Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavním terčem Scary Movie 5 jsou úspěšné „dokumentární" horory série Paranormal Activity. Mladým manželům, Danovi a Jody, se narodí první dítě, jenže místo aby se radovali z novorozence, musí se vypořádávat s narůstajícím počtem nadpřirozených jevů, které se v jejich útulné domácnosti prošpikované videokamerami vyskytují. Když je pak začnou pronásledovat i mimo domov a ohrozí Jodiinu úspěšnou baletní kariéru a Danův výzkum opic, rozhodnou se to s démonem rozdat na férovku. No tak na férovku úplně ne, k lítému souboji totiž přizvou psychotroniky, psychiatry a jiné psychopaty, kteří však místo uklidnění situace ještě víc umocní všudypřítomný chaos. V téhle domácnosti půjde o život, zvlášť když počet pánviček zavěšených nad kuchyňskou linkou, které mají tendenci padat lidem na hlavu, je větší než malý. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (618)

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Rozhodne najslabšie Scary movie. To už fakt Pár nenormálnych aktivít (porovnávam to práve preto, že som to nedávno videla) bol vtipnejší a to bol zameraný len na jeden film. Scary movie sa snažilo parodovať niekoľko filmov a ono to fakt zostalo iba pri tej snahe. Veľmi slabé paródie, pár krát som sa zasmiala, ale netrhalo mi brucho od smiechu tak ako u predošlých dieloch. Proste zbytočne som sa tešila na túto 5-ku. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Málokdy se už donutím sledovat takové filmy jako je Scary movie. Pamatuji si doby, kdy všichni znali alespoň první 3 díly, jelikož to bylo něco vcelku nového a neohraného - a také vtipného. Každý kdo chtěl být "in" tyto snímky musel umět nazpaměť. Dnes tomu tak naštěstí není, ale každý kdo má alespoň stručný přehled v hororovém odvětví si musel být vědom toho, že tento movie je smíchán hned z několika hororů - minimálně jsem si všimla těchto odkazů: Paranormal Activity, Mama, Evil Dead a Black Swan. Ovšem nemohu si také pořád stěžovat a musím se snažit najít na snímcích tohoto rázu něco vtipného. Takovým vtipným momentem shledávám rozhovor Snoop Dogga s jedním hercem o tom jak se snažili zjistit jaký horor jim připomíná tu chatu v lesích. Nemusím jednoznačně moc chodit kolem horké kaše, jelikož chaty v lesích jsou oblíbenými destinacemi :-). ()

Reklama

Hrabka odpad!

všechny recenze uživatele

Nehorázná kravina s naprosto dementním nevtipným homorem. Jak proboha může taková sračka někoho pobavit? A hlavně - jak to může někdo vůbec natočit a myslet si, že se u toho bude obecenstvo bavit. Demence! Jednička a trojka byly solidní parodie, dvojka a čtyřka stály za prd, ale tohle je vrchol trapnosti. Jednou jsem se pousmál u parodování Zrození planety opic, ale jinak to fakt nestojí za nic. Bezpochyby sračka roku, která se hodně přibližuje největší sračce, která byla kdy natočena. 10% ()

Morien 

všechny recenze uživatele

Ve filmu Fakulta od Roberta Rodrigueze jedna postava říká: "Já jsem se na tu čtyřku fakt nadřel. Byla to moje čtyřka." Kdyby se filmy známkovaly jako ve škole, bylo by to něco jako případ tohoto filmu. Většina parodií je sice očekávaná a některé jsou i trochu (dost) hloupoučké, ale když si vzpomenu na své rage komentáře k filmům, ze kterých je si zde utahováno, tak se intelektuálně propadám někam na základní školu a mám velmi bazální radost z toho, že jak se v těch hloupých vtipech zrcadlí hloupost originálů, viz třeba moje arch nemesis Černá labuť, bože, jak já nenávidím ten film, chi chi. Abych to shrnula, dívala jsem se ve čtyři v noci noci u vyšívání Brada Pitta ve smokingu a chichotala jsem se dostatečně na to, aby film výtečně splnil svůj účel. ()

Hismael odpad!

všechny recenze uživatele

Totální degradace celé série scary movie. Scénář působí jako kdyby ho někdo sepsal na koleni čtvrt hodiny před začátkem natáčení. I kdybych si měl vzpomenout na jednu jedinou vtipnout scénu, budu mít velký problém. Pátý díl trvá pouhých 70 minut a nepovedené scény které po titulcích následují, jsou ve výsledku zábavnější než celý film. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (27)

  • Ve sceně, kde Jody Sanders (Ashley Tisdale) zaspí zkoušku baletu, je na některých vidět hodinách čas, který se liší od času, který je možné spatřit v dalších scénách. (ČSFD)
  • Piaty diel Scary Movie prichádza po siedmich rokoch od uvedenia poslednej časti, čo je najdlhšia prestávka medzi jednotlivými pokračovaniami tejto série. (S3MIR)

Reklama

Reklama