Reklama

Reklama

Hvězda a mediální miláček Joe Kingman je hráčem amerického fotbalu. Je králem každého večírku v Bostonu a všichni touží ho mít v reklamě. Rodinný život je pro něj překážkou a něčím, co by mu jen kazilo image. Proto jím pohrdá a užívá si v náručí krásných žen, ale vždy jen na jednu noc. Jednoho dne se za dveřmi jeho luxusního bytu objeví malá holčička Peyton a řekne mu, že je jeho dcera. O její existenci dosud božský Joe neměl ani potuchy. Peyton mu řekne, že se o ni musí jeden měsíc postarat, protože maminka odjela na humanitární misi do Afriky. Jeho nenadálé otcovství má pozitivní vliv na jeho popularitu. Ženy obdivují jeho smysl pro rodinu a mezi týmovými hráči získá ještě větší respekt, než kdy měl. Život se sedmiletou dcerkou ale teprve začíná. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (220)

otík 

všechny recenze uživatele

Není to ani zdaleka nejlepší a nejzábavnější film The Rocka. Přesto to má daleko do průšvihu Vina Diesela v Ochránci. Je to solidní rodinný snímek přesně z produkce Disneyho a přesně taková, na kterou může jít celá rodina. Chlapi si užijí totálně nabušeného Rocka (takový snad ještě nebyl, bicáky skoro jak Arnie a herecky určitě lepší) a krásné Roselyny Sanchez, dívenky budou sympatizovat s malou a neodolatelnou Madison Pettis a ženy si také něco najdou. Kromě špetky humoru je tu i pár sportovních záběrů, ale ty stojí za prd. Ačkoliv něco takového začal Arnold natáčet až skoro v padesáti, Rockovi to sluší i dříve. Přesto by to chtělo zase nějakou pořádnou nakládačku. Co nepotěšilo? Hlavně to, jak příšerně vypadá kdysi sympatická Kyra Sedgwick. Hudba: Nathan Wang ()

Torision 

všechny recenze uživatele

Taková divná fotbalová směs Policajta ze školky a Velkýho táty. Rodinný komedie nijak nemusím, ale vzhledem k tomu, že v tom hraje můj oblíbenec The Rock, tak jsem neváhal si to pustit. Rozhodně jsem nečekal, že by mě to mohlo nadchnout, ale spíš takovou průměrnou zábavu, který se mi taky dostalo. I přes skoro dvouhodinovou pasáž má film příjemný tempo a občas jsem se i zasmál. The Rock je tradičně dobrej a i ta malá holka se snaží, tak proč ne? :) 60% ()

Reklama

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Prvoplánová, typicky americká rodinná komedie ... o tom, kterak roztomilá, výřečná, přemoudřelá holčička napravila urostlého, úspěšného, sebestředného tatíčka. Podívaná je to náramná: Nechutně sladká jako ... jako cumel, křiklavě barevná jako papoušek a urputně veselá jako cirkusový klaun. Její komika je všudypřítomná, leč neupřímná, podbízivá, vlezlá - až agresivní ... a pramálo důvěryhodná. Nicméně ... zdá se, že její sebevědomí je neotřesitelné. Jak by mohla neuspět, když jí po boku stojí americký národní sport ? Velice bídné 2* ()

MeanWhile 

všechny recenze uživatele

Jo, jasný, musíme si nejdřív říct, že toto je klasický film, který je pro mnoha lidí jen nudou, utrpením a snahou nějakého režiséra natočit rodinnej film, kterej se mu ale vůbec nepovedl a nemá žádný smysl. Mě se ale Game Plan jevil jako supr komoška, která fakt dokáže pobavit (a pro ženy je tu také pozdvižení u Johnsonova těla), ale nejen kvůli těm komediálním prvkům se mi film líbil, také mám rád Dwayne Johnsona, ten když si umí vybrat dobrej film, tak je fakt na co se koukat, toto je sice klasickej béčkovej film, ale furt se to dá a já jsem docela spokojen. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Bylo to docela fajn, i když podobný komedie, ve kterých se akční borec musí starat o jednoho či více capartů moc nemusim. The Rock to ale prostě utáhne a to i přesto, že se v komediích až moc zaškatulkovává, což je u něj škoda. Ale jak říkám bylo to fajn, hezky to uteklo, ta malá holka nebyla nijak zvlášť protivná, místy jsem se dost dobře pobavil a zaujala také seriálová Kyra Sedgwick. No a dětem se to bude líbit ještě víc. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (20)

  • Film mal odhadovaný rozpočet 22 miliónov dolárov, ktoré zarobil hneď počas prvého týždňa v USA. (Zeker)
  • Dwayne "The Rock" Johnson (Joe Kingman) sa v mladosti skutočne venoval americkému futbalu. (ywo666)
  • Pieseň, ktorá hrá v pozadí, keď Joe (Dwayne Johnson) ide na otvorenie svojej reštaurácie, je „Feeling So Fly“ od Tobyho McKeehana alias TobyMaca. (Zeker)

Reklama

Reklama