Reklama

Reklama

Hvězda a mediální miláček Joe Kingman je hráčem amerického fotbalu. Je králem každého večírku v Bostonu a všichni touží ho mít v reklamě. Rodinný život je pro něj překážkou a něčím, co by mu jen kazilo image. Proto jím pohrdá a užívá si v náručí krásných žen, ale vždy jen na jednu noc. Jednoho dne se za dveřmi jeho luxusního bytu objeví malá holčička Peyton a řekne mu, že je jeho dcera. O její existenci dosud božský Joe neměl ani potuchy. Peyton mu řekne, že se o ni musí jeden měsíc postarat, protože maminka odjela na humanitární misi do Afriky. Jeho nenadálé otcovství má pozitivní vliv na jeho popularitu. Ženy obdivují jeho smysl pro rodinu a mezi týmovými hráči získá ještě větší respekt, než kdy měl. Život se sedmiletou dcerkou ale teprve začíná. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (220)

corona 

všechny recenze uživatele

Každý veľký akčný hrdina má občas slabú chvíľku, Arniemu prerastaly cez hlavu deti v škôlke, Sly nezvládal mamičku, Vina dala do pozoru rodina plná detí a Jackie musel zachraňovať nemluvňa, no tento pokus bol si najhorší. The Rock (aj keď si tak už nehovorí) by sa mal radšej vrátiť k tomu, čo mu ide najlepšie a to mlátiť ľudí a rozbíjať majetok, mňa to jeho veľmi oceňované herecké umenie, v tomto filme nejako minulo. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Snad každá akční hvězda současnosti se občas objevila v nějakém tom Disney miloučkém a pozitivním filmu ze světa růžových brýlí a úžasňoučkých lidí. The Rock nemohl být výjimkou a tak po Kráčející skále zavítal do světa rodinných příběhů s filmem Plán hry. No a zase tak zlý to není. Prostředí amerického fotbalu už mi k Dwaynovi tak nějak sedí. To, co mi ale nesedí je fakt, jak ještě před pár lety byl jak tintítko v porovnání, co je z něj teď. A to už tenkrát byl docela namakanej…Plán hry je ale fajn. Neurazí, nenadchne a v porovnání s jinými komediemi s akčními hrdiny docela i baví. ()

Reklama

Eliott 

všechny recenze uživatele

Na dílo jsem narazil nečekaně v televizi a atmosféra příběhu mne ihned upoutala. Obvykle bývám skeptický a tak mne velice překvapilo, co se z toho nakonec vyklubalo. Jedná se o propracovanou rodinnou komedii s mnoha roztomile vtipnými momenty, kdy arogantní a sebestředný Dwayne Johnson náhle zjistí, že má malou kouzelnou dcerku (Madison Pettis), která mu postupně obrátí život naruby. Příběh obsahuje zcela bezchybný character developement a to nejen u hlavního hrdiny, ale i všech osob z jeho okolí a to včetně hráčů z jeho fotbalového týmu. Závěr je pak nesmírně dojemný a tak hezký, že bych se na film podíval klidně v blízke době znovu. Srdceryvné vztahy otec/dcera na mě evidentně zabírají viz. například i úspěšný Interstellar. 90%  PS: V poslední řadě bych chtěl ještě ocenit překrásnou Roselyn Sanchez, která filmu také pomohla k dokonalosti a k nově vytvořené rodině se krásně hodí. ()

st.verka 

všechny recenze uživatele

Taková rodinná oddechovka typu "Když jste viděli jednu, viděli jste všechny". Ale Dwayne Johnson mě kupodivu mile překvapil, netušila jsem ani, že má takový komediální talent. I výkon malé Madison Pettis byl pozoruhodný, takže i když to bylo vcelku o ničem, ti dva to u mě vytáhli alespoň takhle vysoko. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Narcis fotbalista, bělozubej baletista, malá roztomilá holčiska, taky trocha buldočího psiska. S dcerou přijde změna, chová se jak žena. Divákovi hraje na strunu, že aji namakanej quarterback má city. Spoluhráči taky dobráci, skoro jak dobří rodáci, někdy ale tupí čuráci. Pro malou holku dost dobrej výkon, ale pro The Rocka vedle krok... ()

Galerie (40)

Zajímavosti (20)

  • Futbaloví rozhodcovia boli z Asociácie futbalových funkcionárov Nového Anglicka. (Zeker)
  • Slovo „rock“ sa vo filme niekoľkokrát spomína ako prídavné meno k postave Joea, keďže herec Dwayne Johnson sa volá „The Rock“. (Zeker)
  • Mělo by se jednat o poslední film, ve kterém bude Dwayne Johnson v titulcích uveden jako 'The Rock'. (Bauer)

Reklama

Reklama