jen o těžká rána po večírku nebo stížnosti od sousedů. U jezera se objevil nový druh strachu a ohrožení. Po nenadálém zemětřesení pod vodou začnou místní obyvatelstvo ohrožovat prehistorické lidožroutské ryby. Skupiny návštěvníků, kteří se navzájem ani trochu neznají, se musí spojit a společnými silami zabránit novým ostrozubým obyvatelům resortu, aby si z lidí udělali potravu. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (806)

misterz 

všechny recenze uživatele

Výborný eco horor úlet a šialená gore jazda k tomu. Troška pomalší rozjazd, ale keď konečne zúbkaté rybičky dostanú hlad a nájdu si lákavý zdroj potravy, tak sa kolotoč rôznych nechutností s prímesou veľkej dávky humoru už nezastaví (scénka s odhryznutým penisom...). K celkovému dobrému dojmu treba ešte prirátať pekné baby a pár dráždivejších záberov, hlavne v spojitosti s fotením na lodi. Preto aj napriek minimálnemu napätiu celkom spokojnosť. 70/100 ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Ajaj, Ajo. Tak takhle ne. Kromě hlavního útoku Pygocentri nattereri na přístav, který má grády, šťávu, potoky krve a pár drsných momentů, je to snad v každém okamžiku předvídatelná, klišovitá žánrová zbytečnost, která svými složkami (postavy, dialogy, děj, úplný závěr) evokuje staré ´monster´ filmy. Jestli to tak Aja chtěl, tak ok, povedlo se mu to. Já jsem se ale nedokázal naladit na tu vlnu, se kterou bych si tohle užil a ještě se navýsost bavil. Sorry, ale skoro všechny over the top scény mě minuly velkým obloukem. Co teď?? Příští rok bych to tipnul na Chřestýši 3D. 24 miliónů dolarů(rozpočet)/77 miliónů dolarů(výdělek celosvětově)/14 miliónů dolarů(čistý zisk z kinoprojekcí) ()

Reklama

Zeck 

všechny recenze uživatele

Tenhle film udělaly dvě věci. Nahé kozy a nekončící masakr. Zatímco první faktor prokládal celý film a suploval tak nulový scénář, druhý přišel až po půlce filmu a dokonale změnil mé hodnocení této "perly". Vidět deset minut tuny krve, masa a totální chaos bylo zkrátka zábavné. Vrcholem celé show byl jednoznačně "výlet" mladého bukanýra, který svým motorovým člunem rozsekal to, co ryby nezvládly. Tenhle film je především komedie a doba, kdy Čelisti děsily masy lidí jsou pryč. Film, který ukazuje sežrání penisu a následné vyblítí ho s odkrknutím na kameru, se ani vážně brát nedá. :-)) Puberťáci jistě stanovali celou stopáž filmu, všude se třásly zadky, mohutné prsy se plácaly o vodní hladinu, z mokrých ženských těl se lízal alkohol o sto šest, prostě rodinný filmeček na Vánoce po rozbalení dárků. 68% 10.10. 2010, 301. komentář. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Ani ako fanúšika béčkových hororov a obdivovateľa Ajovho remaku Hory majú oči ma jeho Piraňa príliš nenadchla. Aja má totiž skutočný filmársky talent, ktorým v Piraňe plýtva. Spracováva v nej obsah, ktorý by iba o kúsok horšie zvládol i packal (režisér) Eli Roth. Jeho Piraňa síce JE ako-tak zábavná, nahé čučoriedky v nej potešia a miera krvavej brutality dosahuje úrovne najšťavnatejších splatter masakrov žánru (čo je v dnešnej dobe v kine jav nevídaný), ale film ako celok pôsobí lacne až nesympaticky. Väčšina jeho postáv vám skôr lezie na nervy, než že by ste sa o ne mali báť, pretože sú špatne napísané a občas i zle obsadené. Aspoň že ten potapačský výlet do podzemnej jaskyne disponuje tak príjemným fantasy rozmerom. O českom dabingu pomlčím, o jeho úrovni vypovedá hneď úvodná scéna, kedy Richard Dreyfuss vydáva pod vodou rovnaké zvuky stonania ako nad vodou (WTF?!). ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Viděna "2D" verze. Pokud jsem Ajův minulý snímek nazval nářezem, přemýšlím, jak nazvat Piraňu. Možná krvavá blbost, která udělá každému chlapovi radost (i když u jedné scény fakt nevím… :-)) a má rozumnou stopáž? Jo, krvavá cypovinka, to bude ono. Vlastně, ono je to jedno. Nazvěte si to, jak chcete, faktem ale zůstává, že Aja si upevňuje svou pozici krále hororů (nebo v tomto případě, krále masakrů). Jo, Aja v tom umí plavat… Vidět to v 3D, tak možná umřu štěstím nebo možná ne, kdo ví. Každopádně pochybuju, že letos uvidíte něco krvavějšího v našich kinech. Při hodnocení se držím slov, která tam pan režisér říká (dovedu si představit i Aju, jak tuhle větu zrovna u tohohle filmu pronáší): Lidi, netočíme tu drama, točíme tu porno. Takže já to nehodnotím jako drama, ale jako po… řádně krvavý snímek. Po druhé projekci to možná bude za plný počet, zatím tu nechám 80 % s tím, že přeci se mi ta Zrcadla líbila více. P. S. Kelly Brook je BOHYNĚ! ()

Galerie (131)

Zajímavosti (19)

  • Předtím, než Jake opustí sourozence, říká jim: „Nezvedejte telefon, neotevírejte dveře, a neopouštějte dům." Přesně tahle věta, jen v jiném pořadí slov, se vyskytuje jako motto na plakátu k filmu Vřískot. (SidneyP)
  • Filmoví tvůrci museli scény na moři kvůli nepřízni počasí natočit během dvou týdnu, zbytek byl pak dotočen v ateliérech. (dan.pacino)
  • Hned po komerčně úspěšném otevíracím víkendu v USA se začalo mluvit o možném pokračování, které se již po pár týdnech potvrdilo. (pavlikv)

Reklama

Reklama