Reklama

Reklama

VOD (1)

Všechno to začalo, když Charliemu Loganovi bylo deset let. Odmítl tehdy políbit jednu dívku a ona na něj seslala kletbu. Nyní, o pětadvacet let později, je z Charlieho (Dane Cook) úspěšný dentista... a prokletí stále trvá. Zatímco jeho nejlepší přítel, plastický chirurg Stu (Dan Fogler), zvládá tolik pacientek, kolik je jen možné, Charlie stále nemůže najít tu pravou. A co je ještě horší, na svatbě jedné své bývalé přítelkyně zjišťuje, že každá žena, s níž se vyspal, našla skutečnou lásku – s mužem, kterého vzápětí potkala. Jeho život naplněný jen sexem bez citů je stále osamělejší – dokud nepotká Cam (Jessica Alba). Obavy z toho, co by mohlo následovat po společně prožité noci s dívkou svých snů, však Charlieho přimějí k rozhodnému činu. Kletbu z dětství je třeba zlomit! (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (302)

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Povedená komedie, která má poměrně dost originální zápletku, a původně jsem chtěl dát i 4****, jenže pak jsem si uvědomil všechny zápory - Jessica Alba, kterou opravdu nemusím (o to víc ale překvapila v Awake), nejvíc klišodiní scény - setkání na letišti atd atd... Prostě při srovnání s čtyřhvězdičkovejma romantickejma komediema, které jsem teď v poslední době viděl, Klikař Charlie pokluhává. A Dan Fogler byl fakt odpornej, ble! ()

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Sice je tahle romantika podobná několika dalším filmům, a že těch filmů není málo, ale fakt ujde. Teda je na hranici průměru. Proč? Protože vcelku vtipný situace střídají tradiční klišé. Ale těch několik zábavných scén stálo za to. Pokud film budu hodnotit pouze v rámci romantických filmů, tak těsně nad průměr. Hodnocení: 55% ()

Reklama

fars 

všechny recenze uživatele

Naprosto prumerna komedie u ktere se porad sami sebe ptate, proc hlavni hrdina proste neudela to, co je vam jasne uz od zacatku ze musi udelat. Misto vtipnych dialogu se zde spis sazi na nejruznejsi pady Jessici Alby... ale buhviproc jsem se stejne pokazde zasmal, kdyz si znovu rozbila hubu :-) A Dane Cook je docela sympatak, navzdory tomu ze jsem si ho drive v zadnem filmu nevsiml, tady se mu darilo me tu hodinu a pul zabavit. ()

petero 

všechny recenze uživatele

No na to že to je komédia a Jessica Alba sa tu strápňuje čo jej sily stačia, ja viem že plánovane, som sa teda nasmial minimálne, tzn. komediálny timing nového režiséra je naprd. Prišlo mi to dosť zvrhlé pretože šukacích scén a rôznych polôh i umelého poprsia si tu užijeme viac ako by bolo treba no vcelku to nebolo až také nezaujímavé ako to bolo nevtipné. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Romantická komédia s Jessicou Albou, áno, mohol som si v tom čase, keď som ju ozaj zbožňoval (stále ju mám ako herečku rád) priať viac? Myslím, že nie, avšak čo som si neprial bola takáto primitívnosť. Brutálne nechutné v sexuálnej oblasti, prešvihnutý sexizmus kvôli prakticky ničomu. Zoznámenie, vlastne celý úvod je jedná veľká klišé trápnosť, koniec sa dal predvídať, ale je aspoň pekný. Jessica ako dievča od tučniakov je zaujímavý nápad, aj keď asi netušila, čo prežívajú zvieratá v zajatí. Film vyzerá veľmi milo a zábavne, ale pritom je to povrchná hlúposť, čo ma mrzí. Začínam sa sám seba pýtať, existuje vôbec nejaká perfektná romantická komédia? Aj toto ňou mohlo byť, len to chcelo to poriadny scenár, ktorý by vedel aj nevýnimočné prostredie vylepšiť, navyše keď máte v posteli Jessicu Albu, ktorá vás prstom pozýva do postele k nej, to je najlepšia scénka filmu. S obsahom filmu však nie som stotožnený, nie som stotožnený s romantikou, ktorú nahrádza sex ako moderná a pokroková vec. Som úprimne z tohto filmu sklamaný, ale zas nie je zlý, mnohé české a slovenské filmy dneška nedosahujú ani kvalít tohto. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (8)

  • Auto Cam Wrexlerovej je Toyota Prius II a na nárazníku má nálepku "I LOVE PENGUINS", čo v preklade znamená "Milujem tučniakov". (ladko)
  • Ve filmu se objevilo celkem 21 tučnáků afrických. Pět z nich bylo vycvičeno tak, že se jich herci mohli dotýkat. (Pethushka)
  • Budova, v ktorej vo filme pracujú Chuck a Stu sa volá Seltaeb. Seltaeb odzadu je Beatles. (ladko)

Reklama

Reklama