Reklama

Reklama

Chcete, aby z vaší dcery nevyrostla fňukna, která se při sebemenším problému sesype? Pošlete ji do školy St. Trinian’s! Tam vládne anarchie a mladé slečny musí mít pořádně ostré lokty, aby přežily svérázné metody svých profesorů a ulítlé nápady spolužaček. Jenže škola je právě před krachem, protože ředitelka tohoto podivného institutu si s ničím moc neláme hlavu, a to ani s upomínkami od banky, kterých už má pěknou hromádku. Takže je třeba vymyslet plán. Velmi chytrý plán, který škole vynese pořádný balík peněz. Co takhle ukrást obraz? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (129)

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Tak já teda nevím. Celý film si říkám "na co to sakra koukám" a koukat na to sama, tak jsem to asi vypnula po prvních pár minutách. Ale to bych přišla o ten konec! Posledních 20-30 minut mě neuvěřitelně bavilo. Hodnotím 3*, za pěknou hudbu, skvělé herecké obsazení a v neposlední řade za ten britský akcent. Ten je totiž nádherný pro ucho a neuvěřitelně složitý pro ústa... :) Film si asi znovu nepustím, ale úplný propadák to nebyl :) ()

Greg 

všechny recenze uživatele

"Oh my god! You want us to steal Scarlett Johansson?" Neuvěřitelně šílená komedie se skvělými hereckými výkony (hlavně Gemma, Rupert a Russell i Colin) a také docela povedenou pointou. Po lehce rozvláčnějším rozjezdu nabral film opravdu svižné tempo. Místy film sklouzává i k parodii, což mu jenom prospívá. Na první pohled to sice vypadá jako další bláznivá komedie pro teenagery, ale rozhodně tomu tak není. Vím, že se film nemusí každému líbit, ale docela dost jsem se nasmál. Film bych doporučil hlavně fanouškům herců, kteří v něm hrají... ()

Reklama

vesper001 

všechny recenze uživatele

Addamsova škola mě dlouho odhrazovala českým názvem, který slibuje brutální horor. Obsazení a zvědavost však nakonec překonaly strach a předsudky a já se touhle šíleností fakt pobavila. Proto velkoryse odpouštím občasná zaváhání a odmítám si zkazit zážitek domáháním se vysvětlení nebo logiky. Navíc jsem hrdá na to, že jsem sama odhalila spoustu odkazů. Třeba že Camilla je Camilla. ;) Tak takhle to dopadne, když se upjatí Angličáci dají na houbaření! ()

alambert 

všechny recenze uživatele

Skutečně velmi bláznivá komedie, vzhledem k muži v jedné z hlavních ženských rolí až na hranici s parodií. Líbí se mi vizuální zážitek z filmu, tím myslím "aranžmá" interiérů i exteriérů, prostředí, rekvizity. Dál se mi líbí moderní hudba, přitom ale žádný R'n'b. Co se mi naopak nelíbilo, byly některé nelogičnosti a pár dialogů. Když už sem u dialogů, prosím, pokud máte možnost, vyhněte se dabované verzi a pusťte si tu s titulky. Takhle strašný dabing je překvapení i na české poměry. Český název už jen umocňuje můj dojem, že člověk, který celý film a i název překládal, film snad vůbec neviděl. Holky z naší školky? Proč? Jen sprosté marketingové využití známého jména. A teď skutečné hodnocení na závěr: FILM...5/10...TALULAH RILEY v podvazcích...10/10 xD = CELKEM 8/10 xD ()

type_B 

všechny recenze uživatele

Sice ze streamu a s dvouvteřinovým zpožděním zvuku, ale přesto skvělý zážitek. "We´re the best, let´s screw the rest" zpívá se při závěrečné písni... a já říkám: proč ne. Lehce bláznivé béčko se spoustou holek nemůžu hodnotit méně než 4 zviezdami, zvláště když je ve snímku spousta drog, chlastu a prášků. Navíc ta pochmurě útulná atmosféra vládnoucí na půdě tohoto nonkomforního vzdělávacího ústavu... No ano, kdo by na takové škole nechtěl studovat? A dodatek k anarchii: ehm, no ono stačí zajít si na studijní oddělení FFUK, abyste poznali, co znamená slovo "chaos". ()

Galerie (14)

Zajímavosti (10)

  • Dívky se snaží z muzea ukrást obraz pojmenovaný "Dívka s perlou", což je i název filmu z roku 2003, ve kterém si Colin Firth zahrál roli autora výše zmíněného obrazu. Vedle toho je i filmu jednou studentkou při plánování krádeže zmíněna Scarlett Johansson, která si zahrála onu "dívku s perlou". (Stanislaus)
  • Colin Firth, Anna Chancellor, Talulah Riley a Gemma Arterton si již někdy dříve zahráli v některé z filmových, resp. seriálových adaptací románu "Pýcha a předsudek". (Stanislaus)
  • Postava Camilly Fritton (Rupert Everett) je parodií na Camillu, vévodkyni z Cornwallu, a to jak v rámci oblečení, tak manýrismu. (Stanislaus)

Reklama

Reklama