Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Každým rokem se o jarních prázdninách populace ospalého jezera Victoria rozroste z 5 tisíc na padesát. Ve výhni slunce vypukne hlučná zábava se spoustou alkoholu. Tento rok ale existuje další důvod, proč se obávat a nepůjde jen o těžká rána po večírku nebo stížnosti od sousedů. U jezera se objevil nový druh strachu a ohrožení. Po nenadálém zemětřesení pod vodou začnou místní obyvatelstvo ohrožovat prehistorické lidožroutské ryby. Skupiny návštěvníků, kteří se navzájem ani trochu neznají, se musí spojit a společnými silami zabránit novým ostrozubým obyvatelům resortu, aby si z lidí udělali potravu. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (805)

Lateef 

všechny recenze uživatele

Ajaj, Ajo. Tak takhle ne. Kromě hlavního útoku Pygocentri nattereri na přístav, který má grády, šťávu, potoky krve a pár drsných momentů, je to snad v každém okamžiku předvídatelná, klišovitá žánrová zbytečnost, která svými složkami (postavy, dialogy, děj, úplný závěr) evokuje staré ´monster´ filmy. Jestli to tak Aja chtěl, tak ok, povedlo se mu to. Já jsem se ale nedokázal naladit na tu vlnu, se kterou bych si tohle užil a ještě se navýsost bavil. Sorry, ale skoro všechny over the top scény mě minuly velkým obloukem. Co teď?? Příští rok bych to tipnul na Chřestýši 3D. 24 miliónů dolarů(rozpočet)/77 miliónů dolarů(výdělek celosvětově)/14 miliónů dolarů(čistý zisk z kinoprojekcí) ()

larelay 

všechny recenze uživatele

Myslim, ze tento film sa mal volat Kozaňa :D A to som si myslela, ze viac koz (doslova a do pismena v oboch slova zmysloch) ako v Playboy nikdy neuvidim, ale ano, chyba lavky... Videla som. V Pirani 3D. Musim povedat, ze som sa skvelo bavila, lebo hoci je toto kolosalna blbost, malo to prvky hororu, hilarious komedie a dokonca to malo aj efektny zaver... "Hm, no dobre... A kde su rodicia?" ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Aja prostě ví, jak udělat hororovým fandům radost. Když už na něj po průměrných Zrcadlech někteří zanevřeli, tak si vzal k ruce ten nejbéčkovitější příběh a udělal z něj hororovou lahůdku plnou nekompromisní brutality, nahejch bab, nadhledu a jednoho plavoucího penisu. Aja ví, co si může ve filmu s piraňama dovolit a tak si z toho všeho dělá vlastně i prdel. Ale tak nějak po svém, takže zároveň stejně vzniknul nejbrutálnější film od Hory mají oči. Hlavní hrdina je navíc sympaťák a sekunduje mu spousta polozapomenutých herců v čele s Elisabeth Shue nebo Christopherem Lloydem. Všechno dohromady to navíc skvěle funguje a vzniknul tak horor přímo k nakousnutí. ()

Tsunami_X 

všechny recenze uživatele

Záleží na tom, jak to čtete. Na jednu stranu můžete Aju velebit za částečnou nekompromisnost, nepřiposranost, kvanta koz a krvavý finále, na druhou tohle všechno můžete stejně rychle zamést pod koberec. Co na tom, že někdo umí pracovat se stereotypy, nacpe si do svý žánrový omalovánky kvanta chicksen a ještě se navíc všem rozhodne vytřít zrak kulervoucím gore festem. Na vše ostatní, jako je budování napětí, špetka mytologie a zábavná postava, které nepřejte krutou smrt v bolestech, se tady rezignuje pod taktovkou blití do kamery a dalších zbytečných 3D eskapád. Aja musí pod nuceným nánosem technologií trpět ještě více, než jeho filmové oběti. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Nemá nic zlomenýho. Vypadá to na kyselinu nebo toxin..... Prostoduchá letní zábava, pivo, prsatky co myslej na divočení koupající se v průzračné vodě jezera, kterou občas zčeří tmavý mrak nasranejch piraň. Oceňuji odlehčenou pohodovou atmosféru, hezké obrázky dívčích vnad a veselé gore záběry. Po hodince to na pláži vypadá jako 6.6.1944 v Normandii, za 80 minut je hotovo a já se těším na druhej díl! Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Jsem obdivovatel Pygocentrus Nattereri. 2.) Zajímá mě, jak se dá s padákem na zádech přijít o půlku těla. 3.) Rajcujou mě mokrý trička. 4.) Dělá mi dobře, když voda v jezeře není modrá, ale červená. 5.) Miluji lidská torza. PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE ** NAPĚTÍ ** ()

Galerie (131)

Zajímavosti (19)

  • Okrem známej pornoherečky Riley Steele sa vo filme predstavia v cameo rolách aj ďalšie dve, Ashlynn Brooke a Gianna Michaels. (MikaelSVK)
  • Natáčení probíhalo 42 dní. (KucC)
  • Film sa natáčal na jazere Havasu, ktoré leží v rezervácii medzi Arizonou a Kaliforniou. Toto jazero je skutočne obľúbeným a vyhľadávaným jarným miestom pre oddych a zábavu. Producenti najprv chceli použiť skutočný názov, ale nakoniec sa rozhodli pre fiktívny - Lake Victoria. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama