Reklama

Reklama

VOD (1)

Všechno to začalo, když Charliemu Loganovi bylo deset let. Odmítl tehdy políbit jednu dívku a ona na něj seslala kletbu. Nyní, o pětadvacet let později, je z Charlieho (Dane Cook) úspěšný dentista... a prokletí stále trvá. Zatímco jeho nejlepší přítel, plastický chirurg Stu (Dan Fogler), zvládá tolik pacientek, kolik je jen možné, Charlie stále nemůže najít tu pravou. A co je ještě horší, na svatbě jedné své bývalé přítelkyně zjišťuje, že každá žena, s níž se vyspal, našla skutečnou lásku – s mužem, kterého vzápětí potkala. Jeho život naplněný jen sexem bez citů je stále osamělejší – dokud nepotká Cam (Jessica Alba). Obavy z toho, co by mohlo následovat po společně prožité noci s dívkou svých snů, však Charlieho přimějí k rozhodnému činu. Kletbu z dětství je třeba zlomit! (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (302)

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Proč ne, na to, jak film strhali kritici za mořem, se mi Klikař Charlie docela líbil. Jessica Alba tu není za tu nejkrásnější, ale zase jí to jako obvykle sekne a pro mě doposud neznámý Dane Cook k ní sedne perfektně. Příběh i fórky jsou místy na hranici snesitelnosti a pár scén s erotickým nábojem (viděna unrated verze) toho moc nezachrání, to kdyby shodila vršek i Jessica, to by se ihned koukalo lépe. Sice moc talentu nepobrala, ale sledovat ji je docela příjemné a navíc pak je tu ještě Dane, jehož eskapády na chvíli zabaví a na nepřítomnost talentu jeho herecké kolegyně se pak rychleji zapomíná. Já se bavil a klidně bych Klikaře na jedno podívání doporučil. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Dobrý nápad a celé to bylo dost zábavné (bezesporu zejména kvůli milé zmatkařce Jessice Albě), ale protože tam byli všichni ti tučňáci a já z toho ve výsledku měla pocit, že vykradli 50 krát a stále poprvé, musím filmu Good Luck Chuck jednu hvězdu ubrat. Protože na obnažený prsa (a že jich tu bylo) mě ve filmu neutáhnou. ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Skvelá nekonvenčná komédia, ktorá z plytkého príbehu v úvode si nenazdajky behom chvíle vylepší skóre, ktoré záverom kandiduje aj na štvrtú hviezdičku, ale klasický záver mi jednoducho nedovolí ju pridať. Jedno je fakt, že Dane Cook sa musel počas natáčania skvelo pobaviť a jeho sexuálne chúťky by som nechcel zapierať. To, čo robí film postupom času lepším je naozaj originálna zápletka. Občas som sa dokonca aj schuti zasmial, ten pravý a masívny útok humorných scén prišiel však až v samom závere. Čo je škoda, pretože slovné prestrelky medzi Charliem a jeho doktorským parťákom Stuom mali šťavu, dokonca takú, že som miestami zabudol, že má film romantický podtext. 70%. ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Niekto by povedal, že Charlie je fakt klikař, má toľko nezáväzného sexu s toľkými ženami, ktoré sa navyše samé ponúkajú, no a Charile si to fakt aj užíva no až do chvíle kým sa nezaľúbi ... no jo scenár je hlúpy a herci tiež nehrajú nič moc ... i keď je treba povedať že od dua Alba a Cook som ani nič prvotriedne nečakal .... ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Aaron Zigman: 1. I Was Zapped by the Lucky Super Rainbow - The Flaming Lips ,2. Always the Same - Headway ,3. Good Luck Chuck - The Dandy Warhols ,4. Love It When You Call - The Feeling ,5. Accident Prone - The Honorary Title ,6. Good Weekend - Art Brut ,7. You're Gonna Get It - Sharon Jones/The Dap-Kings ,8. Hurry Up Let's Go - Shout Out Louds ,9. Shut Me Out - Aidan Hawken ,10. You Might Think - The Cars ,11. Physical - Olivia Newton-John ,12. Bela Lugosi's Dead - Bauhaus , ()

Galerie (36)

Zajímavosti (8)

  • Auto Cam Wrexlerovej je Toyota Prius II a na nárazníku má nálepku "I LOVE PENGUINS", čo v preklade znamená "Milujem tučniakov". (ladko)
  • Budova, v ktorej vo filme pracujú Chuck a Stu sa volá Seltaeb. Seltaeb odzadu je Beatles. (ladko)
  • Filmový plagát je odkaz na prednú stranu časopisu Rolling Stone, na ktorej boli Yoko Ono a John Lennon a John bol na nej kompletne nahý. (ladko)

Reklama

Reklama