Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavním terčem Scary Movie 5 jsou úspěšné „dokumentární" horory série Paranormal Activity. Mladým manželům, Danovi a Jody, se narodí první dítě, jenže místo aby se radovali z novorozence, musí se vypořádávat s narůstajícím počtem nadpřirozených jevů, které se v jejich útulné domácnosti prošpikované videokamerami vyskytují. Když je pak začnou pronásledovat i mimo domov a ohrozí Jodiinu úspěšnou baletní kariéru a Danův výzkum opic, rozhodnou se to s démonem rozdat na férovku. No tak na férovku úplně ne, k lítému souboji totiž přizvou psychotroniky, psychiatry a jiné psychopaty, kteří však místo uklidnění situace ještě víc umocní všudypřítomný chaos. V téhle domácnosti půjde o život, zvlášť když počet pánviček zavěšených nad kuchyňskou linkou, které mají tendenci padat lidem na hlavu, je větší než malý. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (618)

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Rozhodne najslabšie Scary movie. To už fakt Pár nenormálnych aktivít (porovnávam to práve preto, že som to nedávno videla) bol vtipnejší a to bol zameraný len na jeden film. Scary movie sa snažilo parodovať niekoľko filmov a ono to fakt zostalo iba pri tej snahe. Veľmi slabé paródie, pár krát som sa zasmiala, ale netrhalo mi brucho od smiechu tak ako u predošlých dieloch. Proste zbytočne som sa tešila na túto 5-ku. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Pokud si dobře vzpomínám, první díly ze série Scary Movie mi přišly docela dobré, odpočinkové, s humorem jistě lepším, než Troškovy Kameňáky nebo americké romantické rodinné komedie. Ale tohle dílko mě ničím nenadchlo, i když jsem znal všechny filmy, které se pokouší parodovat. Občas jsem se pousmál, dvakrát třikrát krátce uchechtl, ale ke smíchu mě to nepřimělo ani jednou. Tedy z mého hlediska je to komedie neúspěšná. A bylo to místy trapné a blbé, ovšem zdaleka ne tolik jako filmy, kterým dávám odpad nebo jednu hvězdu. Takže dvě a do koše s tím. A někdy v budoucnu si musím stáhnout předešlou tetralogii a porovnat... ()

Reklama

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Po dvou nepříliš podařených kouskách v podobě 3 a 4 dílu přichází Scary Movie 5, které světe div se, není tak příšerné! Některé scény mi přišli vážně vtipné a dokonce jsem se sem tam i smál a nebyl to ironický úsměv. Asi nějvíc mě pobavila parodie na Zrození planety opic. Pár fajn nápadů, scéna se Snoop Doggem a Cabin in the woods, chytrý Ceasar, to bylo fajn. Ale víc jak dvě hvězdičky si to rozhodně nezaslouží! ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Já si nemůžu pomoci, ale mě se tento pátý díl parodující hlavně film Mama líbil hodně. Nasmál jsem se u spousty scén a narážek na všelijaký nový horory. Podle mě by parodie na horor měla vtipně fungovat a já se bavil opravdu hodně. A to jsem podle ukázky čekal, že to bude úplná srágora. Pro mě určitě nejlepší díl po jedničce. Za mě 85% :) ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Předešlé díly sem měl celkem rád. Tenhle znova vidět nepotřebuju. Fórky tam nějaké byly, ale nic kule rvoucího. Všechno je to takový spíš trapný. Kupa scén, které se pojetím nehodí ke zbytku. Např. hned na začátku začnou Lohan a Sheen souložit, a celé to to zrychlí a na posteli se dějí úmyslně nesmysly. A takových scén, které nezapadají ke zbytku je to plné. Neříkám, že to v předešlých dílech nebylo, ale tam to měli celkem dobře vypoměrované a dobrých fórů bylo víc, že tam mě to bavilo. U tohohle pátého dílu ale vše odflákli. To, jaké horory spojili dohromady, to bylo celkem pěkné, ty další filmy z jiných žánrů už tolik ne, to už bylo takové navíc, takže potenciál tam celkem byl, ale využili ho prabídně. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (27)

  • Na plagáte k filmu môžeme vidieť postavu Teda zo snímky Macík (2012). Vo filme sa však neobjaví. (PETOS)

Reklama

Reklama