Reklama

Reklama

13: hra smrti

  • Thajsko 13 game sayawng (více)
všechny plakáty
Trailer

Nová tajná soutěž bohatých nabízí možnost vyhrát obrovskou sumu peněz. Nabídka hry však přichází pouze těm, kteří mají problémy v práci, s penězi, rodinou a láskou. Pokud se jim podaří splnit 13 úkolů, dostane se jim bohatství, které přesahuje jejich nejdivočejší sny. Ale má to háček, úkoly prověří veškeré jejich schopnosti - od lásky přes náboženství až po morální hodnoty. Jako v každé hře, i zde jsou však pevně daná pravidla a kdo je nedodrží, ZEMŘE! Jak daleko jste ochotni zajít v honbě za penězi VY? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (224)

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Vcelku překvápko. Jasně-je to celé konina bez logiky, ale na to prostě musí divák přistoupit aby příběh fungoval. V prvních 2/3 dokonce film operuje s velmi příjemnou dávkou nadhledu a černého humoru a člověka pak trošku mrzí, že se tenhle dobře fungující mix- někde okolo úkolu 9 -přehoupne do větší vážnosti s občasnou ztrátou tempa(tím spíše, že tady by měl příběh začít gradovat). Naštěstí vše zachraňuje finální(překvapivá?) poenta, která přicházi přesně v momentě, kdy si člověk začíná rvát vlasy nad ubohostí téhle zdánlivé moralitky. Nakonec hodnotím 4-už jen pro tu krásně rozjetou první polovinu a hezký závěr. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Vadilo mi technické provedení. Ta kamera by ještě ušla, ale hudba je opravdu mimo mísu. Vadilo mi nejasné žánrové zařazení. Pokud to má být thriller, tak to musí být thriller plný napětí a né komedie. Vadilo mi hodně neobjasněných otázek, pár trapných momentů a spousta chyb. Naopak herecký výkon Terrence byl parádní. Skvělý je i nápad a ještě lepší je pointa. Škoda, obrovská škoda, že to netočil třeba James Wan. Takhle z toho mám jen rozporuplné pocity a v celkovém měřítku to nemá víc než na 3 hvězdičky. ()

Reklama

Ender66 

všechny recenze uživatele

Každý malý soplák vie, že v dnešnom Vám nikto nedá nič zadarmo. A 100 miliónov bathov je za strašenie malých detí, okrádanie bezďákov či požieranie hmyzu a fekálii trochu moc. Preto si treba uvedomiť, že 480,- Sk za 8 hodín za pokladňou v Tescu nemusí byť v konečnom dôsledku až taký zlý zárobok. Okrem iného aj preto, že je dosť veľká pravdepodobnosť, že tieto peniaze si po odpracovanom dni v zdraví (a nažive) aj užijete:). ()

tron 

všechny recenze uživatele

„To neurobím. Ešte stále som človek.“ – „Si si istý?“ Neuspokojivé. Otázka, čo by ste urobili za peniaze, je síce lákavá a neomrzí, ale druhý raz by som si túto thajskú pochúťku dal snáď len preto, aby som vychytal prípadné logické nedostatky (čo s tým mala babička?). Určite nie preto, že ma bavila na prvý raz. Jednotlivé úlohy sa stupňujú a niektoré sú sila (obed), ale po prvej hodine začne snímka otravovať a mladý herec, podobajúci sa na Christiana Balea, to nemôže zachrániť už preto, že sa podobá na Christiana Balea a to je samozrejme zle. Scenár ku koncu detinsky vynáša trápne ortiele nad nekonečne zvrhlým ľudstvom (vety typu "Ja som ho nezabil, to my všetci." by som čakal skôr od 12-ročného decka, ktoré chce napísať pekelne hlboký scenár). Na konci na diváka čaká čosi ako šokujúce rozuzlenie, ktoré však u mňa vyvolalo zívnutie a nasprostasté civenie na záverečné titulky. Ďakujem pekne. Viac v mojej recenzii na Recenzie.org: http://recenzie.org/triler/380-13-hra-smrti-6o- ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Veľmi zaujímavý thriller, ktorý vás miestami aj rozosmeje, ale čo je hlavné, donúti vás odpovedať si na otázku, kam až by ste boli ochotný zájsť vy sami. Začína to veľmi nevinne, veď kto by nezabil muchu novinami, keď za splnenú úlohu pribudne na účet zaujímavá suma. Každému je jasné, že úlohy budú čoraz komplikovanejšie a suma za splnené úlohy, čoraz väčšia. Thajská kinematografia je u nás prakticky neznáma, ale týmto rozhodne zabodovala. Film vyšiel rovno ako kartónové DVD, takže je zaujímavý jednak cenou, ako aj kvalitou. 80%. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (3)

  • Výroba filmu zabrala sedm měsíců. (Holina)
  • Exkrement, který má Phuchit za úkol sníst, byl vytvořen ze směsi buráků, syrupu a durianu. (Raztubyl)

Reklama

Reklama