Reklama

Reklama

Alyce Kills

Trailer

Obsahy(1)

Alyce si užívá večer se svojí kamarádkou, alkoholem a drogami. Poté, co ji shodí ze střechy domu, začne Alyce sžírat pocit viny a ponoří se do děsivé noční můry plné sexu, násilí a drog. Její mysl se trhá na kusy a stejně dopadne každý, kdo se jí postaví do cesty. (Mr.nachos)

Videa (1)

Trailer

Recenze (113)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

...príde narko/formou o priateľku a to ju narko/masochisticky nabrúsi. Nedovolí bezpohlavným vyšetrovateľom, aby clonili , ani drog / dickom aby si vykúpili milosť na dožitie. S víziou jasného konca a odhodlaním prekročiť všetky hranice ľudskej dôstojnosti , sa do toho pustí. Jej krvilačná jazda poznačí celý snímok a ten následne diváka. Neskrotná nezávislácka filmová radovánka , ktorá neosloví iba slepého. Parádne rafinovaný ....brutus! ()

Peytl 

všechny recenze uživatele

Tak já nejsem klasický hltač hororů, ale poněvadž jsem byl téměř násilím donucen Alíšu spatřit a ač se zpožděním tedy musím reagovat. Světluško, ty truhlíku, přestože jsem svatý mlž, celou první hodinu jsem chtěl pouze jedinou věc...ehm...šukat, hlavní hrdinka ( i kámoška) ve mně evokovaly neskutečné věci. To má s člověkem horor udělat? Pochopeytelně posléze se přitvrdilo, haha, ale asi jsem v sobě objevil nějakou tu ( v mém případě tak) patnáctou komnatu a začínám se bát sám sebe. Mně se to líbilo...ale pssssst. ()

Reklama

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Celkem průměrnej horor, kde asi půl hodinu nic moc hororového neděje, ale zbytek filmu je celkem masakr. Podle mě zde moc hororová atmosféra neni, jde spíš o přoměnu osobnosti hlavní představitelky, kdy se jí po nešťastné nehodě zmrzačí nejlepší kamarádka (tak trochu i její vinou) a ona to neunese a začne z toho magořit. Za mě 60% :) ()

Ozo 

všechny recenze uživatele

"What?" Tak tohle bylo vážně něco divnýho. Ze začátku jsem uvažoval i nad tím, že to vypnu. Takhle nesympatický kravky jsem už ve filmu dlouho neviděl. Ale jakmile (SPOILER) kamarádka spadla za podivných okolností ze střechy (KONEC SPOILERU), tak si říkám, že by se to ještě mohlo rozjet. A ono jo! Úchylnosti, kterým se Alyce oddává, dostávaj spád a já se začínám potutelně usmívat. Finálních čtvrthodinka mi vzala dech. Jó, tohle můžu!!! Nicméně, vzhledem k tomu šílenému začátku, nepůjdu výš jak na tři. P.S.: Píšete, že představitelka Alyce není pěkná. Koho byste do role odstrkované buchty, z které si mnozí dělají srandu, dali vy? Nějakou modelku? Podle mne na castingu vybrali dobře. I přesto, že mi byla Jade Dornfeld ze začátku silně nesympatická, nakonec, zakrvácená, vypadá fakt chutně ;) ()

Makky 

všechny recenze uživatele

Scenár nespotreboval veľké množstvo papiera, rovnako ani číslo na účte s menovkou rozpočet nebolo veľké. Napriek tomu je Alyce pozoruhodný film. Hlavná predstaviteľka si nezíska príliš veľké sympatie, čo však nevadí. Pretože ide len o sledovanie jej psychiky a prerodu osobnosti, respektíve to úplné rupnutie v palici! Navyše tie stavy po užití drog boli úžasne spracované (kamerou a strihom mi to na okamih pripomenulo Requiem za sen). Alyce nie je horor, je to len delikátna chuťovka (doslova!) osmahnutá čiernohumornou úchylnosťou. Nemá ani žiadnu výpovednú hodnotu, len proste baví svojou zvrátenosťou. Odporúčam zhliadnuť aj ženám v domácnosti, kuchynské náčinie má skutočne obrovské portfólio využitia. Už dávno som nedal tak spokojné tri hviezdy. A záverečné "WHAT?" rocks!!! ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama