Reklama

Reklama

13: hra smrti

  • Thajsko 13 game sayawng (více)
všechny plakáty
Trailer

Nová tajná soutěž bohatých nabízí možnost vyhrát obrovskou sumu peněz. Nabídka hry však přichází pouze těm, kteří mají problémy v práci, s penězi, rodinou a láskou. Pokud se jim podaří splnit 13 úkolů, dostane se jim bohatství, které přesahuje jejich nejdivočejší sny. Ale má to háček, úkoly prověří veškeré jejich schopnosti - od lásky přes náboženství až po morální hodnoty. Jako v každé hře, i zde jsou však pevně daná pravidla a kdo je nedodrží, ZEMŘE! Jak daleko jste ochotni zajít v honbě za penězi VY? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (223)

EdaS 

všechny recenze uživatele

13 Beloved je (bohužel) jen drsnější verze Hry a stejně jako v případě Fincherova bijáku jej nejvíc sráží závěrečné odhalení. Konec ale naštěstí nestaví celý předchozí děj na hlavu a nedělá z diváka totálního idiota. Díky do extrému (ano, Saw vám příjde na mysl) vyhroceným situacím, působivé atmosféře a solidní filmařině dávám 4 hvězdy. P.S. Jsem moc rád, že se mi nikdo ani nepokoušel vysvětlit, jak se mohl každý hrdinův pohyb natáčet kamerou. :o) ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

"Já ho nezabil, to mi všichni !" Na Thajce velice silný Thriller, po kterém mě trošku mrazilo, podobný námět tu byl již několikrát, ale v Thajském podání zase trošku jiné. Chuťovka v restauraci mě dost rozhodila a konec dost zbořil. Co všechno je člověk schopný udělat pro peníze a kde má své zábrany ? Zpracování a zvuk za zajímavým námětem trošku pokulhávají, a nevykreslují tak dostatečně atmosféru, což je veliká škoda. 70 % ()

Reklama

Jossie 

všechny recenze uživatele

Ono to ze začátku nevypadá jako nijak zajímavý film (i když úvodní sekvence filmu je zajímavá), je tam takový mladý úředníček, kterému se nedaří v práci, je bez peněz, do toho telefonát od matky, která potřebuje založit, jenže pak Phuchitovi zazvoní telefon a tím se spustí smršť tak neuvěřitelných událostí a tak drsně natočených, že nestačíte žasnout. Víte, ona je to taková jiná veze Hry s Douglasem, ale řeknu vám to takhle, thajci se s tím tak nepárají. Ale stejně, přes všechny ty krvavé scény, nejvíc mi utkvěla v paměti ta z restaurace. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Vcelku překvápko. Jasně-je to celé konina bez logiky, ale na to prostě musí divák přistoupit aby příběh fungoval. V prvních 2/3 dokonce film operuje s velmi příjemnou dávkou nadhledu a černého humoru a člověka pak trošku mrzí, že se tenhle dobře fungující mix- někde okolo úkolu 9 -přehoupne do větší vážnosti s občasnou ztrátou tempa(tím spíše, že tady by měl příběh začít gradovat). Naštěstí vše zachraňuje finální(překvapivá?) poenta, která přicházi přesně v momentě, kdy si člověk začíná rvát vlasy nad ubohostí téhle zdánlivé moralitky. Nakonec hodnotím 4-už jen pro tu krásně rozjetou první polovinu a hezký závěr. ()

Tomco 

všechny recenze uživatele

Veru tak. Thajský protiúder na, pre mňa osobne o dosť zaujímavejšiu, Finchrovu Hru, tentoraz však v o dosť drsnejšom kabáte. Kvitujem však tempo filmu, ústredného herca a viaceré zaujímavé, občas dosť prekvapivé prvky, ktoré držia diváka v neustálom napätí. Okrem pozitív by sa určite dali odhaliť aj príbehové (nelogické) diery, ale akosi nemám záujem sa nad tým hlbšie zamýšľať. 80% ()

Galerie (5)

Zajímavosti (3)

  • Výroba filmu zabrala sedm měsíců. (Holina)
  • Exkrement, který má Phuchit za úkol sníst, byl vytvořen ze směsi buráků, syrupu a durianu. (Raztubyl)

Reklama

Reklama