Reklama

Reklama

13: hra smrti

  • Thajsko 13 game sayawng (více)
všechny plakáty
Trailer

Nová tajná soutěž bohatých nabízí možnost vyhrát obrovskou sumu peněz. Nabídka hry však přichází pouze těm, kteří mají problémy v práci, s penězi, rodinou a láskou. Pokud se jim podaří splnit 13 úkolů, dostane se jim bohatství, které přesahuje jejich nejdivočejší sny. Ale má to háček, úkoly prověří veškeré jejich schopnosti - od lásky přes náboženství až po morální hodnoty. Jako v každé hře, i zde jsou však pevně daná pravidla a kdo je nedodrží, ZEMŘE! Jak daleko jste ochotni zajít v honbě za penězi VY? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (224)

pivo 

všechny recenze uživatele

Naozaj super film, s takou pomaly hustnúcou atmosférou, že na konci som už len civel na obrazovku a čakal, čo sa stane. Hlavný hrdina je vynikajúci a dosť pripomína Christiana Balea. Problémom pri takýchto filmoch je vždy pointa, ktorá tu síce nie je vôbec zlá, ale predsa len je toho veľa nedopovedaného a zišlo by sa nejaké bližšie vysvetlenie. Ale to je len malá chybička krásy, kvôli ktorej rozhodne nemôžem dať horšie hodnotenie. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Rozbor lidské psychiky pod rouškou vlivu a poptávky reality show. Koho ještě zajímá X-Faktor, Milionář a jiné? Chce to oživit trh a vymyslet něco nového...třeba zabít mouchu... :-) A tím to všechno začíná a hon za miliony může začít. Stačí splnit třináct úkolů - podotýkám, že jeden lehčí než druhý - a vítězství je vaše. Ale pozor! Hraje se až do konce... :-) 70% ()

Reklama

tombac 

všechny recenze uživatele

Thajská pecka, která v sobě kombinuje prvky z Oldboye, Falling Down, Saw a The Game. Neúspěšný prodejce hudebních nástrojů s finančními těžkostmi se dostane do víru morbidní reality show o 13 dějstvích, v nichž plní povětšinou předpřipravené úkoly. Rozplakává děti, konzumuje oběd sestavájící z talíře hoven, v časovém limitu vytahuje z hluboké studny nafouknutou mrtvolu... A přituhuje. Co všechno je ochoten hrdina provést pro 100 miliónů bahtů? Je ze zvrácené hry úniku? Fascinující, inteligentní a originální thriller obsahující černočerný humor i sociální kritiku, za který letos thajský Christian Bale, Krissada Terrence, získal národní filmovou cenu pro nejlepšího herce. Zcela po právu. Tvůrci si mohli odpustit rušivé závěrečné rozuzlení a nevěrohodnou osobu jakéhosi inženýra reality show, ale i tak pro mě představuje filmová adaptace thajské mangy jedno z letošních největších filmových překvapení. 9/10 ()

Jossie 

všechny recenze uživatele

Ono to ze začátku nevypadá jako nijak zajímavý film (i když úvodní sekvence filmu je zajímavá), je tam takový mladý úředníček, kterému se nedaří v práci, je bez peněz, do toho telefonát od matky, která potřebuje založit, jenže pak Phuchitovi zazvoní telefon a tím se spustí smršť tak neuvěřitelných událostí a tak drsně natočených, že nestačíte žasnout. Víte, ona je to taková jiná veze Hry s Douglasem, ale řeknu vám to takhle, thajci se s tím tak nepárají. Ale stejně, přes všechny ty krvavé scény, nejvíc mi utkvěla v paměti ta z restaurace. ()

Hannibal92 

všechny recenze uživatele

Musím uznat, že na mě třináctka hra smrti zapůsobila. Rozhodně se mi líbí nápad s psycho reality show s občas až přehnaně nechutnýma a morbidníma úkolama, které dorůstají až do neuvěřitelných hladin. Nápad všude přítomných kamer, které je naprosto nereálné, hlavního záporáka který je nečekaný a závěrečného vítěze který je řekl bych až šokující, dává dohromady více než povedený thriller. Mě tento film rozhodně zaujal ()

Galerie (5)

Zajímavosti (3)

  • Exkrement, který má Phuchit za úkol sníst, byl vytvořen ze směsi buráků, syrupu a durianu. (Raztubyl)
  • Výroba filmu zabrala sedm měsíců. (Holina)

Reklama

Reklama