Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Diana se stala před lety svědkem přestřelky na střední škole, při které zemřela její kamarádka. Nyní žije s pocitem viny, že může za její smrt. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (106)

ladko 

všechny recenze uživatele

V mojich očiach sa tento film proste hral na niečo viac a nemal na to. Príbeh je až na pár momentov nudný až otravný a vyústenie akokoľvek chcelo byť prekvapujúce jednoducho nebolo. Naviac “flashbacky“ sú dávkované veľmi pomaly a segmenty z nich sa ešte opakujú(film ako stvorený pre pacientov trpiacich výpadkami krátkodobej pamäte...). Čakal som viac. ()

Chrysopras 

všechny recenze uživatele

Docela silný překvápko při náhodnym přepínání tv! Aneb jak jeden silný moment dělá celý film ( pravda, vracíme se k němu několikrát ). No a dvoukolejný vedení filmu, kde konec přinese víc otazníků než odpovědí! Nejspíš záměrně. Snad neprozradim moc, když napíšu, že ty dvě koleje docela vystihují originální a český název filmu. Sám nevím k čemu se přiklonit... a to mě baví. Ale jsou tu i kazy, především Uma. ()

Reklama

Radiq 

všechny recenze uživatele

Tohle mi doporučil kámoš, kterej tím byl naprosto unešenej. Za jeho jinak vytříbenej vkus ho ale tentokrát asi zabiju. Bralo mě to asi jako informace, že zemřel Patrick Swayze. V americkejch filmech se probírají snad už jenom dvě témata: terorismus a střelba na školách nebo já už fakt jako nevim... Mladá a stará Diana - obě úplně odlišný typy, tak jak můžou hrát stejnou postavu? Zajímavý bylo, že Eva Amurri (postava křesťanské kámošky) mi přišla víc sexy, než Evan Rachel Wood (trošku dávačka, o níž se předpokládalo, že její role je sexy). Zvrat děje na konci mi zvrátil málem taky moje vnitřnosti z těla ven a pokožku dovnitř, protože taková to byla e-e. Chválím jenom některé poetické záběry, který to ale nemůžou zachránit. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 5/10 Atmosféra 7/10 Prostředí 6/10/// +Evan Rachel Wood, místy napětí -prolínání obou dějových rovin je hodně nevyzpytatelné, ten závěr jsem vůbec nepochopil/// Hodně jsem se těšil a to nejen na obě herečky ale i na film samotný. Jsme však trošku rozpolcen a mám z děje smíšený pocity. Poutavé to bylo. Evan hrála dobře ale Uma mě moc nepřesvědčila. Možná to bylo postavou. Závěr to však celé pohřbil. Nemám chuť přemýšlet o tom jak to vlastně bylo a co se teda nakonec stalo. Asi to chápu, ale potřeboval bych si o tom s někým promluvit :-)/// Celkem 57%/// ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Dosť vydarené, a napriek tomu vo mne prevládajú rozporuplné pocity! Pretože mám pocit, že som celý film veril niečomu, čo bola v podstate len vízia a predstava budúcnosti. Príbeh bol však naozaj vynikajúci a s napätím som očakával rozuzlenie. O to viac ma sklamal ten koniec, keďže celý čas som rozmýšľal aký bol ten osudový argument, ktorý vtedy počas prestrelky zachránil tú jej situáciu. A napokon bolo všetko úplne inak... Evan Rachel Wood bola perfektná, a aspoň pre mňa bola oveľa väčším ťahákom ako Uma Thurman. Ten koniec ma dosť vyviedol z miery, ale aj tak musím uznať, že som mal z toho určite lepší dojem ako z predchádzajúceho Perelmanovho filmu House of Sand and Fog. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (2)

  • Natáčanie filmu prebiehalo na viacerých miestach a školách v americkom štáte Connecticut. (MikaelSVK)
  • Uma Thurman zde vystupuje jako dvaatřicetiletá matka, ve skutečnosti jí však v době natáčení bylo již 37 let. Rovněž dvacetiletou Evan Rachel Wood scénáristé omladili - na sladkých 17. (hippyman)

Reklama

Reklama