Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavním terčem Scary Movie 5 jsou úspěšné „dokumentární" horory série Paranormal Activity. Mladým manželům, Danovi a Jody, se narodí první dítě, jenže místo aby se radovali z novorozence, musí se vypořádávat s narůstajícím počtem nadpřirozených jevů, které se v jejich útulné domácnosti prošpikované videokamerami vyskytují. Když je pak začnou pronásledovat i mimo domov a ohrozí Jodiinu úspěšnou baletní kariéru a Danův výzkum opic, rozhodnou se to s démonem rozdat na férovku. No tak na férovku úplně ne, k lítému souboji totiž přizvou psychotroniky, psychiatry a jiné psychopaty, kteří však místo uklidnění situace ještě víc umocní všudypřítomný chaos. V téhle domácnosti půjde o život, zvlášť když počet pánviček zavěšených nad kuchyňskou linkou, které mají tendenci padat lidem na hlavu, je větší než malý. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (618)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Bavil jsem se místy opravdu královsky. Například párty vysavačů bazénů je snad největší úlet co jsem viděl za hodně dlouhou dobu. Charlie Sheen trošku slabší, celkově to zpočátku celé na mě působilo jako obrovská trapárna, ale k mému údivu se z toho časem vyrýsovala hodně výživná blbina, u které se smích zadržet prostě nedá. 50% ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Pokud si dobře vzpomínám, první díly ze série Scary Movie mi přišly docela dobré, odpočinkové, s humorem jistě lepším, než Troškovy Kameňáky nebo americké romantické rodinné komedie. Ale tohle dílko mě ničím nenadchlo, i když jsem znal všechny filmy, které se pokouší parodovat. Občas jsem se pousmál, dvakrát třikrát krátce uchechtl, ale ke smíchu mě to nepřimělo ani jednou. Tedy z mého hlediska je to komedie neúspěšná. A bylo to místy trapné a blbé, ovšem zdaleka ne tolik jako filmy, kterým dávám odpad nebo jednu hvězdu. Takže dvě a do koše s tím. A někdy v budoucnu si musím stáhnout předešlou tetralogii a porovnat... ()

Reklama

juta 

všechny recenze uživatele

Jak jsem byl nedočkavý, tak jsem viděl začátek kinoripu a k tomu byly neskutečně hloupé titulky, které nedávaly smysl. Tak jsem to vypnul a musel jsem počkat až do dnešních dní, kdy už všechno bylo "normální" no a byla to neskutečná změna. U prvního sledování jsem se hodně nudil, ale tentokrát to bylo úplně něco jiného. Neříkám, že je to stoprocentní parodie, možná srovnatelná se čtyřkou, možná úplně nejhorší, ale přesto jsem se několikrát zasmál a bavil se. Tentokrát se nejvíce parodoval horor Mama, takže nejdříve zkoukněte Mamu, abyste byli v obraze. Z traileru jsem vypozoroval, že hlavním tahounem bijáku bude parodování Paranormal activity, ale naštěstí tomu tak nebylo, protože už je tady hooodně parodií na tento horor. Dále se tu paroduje třeba Evil dead, Zrození planety opic, nebo Černá labuť, kterou jsem doposud neviděl, tak mě určitě nějaké vtípky unikly. Nebylo to nejlepší, ale bylo to fajn. ()

Payushka odpad!

všechny recenze uživatele

Takhle hrozne nepovedeny film jsem uz dlouho nevidela. Zjednodusene receno: ma to byt parodie, ktera je vtipna. Jenze humor abyste pohledali (vetsinou je na urovni 5letych deti) a parodicke scenky jsou nedotahnute. Snad jen Aronofskeho "kamera za zady" je tu trefne vystihnuta, ale jinak mrtvo... Doporucuju radsi sledovat South Park, v nem najdete vyrazne povedenejsi verzi. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Málokdy se už donutím sledovat takové filmy jako je Scary movie. Pamatuji si doby, kdy všichni znali alespoň první 3 díly, jelikož to bylo něco vcelku nového a neohraného - a také vtipného. Každý kdo chtěl být "in" tyto snímky musel umět nazpaměť. Dnes tomu tak naštěstí není, ale každý kdo má alespoň stručný přehled v hororovém odvětví si musel být vědom toho, že tento movie je smíchán hned z několika hororů - minimálně jsem si všimla těchto odkazů: Paranormal Activity, Mama, Evil Dead a Black Swan. Ovšem nemohu si také pořád stěžovat a musím se snažit najít na snímcích tohoto rázu něco vtipného. Takovým vtipným momentem shledávám rozhovor Snoop Dogga s jedním hercem o tom jak se snažili zjistit jaký horor jim připomíná tu chatu v lesích. Nemusím jednoznačně moc chodit kolem horké kaše, jelikož chaty v lesích jsou oblíbenými destinacemi :-). ()

Galerie (39)

Zajímavosti (27)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v americkom meste Atlanta. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama