Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Každým rokem se o jarních prázdninách populace ospalého jezera Victoria rozroste z 5 tisíc na padesát. Ve výhni slunce vypukne hlučná zábava se spoustou alkoholu. Tento rok ale existuje další důvod, proč se obávat a nepůjde jen o těžká rána po večírku nebo stížnosti od sousedů. U jezera se objevil nový druh strachu a ohrožení. Po nenadálém zemětřesení pod vodou začnou místní obyvatelstvo ohrožovat prehistorické lidožroutské ryby. Skupiny návštěvníků, kteří se navzájem ani trochu neznají, se musí spojit a společnými silami zabránit novým ostrozubým obyvatelům resortu, aby si z lidí udělali potravu. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (806)

Psema 

všechny recenze uživatele

Slabota, která se snaží být tak moc nad věcí, až nezapadá vůbec nikam. Hororem není, poněvadž chybí jakýkoliv strach z neznámého či čehokoliv jiného (pravda, mizerné triky spolehlivě zabíjí nadějné pokusy o zprostředkování děsu skrze masožravé kousavky), komedií také ne, protože nedovede ničím rozesmát (humor chybí a chcípání plaváčků prostě vtipné není) a thrillerem rovněž ne... na to je zde až příliš málo napětí. Skoro se zdá, že Piraňa 3D vznikla jenom kvůli deseti minutám krvavého masakru, kolem něhož se postavil jakýs takýs příběh s tím, že to tupé stádo teenagerů zblajzne i s navijákem. Já říkám "kašlete na Aju a jdětě po Danteho originálu." Sice tam nejsou kozy ve třech rozměrech, ale ty má každý rozumný člověk doma. A ještě si na ně může kdykoliv sáhnout. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Parádní zábavnej horor, co se nebere vážně. Bavila mě první půlka s mega plážovou party. Všude samý holky v bikinách, prostě letní pohoda. To natáčení porna, kde se nešuká bylo fakt směšný a prostě jsem se bavil. Samotný piraně a ten plážovej megamasakr byl zvládnutej na jedničku. Přesto se o největší chuťovku postaraly vlasy zaseknutý za lodní šroub a ne piraně. Mno a povinná finální scéna...paráda. Aja prostě zase nezklamal. Jedinou a důraznou výtku mám k 3D. PROČ?!!! Bylo tam úplně ZBYTEČNÝ a hlavně ŠPATNÝ. Dění na plátně jen znepřehlednilo a film by byl bez toho mnohem lepší. Každej není James Cameron a cpát 3D všude, jen abych vydělal víc peněz když to s tim neumim natočit je blbost. ()

Reklama

Arx 

všechny recenze uživatele

Nijak špatné ale na druhou stranu nijak nevybočující z klasického holywoodského průměru. Na vnadné krásky se zatraceně dobře kouká a první půlka je opravdu velmi zábavná. Ke konci už to ale bohužel ztrácí trochu dech a té krve a všelijakých rádoby vtipných záběrů je přece jenom trochu moc a film spíše nudí. I tak to ale stojí za zkouknutí. 65% P.S. Kelly Brook je dokonalost a jsem hrdý za svojí biografii na CSFD :D ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Kua, to je neskutočný masaker čo spravil Alexandre Aja na plátne.Film je klasika - jazero, sprostý teenagery, bezmocný fízli a pirane, ale Aja to podal tak neskutočne verry funny spôsobom, až je vám jedno čo sa tam všetko deje.Niekedy mi to pripadá, že všade kde sa objaví Eli Roth tak to musím byť masaker ako jeho smrť v tomto filme (dokonca to schytala aj pronohviezda Gianna Micheals:). 60% - 3* ()

larelay 

všechny recenze uživatele

Myslim, ze tento film sa mal volat Kozaňa :D A to som si myslela, ze viac koz (doslova a do pismena v oboch slova zmysloch) ako v Playboy nikdy neuvidim, ale ano, chyba lavky... Videla som. V Pirani 3D. Musim povedat, ze som sa skvelo bavila, lebo hoci je toto kolosalna blbost, malo to prvky hororu, hilarious komedie a dokonca to malo aj efektny zaver... "Hm, no dobre... A kde su rodicia?" ()

Galerie (131)

Zajímavosti (19)

  • Okrem známej pornoherečky Riley Steele sa vo filme predstavia v cameo rolách aj ďalšie dve, Ashlynn Brooke a Gianna Michaels. (MikaelSVK)
  • Předtím, než Jake opustí sourozence, říká jim: „Nezvedejte telefon, neotevírejte dveře, a neopouštějte dům." Přesně tahle věta, jen v jiném pořadí slov, se vyskytuje jako motto na plakátu k filmu Vřískot. (SidneyP)
  • Snímek startoval ve 2 470 amerických kinech s obratem $10,1 milionů. Celosvětově snímek pak nasbíral $81,5 milionů. Rozpočet přitom činil $24 milionů. (pavlikv)

Reklama

Reklama