Reklama

Reklama

Dva soupeřící motorkářské gangy, Victors a Six-Six-Six's, oživí svou desítky let starou rivalitu... The Deuce (David Carradine) a Billy Wings (Vinnie Jones) jsou vůdci motorkářského gangu známého jako Six-Six-Sixers. Zavraždí členku nepřátelského gangu Victors Cherokee Kisumovou (Julia Jones), aby dokázali svou převahu a potrestali ji za ulití peněz z obchodu s drogami. Byly pro jejího syna, který po její smrti zmizel. Po letech se The Deuce a Wings vracejí do města jako byznysmeni. Pistolero (Larry Bishop), bývalý přítel Cherokee to vidí jako příležitost konečně se pomstít. Na pomoc si najme dva staré přátele, Genta (Michael Madsen) a Eddieho Zero (Dennis Hopper). (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (177)

bartias 

všechny recenze uživatele

Jakoby tarantinovská motorkářská komediální gangsterka má ambice, ale kromě pár povedených scén (nebo spíš záběrů) působí hodně vyčpěle. Dialogy jsou absurdní v tom šptném slova smyslu, nemají Tarantinův typický švih a šustí papírem. Potenciál byl, ale minimálně z poloviny nedokončený scénář ho promrhal. ()

DeLaMorte 

všechny recenze uživatele

Velké herecké obsazení a ještě k tomu film z produkce Q.Tarantina...Ale vůbec mě tento snímek nezklamal!Jedná se motorkářský film se scénářem který nám sice nic nového nenabízí ovšem má spád a koule!Ona inspirace Tarantina na nás srší komplet celý film ovšem uznávám že skvěle a ne tak moc opsaně jak to dělají jiní režiséři.Skvěle vybrané role psané takřka na míru doplněné opravdu výbornou hudbou velkým soustem dialogů a sexy koček,super motorek,rozmázlejch hlav je přesně to co mi udělalo celkově radost! ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Quentin Tarantino má rád podobné filmy. Násilí, erotika hraničící s pornem, drsní chlapi, písek, zbraně a čest a takové ty věci kolem. I proto se pravděpodobně rozhodl, že producenty zaštítí snímek "Pekelná jízda", který dojel už po prvních minutách. Příběh nemá žádnou pospolitost, zbytečně se točí kolem obrovského množství postav, aby tak dvě tři byly skutečně důležité. Dialogy jsou vážně něco příšerného a já jsem si místy říkal, proč sakra ty lidi říkají zrovna něco takového? Vždyť to vůbec nedává smysl. Vybrat si vnadné ženy, pár známých jmen, tohle opravdu není záruka úspěchu. Film nudí, protože akce je zde minimum. Kopíruje to Tarantina, nebo spíš vykrádá, ale dostává se na úroveň, která je o hodně níž. Nejlepší na filmu je plakát. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/04/prcicky-bruce-lee-par-trapnosti.html ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Kulantně řečeno mě film nikterak nenadchnul. Neřekl bych že mě by mě něčím snad nas..l. Postavit film na Larry Bishopovi a Michaelu Madsenovi snad ani nešlo. Výhodou je určitě stopáž, protože 80 minut se nikterak netáhne. Co se jinak týče méhu gusta tak těch silikonových hot pussies tady bylo až moc. A dobrou polovinu se nedělá nic jiného než se člověk dovídá o hlavním hrdinovi že prostě nenechá ani jednu z těhle holek na pokoji a že mu žádná neuteče a všechny touží jen po něm:) Konec filmu nabídne jakousi akci a hlavně již tolik mnou očekávaný závěr. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Film produkčně zaštítil Quentin Tarantino. A je to na něm mírně znát. V takovém filmu plném rádoby drsných hlášek a kečupových scén nesmí chybět herci typu Jones, Madsen nebo zesnulí frajeři Hopper s Carradinem a jako výraznou zástupkyni něžného pohlaví tu máme dračici Leonor Varela. A to je plus. Horší už je to s faktem, že scénáristicky a režijně si to vzal na starost Larry Bishop, který si střihnul i hlavní roli drsného motorkáře a asi si toho nabral moc najednou. Scénáristicky je to nedomrlé a režijně je to poměrně nevyzrálé. Pro film je jasným pozitivem jeho střídmá minutáž. 50% ()

Galerie (6)

Zajímavosti (14)

  • David Carradine odmítnul roli po přečtení scénáře. Larry Bishop jeho roli přepsal a přesvědčil ho, aby ji vzal, protože ji bude moci natočit za jeden den. (don corleone)
  • Dennis Hopper ve filmu jezdí na své vlastní motorce. (don corleone)

Reklama

Reklama