Reklama

Reklama

Hra na utrpení

Trailer

Tabitha. Shelby. Lisa. Jsou to dávné kamarádky, každá z nich však kráčí svou cestou. Budou ale sdílet tentýž hrůzný osud, neboť se vrací zdánlivě nevinná událost z jejich školních let, aby je naplnila hrůzou. Cosi – kdosi – chce odplatu: zvrácenou... rafinovanou... výsměšnou, drtivou, vražednou pomstu. Tři ženy a další oběti musejí v kamenné síni, plné vězeňských cel, podstoupit krutý boj o přežití. Kdo bude žít? Kdo zemře? Vše se děje pro čísi zábavu. Scenárista Jake Wade Wall (Stopař) a režisér John Simpson (Mrtvolka) podnikají nový filmový nájezd do říše hororu: ztlumte světla – a zesilte strach. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (150)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tři povídky, které, kdyby byly jen lehce rozpracovanější, by fungovaly i samostatně a nemusely by se slévat v jednu, což filmu kapánek uškodilo, protože zpětně mi to občas nedávalo smysl. Navíc zápletka, byť vcelku ohraná, tady byla už trošku přes čáru. Ale i tak se na to koukat dalo, protože díky povídkovému formátu se pořád něco dělo a navrch tu učinkovala trojice hezkých holek na čele s Katheryn Winnick a zejména díky ní se občasné scénáristické boty daly skousnout. 55% ()

peiton 

všechny recenze uživatele

POZOR SPOILER! Na začiatku a s postupom času sa pozeráme na 3 minipríbehy/3 diely skladačky, ktoré zdanlivo podčiarkujem ZDANLIVO nijak spolu nesúvisia, no na ich konci tvoria jednu perfektnú mozaiku.KONIEC SPOILERA.Snímka,ktorá má u mňa nepochopiteľne nízke hodnotenie od užívateľov/kolegov sa razom mení na napínavú,hrôzostrašnú jazdu. Ani chvíľu ma nenudí,zápletka houstne,vo vzduchu cítiť napätie a povestné mrazenie,ktoré je predzvesťou skvelého vypointovaného i ked trocha nepochopeného finále ( - 1 hviezda dole).Obsahuje typicky,klasické hororové prvky.A nie!To nie je klišé, to je retro!Už som si začínala myslieť,že sa tieto finty už nadobro vytratili z hororového jedálnička.Toto nie je žiaden bullshit! A prosím Vás.Pohľad na klaunov by sme sa mali naučiť chápať aj v iných súvislostiach ako v tých komických. Je to predsa dokonalá TOP hororová rekvizita. Ak chcete zimomriavky po celom tele a nemáte radi klaunov, tak do toho, je to ideálna voľba.Ja som pozrela a pochopila. ()

Reklama

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Podivné. Od začátku do konce. Když už se v prvním příběhu začne něco dít, tak je střih a příběh druhý. Musel jsem se v tom momentě kouknout, zda nekoukám na něco jiného. S utvrzením že ne (bohužel) jsem se konečně setkal s klaunem, na kterém jsem myslel, že je snímek založený. Naivně. Střih, příběh třetí, který je některým chováním postav až komický. No co. Problém ale nastává, když divák zjistí jednu věc. Kouká na film již 50min a vlastně se nic neděje a to co se děje mu v té chvíly nedává logiku. "Logika" přichází až za dalších 10min, kdy se dozvídáme že slečny jsou dávné kamarádky a díky jedné scéně si lze domyslet jak to všechno je. To se potvrdí a člověk jásá, že nyní konečně přijde aspoň pár minut napínavého děje. John Simpson na diváka ale sere a hodí mu tam utíkání před magorem, který má jeden z nejdementnějších smíchů, co jsem slyšel a člověk ztlumuje hlasitost, jelikož se to nedá poslouchat a děsivé to není. Pár keců, nějaká menší "akce" aby se neřeklo a zase utíkáme jinam. Trochu akce a křiku "Néééé", nějaký ten konec a šmitec. Titulky a divák lituje promarněných 80min života. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

( POZOR !! OBSAHUJE SPOILERY !! ) "Vybral sis špatnej konvoj, kámo !!" ;) Za tu scénu s obrovským klaunem bych dal Amusementu klidně i šest hvězdiček, ta totiž patří k tomu nejlepšímu, co film nabízí, a to nejen tento, ostatně jako kraťas by totiž měla těžko v rámci žánru konkurenci, nicméně dál už je to horší.. Mimochodem klauni mi vždycky připadali spíš opravdu děsiví než legrační !! No, a teď už všichni víte proč..;) Celá Hra na utrpení prakticky neznámého režiséra Johna Simpsona však až takovým duševním utrpením není, stojí na třech zdánlivě nesouvisejících příbězích, které se v tom posledním sbíhají v jedno naprosto bizarně a vykonstruovaně působící rozuzlení, přičemž první dva, řekněme třeba střet se záhadným kamionem a noční můra s klaunem se mi opravdu dost líbily, byť vše již hororů znalý divák jistě viděl jinde, některé scény skutečně dost bezostyšně až prasácky vykrádají jiné podařenější kousky, abychom se dostali až ke třetímu, kde si tvůrci s trpělivostí diváka dost zahrávají, právě zde jsem měl velké nutkání Amusement vypnout a přemýšlet o odpadu, nakonec jsem rád, že jsem vydržel až do závěru.. Scénář totiž činí film nechutně nepřehledným, ačkoli ve skutečnosti jde o prachobyčejný slasher s vymazleným padouchem v podání Keira O´Donnella, jehož šílený smích si budu pamatovat ještě dlouho, neustále vám něco vrtá hlavou, byť je o pár chvil později vždy vysvětleno, nicméně když budete trvat na srovnání, pak mi vše dost asociovalo například sérii Saw, k níž má však Amusement stejně daleko jako osel ke koni a celkově do sebe nakonec vše příliš nezapadá a zůstává víc zásadních otázek než vysvětlení.. Na druhou stranu snímku rozhodně neschází snaha pobavit, v čemž vidím i primární cíl tvůrců, skvostná hororová atmosféra ani napětí podpořené dalším parádním soundtrackem Marca Beltramiho, všechny čtyři příběhy překvapivě dobře drží pohromadě a film prakticky ani chvíli nenudí a když vezmu v úvahu fakt, že na mě Amusement dělal dojem hororových historek vyprávěných u táboráku, nemám s ním zásadní problém.. [ Dabing 7/10 ] Velmi podařená práce Tvůrčí skupiny Josefa Petráska pro Magic Box, zejména Jan Vondráček se překonává.. ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Ajajaj. Toto je strasna skoda. Prve 2 pribehy mali obrovsky potencial, zvlast pri druhej prihode s klaunom perfektne mrazilo ale oba pribehy pochoval zbrkly zaver. Najhorsie vsak znasam skutocnost, ze treti pribeh je zo vsetkych najslabsi a dostal najviac priestoru. Vystrihnut tretiu cast a zvysne dve roztiahnut na celovecernu stopaz s efektnejsim ukoncenim, bolo by to kludne aj za 4*. Takto su to ciste 3* pretoze samotne vyvrcholenie stmelujuce vsetky pribehy bolo hrane az privelmi na efekt pricom atmosfera fungovala len na pol plynu. P.S: Na psychopaticky smiech v ceskom dabingu tak skoro nezabudnem. Pocuvat ho este dalsich 30 minut asi by som si odrezal usi. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama