Reklama

Reklama

VOD (1)

Všechno to začalo, když Charliemu Loganovi bylo deset let. Odmítl tehdy políbit jednu dívku a ona na něj seslala kletbu. Nyní, o pětadvacet let později, je z Charlieho (Dane Cook) úspěšný dentista... a prokletí stále trvá. Zatímco jeho nejlepší přítel, plastický chirurg Stu (Dan Fogler), zvládá tolik pacientek, kolik je jen možné, Charlie stále nemůže najít tu pravou. A co je ještě horší, na svatbě jedné své bývalé přítelkyně zjišťuje, že každá žena, s níž se vyspal, našla skutečnou lásku – s mužem, kterého vzápětí potkala. Jeho život naplněný jen sexem bez citů je stále osamělejší – dokud nepotká Cam (Jessica Alba). Obavy z toho, co by mohlo následovat po společně prožité noci s dívkou svých snů, však Charlieho přimějí k rozhodnému činu. Kletbu z dětství je třeba zlomit! (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (302)

lola3121 

všechny recenze uživatele

Nenáročná komedie plná (polo)nahých ženštin, toužících dostat se do postele s poměrně nevzhledným hlavním hrdinou. Ovšem účel světí prostředky, takže většinou pod vidinou úžasného manžela, který přijde POTOM, tento akt rády podstupují. Pak jsou tam ještě tučňáci, hrdinův přítel prznící grapefruity, a trochu přičmoudlá Jessica Alba, do níž se hlavní hrdina zamiluje, zatímco ona o něj nemá zájem. A zkuste hádat, jak to dopadne. ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

Ano, ten film je v podstatě hrozně špatnej... ale skvěle se na to dívá. Konečně hrdina, co se opravdu vyspí s každou, kterou potká. Kam se hrabe Bond :) A vůbec, film, ve kterým se souloží s grapefruitem, hlavní hrdina zpívá v kostýmu tučňáka a Jessica Alba při romantických vycházkách znenadání naráží do sloupů, prostě z principu odstřelit odmítám. Líbilo se mi taký konečně originální využití tučnáků. Obzvláště v závěrečnejch titulcích tvůrci dokazujou, že jejich potenciál ještě zdaleka není vyčerpanej... Guilty pleasure jako vyšitý. ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Tenhle film byl pro mě chvílemi neuvěřitelné utrpení. Dane Cook byl chvílemi totálně marný, za což sice on nemohl, ale já jsem ho v některých scénách nemohl vystát. Samotná "super myšlenka" filmu není nikterak zajímavá, spíše naopak, je to dost tragický. "Ta s kterou se vyspí se šťastně vdá s dalším přítelem". No, prostě dost ulítlá záležitost. Ale to by snad ani tak nevadilo. Co mi teda dost vadilo bylo totální ubohost některých scén. Vyskytovaly se v nich především Cook a pak taky ten tragéd Fogler. Jessica Alba sice není žádná herecká hvězda, ale aspoň ona byla tím lepším v tomto paskvilu. Začátek je poměrně v pohodě, několik vtipných situací, ale pak už je to jen jízda do pekel. Jen chvílemi náznak toho lepšího, ale jinak jen romantický trapas s divnými herci v trapných scénách. 35% ()

petero 

všechny recenze uživatele

No na to že to je komédia a Jessica Alba sa tu strápňuje čo jej sily stačia, ja viem že plánovane, som sa teda nasmial minimálne, tzn. komediálny timing nového režiséra je naprd. Prišlo mi to dosť zvrhlé pretože šukacích scén a rôznych polôh i umelého poprsia si tu užijeme viac ako by bolo treba no vcelku to nebolo až také nezaujímavé ako to bolo nevtipné. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Aaron Zigman: 1. I Was Zapped by the Lucky Super Rainbow - The Flaming Lips ,2. Always the Same - Headway ,3. Good Luck Chuck - The Dandy Warhols ,4. Love It When You Call - The Feeling ,5. Accident Prone - The Honorary Title ,6. Good Weekend - Art Brut ,7. You're Gonna Get It - Sharon Jones/The Dap-Kings ,8. Hurry Up Let's Go - Shout Out Louds ,9. Shut Me Out - Aidan Hawken ,10. You Might Think - The Cars ,11. Physical - Olivia Newton-John ,12. Bela Lugosi's Dead - Bauhaus , ()

Galerie (36)

Zajímavosti (8)

  • Scény s tučňáky se natáčely ve Vancouver Aquarium Marine Science Centre. (Zdroj: Wikipedia.cz)
  • Auto Cam Wrexlerovej je Toyota Prius II a na nárazníku má nálepku "I LOVE PENGUINS", čo v preklade znamená "Milujem tučniakov". (ladko)
  • Auto Danea Cooka (Charlie) je Ford Thunderbird 1957. (Pethushka)

Reklama

Reklama