Reklama

Reklama

13: hra smrti

  • Thajsko 13 game sayawng (více)
všechny plakáty
Trailer

Nová tajná soutěž bohatých nabízí možnost vyhrát obrovskou sumu peněz. Nabídka hry však přichází pouze těm, kteří mají problémy v práci, s penězi, rodinou a láskou. Pokud se jim podaří splnit 13 úkolů, dostane se jim bohatství, které přesahuje jejich nejdivočejší sny. Ale má to háček, úkoly prověří veškeré jejich schopnosti - od lásky přes náboženství až po morální hodnoty. Jako v každé hře, i zde jsou však pevně daná pravidla a kdo je nedodrží, ZEMŘE! Jak daleko jste ochotni zajít v honbě za penězi VY? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (223)

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Bláznivá thajská hororová komedie o tom, že když vám někdo nabídne deset míčů, neměli byste mu hned skočit na špek. Zvlášť když vás sleduje, když zabíjíte obtížný hmyz, a slyší každý váš prd... Dávám jen tři hvězdy, protože si to přes komediální žánr chtělo hrát na závažnější film s hlubokou myšlenkou. A to mě moc nebaví. Jako mrazivá komedie to ale funguje skvěle. Jen, prosím, nečekejte hororovou hru ve stylu Saw. O tom to totiž fakt není a mohli byste být pak stejně rozčarovaní jako já. ()

Tomco 

všechny recenze uživatele

Veru tak. Thajský protiúder na, pre mňa osobne o dosť zaujímavejšiu, Finchrovu Hru, tentoraz však v o dosť drsnejšom kabáte. Kvitujem však tempo filmu, ústredného herca a viaceré zaujímavé, občas dosť prekvapivé prvky, ktoré držia diváka v neustálom napätí. Okrem pozitív by sa určite dali odhaliť aj príbehové (nelogické) diery, ale akosi nemám záujem sa nad tým hlbšie zamýšľať. 80% ()

Reklama

Dragoni 

všechny recenze uživatele

"Já ho nezabil, to mi všichni !" Na Thajce velice silný Thriller, po kterém mě trošku mrazilo, podobný námět tu byl již několikrát, ale v Thajském podání zase trošku jiné. Chuťovka v restauraci mě dost rozhodila a konec dost zbořil. Co všechno je člověk schopný udělat pro peníze a kde má své zábrany ? Zpracování a zvuk za zajímavým námětem trošku pokulhávají, a nevykreslují tak dostatečně atmosféru, což je veliká škoda. 70 % ()

bassator 

všechny recenze uživatele

13. ukolů a jsi vítěz, pokud nedojdeš dokonce nedostaneš nic... Už z prvního úkolu muselo být "chlapci" jasné, že dojít do 13. kola je téměř nemožná věc. Že pokud by chtěl uspět bude muset jít přes skutečné mrtvoly, přesto do toho šel a pokračoval... Pokračoval a zabíjel... Zabíjel a ... - 17. 1. 2010 - 70% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Asijské filmy (horory, thrillery) patří mezi moje nejoblíbenější a to hlavně díky své atmosféře. Právě v ní jsou opravdovými mistry. Dokáží jí podle průběhu filmu rytmicky měnit a tím se stává film zajímavější. Dramatické a komické prvky doprovází taneční muzika, která má odlehčit některé nudné scény a právě když jde do tuhého a hlavní hrdina prolévá krev, nebo je někým pronásledován, tak přijde na řadu trochu ponurá tvrdší muzika, nebo tajemné zvuky, které občas dokáží i způsobit pár kapek potu na čele. Samotné efekty a střih dokázal nabídnout divákovi vždy to podstatné a důležité, co bylo potřeba vidět. Některé úkoly nebyly zrovna dvakrát důležité a tak jsme měli možnost vidět jen krátký sestřih co se událo.Jde o hodně povedený thajský psychothriller s hororovými prvky, který můžu jen doporučit milovníkům podobných věciček. Ani tentokrát si neodpustili vynechat nějakou tu scénku, ve které figuruje studna, za což mají u mě velké plus. Peněz za toto DVD určitě nelituji a brzy si film pustím určitě znovu. Režisérovi budu držet palce, ať velmi brzy natočí další povedený kousek. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (3)

  • Exkrement, který má Phuchit za úkol sníst, byl vytvořen ze směsi buráků, syrupu a durianu. (Raztubyl)
  • Výroba filmu zabrala sedm měsíců. (Holina)

Reklama

Reklama