Reklama

Reklama

Chcete, aby z vaší dcery nevyrostla fňukna, která se při sebemenším problému sesype? Pošlete ji do školy St. Trinian’s! Tam vládne anarchie a mladé slečny musí mít pořádně ostré lokty, aby přežily svérázné metody svých profesorů a ulítlé nápady spolužaček. Jenže škola je právě před krachem, protože ředitelka tohoto podivného institutu si s ničím moc neláme hlavu, a to ani s upomínkami od banky, kterých už má pěknou hromádku. Takže je třeba vymyslet plán. Velmi chytrý plán, který škole vynese pořádný balík peněz. Co takhle ukrást obraz? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (129)

Hauzik 

všechny recenze uživatele

Tenhle film shlédnut opět na filmovém festivalu ve Zlíně.Snímek se snaží jít z dobou mladých lidí.Nemějte mu to za zlé, takový dnešní svět mladých v Británii a i jinde ve světě je.Je sice pravda ,že scénář byl trošku slabší ,ale film pěkně odsýpal a nevznikala v něm žádná hluchá místa.Mohu doporučit.Než jej odsoudíte, tak ho sami shlédněte. ()

alambert 

všechny recenze uživatele

Skutečně velmi bláznivá komedie, vzhledem k muži v jedné z hlavních ženských rolí až na hranici s parodií. Líbí se mi vizuální zážitek z filmu, tím myslím "aranžmá" interiérů i exteriérů, prostředí, rekvizity. Dál se mi líbí moderní hudba, přitom ale žádný R'n'b. Co se mi naopak nelíbilo, byly některé nelogičnosti a pár dialogů. Když už sem u dialogů, prosím, pokud máte možnost, vyhněte se dabované verzi a pusťte si tu s titulky. Takhle strašný dabing je překvapení i na české poměry. Český název už jen umocňuje můj dojem, že člověk, který celý film a i název překládal, film snad vůbec neviděl. Holky z naší školky? Proč? Jen sprosté marketingové využití známého jména. A teď skutečné hodnocení na závěr: FILM...5/10...TALULAH RILEY v podvazcích...10/10 xD = CELKEM 8/10 xD ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Charlie Mole: 1. Theme to St. Trinian's ,2. Trouble ,3. Oh My God ,4. Love Is in the Air ,5. Don't Give Up ,6. Nine2Five ,7. If I Can't Dance ,8. Teenage Kicks ,9. Sanctuary ,10. Love Is a Many Splendored Thing ,11. Three Spoons of Suga ,12. On My Way to Satisfaction ,13. Defenders of Anarchy (The St. Trinian's School Song) , ()

kymberelyJ 

všechny recenze uživatele

Film se mi moc líbil. Je to takový černý humor alá Adamsova rodina.Hlavní hrdinky, studentky dívčí školy St. Trinian's, jsou svým chováním odpudivé, ale postupem času si získají divákovo srdce, a tak ten nakonec s napětím doufá, že se jim jejich plán, ukrást cenný obraz "Dívky s perlou", který je umístěn v Britské Národním muzeu, vydaří (přestože ví že je to nemorální..). ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Nečekaně svěží komedie, která těží ze skvěle dávkovaného britského humoru a parádního hereckého obsazení (geniální Everett a Firth). Nutno říci, že k pochopení dosti hlášek a narážek je potřeba nejen číst titulky (které byly jinak na velmi dobré úrovni), ale taky pořádně poslouchat (viz geniální vtípek před hokejbalovým utkáním). K tomu všemu je nutno připočíst skvělý originální soundtrack (mimochodem skvěle otextovaný) a s hodnocením není možno zůstat při zemi. Palec nahoru a už teď se těším na pokračování. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (10)

  • Emo studentku si zahrála britská zpěvačka Paloma Faith. (dancingclown)
  • Film je inspirován kresbami anglického karikaturisty Ronalda Searla. (skudiblik)

Reklama

Reklama