Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V opuštěném domě naleznou detektivové stovky videokazet, zachycujících mučení a vraždy obětí neznámého, výjimečně sadistického únosce a masového vraha… (POMO)

Videa (1)

Trailer

Recenze (235)

oje 

všechny recenze uživatele

Tak to mi dalo dost zabrat! Snímek je zpracovaný jako policejní případ a brutální nahrávky jsou tak proloženy rozhovory o policejní a soudní práci. Alespoň občas se tak vymaníte z drsných a šokujících záběrů, jejichž autenticita je vyšponovaná na naprosté maximum. Jako skutečné záběry ze sklepa, ne jen film. Má důvěra v cizí po shlédnutí zase o něco klesla. U záběrů se opravdu tajil dech a několik mi jich rozhodně na čas uvízne v hlavě. Opatrně proto s pouštěním tohoto snímku, trpkne u něj jídlo v ústech! Naopak jestli se chcete nechat filmem vyděsit, PT vás jistě nezklame. Podobným filmem na principu šokující brutality je Zvrácený, nebo pseudo-dokumentární horrory Záhada Blairwitch a Rec. Alternativa: Irreversible, Blair Witch Project, [Rec]. ()

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

I přes to, že některé výpovědi/odborné analýzy mohou působit trochu strojeně (párkrát jsem si i říkal, že se mi snad snaží prodat pánve), jedná se o veskrze otřesný zážitek, který podruhé už chtít okusit nebudete. Ta hranice mezi tím, co je fake & real je v případě Pásek z Poughkeepsie velmi tenká. ()

Reklama

Flego 

všechny recenze uživatele

Dokumentárny film ( tváriaci sa ako hraný film ) rekonštruuje prípad beštiálneho vraha, ktorý svoje obete týral a zabíjal. Vystupuje tu mnoho policajtov zainteresovaných na vyšetrovaní, psychológov a znalcov a snažia sa poodkrývať charakter postavy vraha a celého prípadu. Niektoré scény sú sadistické, iné svojím natočením konkurujú horroru. ()

Othello 

všechny recenze uživatele

Poughkeepsie Tapes nemůžete brát jako obohacení filmu obecně, pouze jako kvalitnější příspěvek v hororových luzích. Takto funguje i přes značný počet přešlapů (SPOILER - nehájící se a celkově podezřele se chovající nevinný obžalovaný, "elektrošoky na klitorisu.... a další věci tak strašné, že je nebudu řikat" hoho), ovšem například dlouhá scéna z pohledu vraha (!), který jde domem za svou obětí je neskutečně napínavá záležitost přesto, že ji sledujeme z hlediska ohrožujícího. Oceňuju absenci lekaček, ačkoli k nim každá druhé scéna zdánlivě směřuje. Potěšil mě v Martyrs rozvedený masochistický vztah mezi tyranem a obětí. Paradoxně nejděsivější mi přišlo balonové video. Poughkeepsie Tapes mají klasické neduhy hororového žánru, nehledejte za tím významově více, ale zvolená forma je prostě boží... ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Slušná porce poctivé filmařiny, ale ani nevím proč, nějak mě to neoslovilo. Nemám přímo co vytknout, ale čekal jsem, jak budu bez dechu hltat, co detektivové našli za kazety a pak jsem se přistihl, že místo toho hltám brambůrky a na film koukám jen jedním okem...(ne)kvalita obrazu u kazet působí reálně a v těch chvílích je ten film opravdu napínavej, ale to je jen kousek libového masa zatímco ta omáčka kolem mi zrovna dvakrát nechutnala a po druhé tento chod už nedám. Nenechte se ale odradit, většina bude spokojena. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • Herečka Stacy Chbosky má obě ruce zdravé a kompletní. Efektu pahýlu ruky bylo dosaženo za pomoci triku se zeleným plátnem a rukavicí. (Rollo_Tomasi)
  • V jednom televizním zpravodajství zazní, že na západní straně Hudsonu v Poughkeepsie došlo k dalšímu zabíjení. Poughkeepsie je pouze na východní straně Hudsonu. (Rollo_Tomasi)

Reklama

Reklama