Reklama

Reklama

Hannah Montana

(seriál)
Komedie / Rodinný / Hudební
USA, (2006–2011), 39 h 9 min (Minutáž: 22–51 min)

Hrají:

Miley Cyrus, Emily Osment, Jason Earles, Billy Ray Cyrus, Mitchel Musso, Moises Arias, Madison Pettis, Frances Bay, Ashley Tisdale, Gwendoline Yeo (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(100)

Obsahy(1)

Když se čtrnáctiletá Miley Stewart (Miley Cyrus) přistěhuje z Tennessee do Californie, nikdo kromě její rodiny a přátel netuší, že je zároveň i velmi známou a populární zpěvačkou s blonďatou kšticí, která si říká Hannah Montana. I přes kamarádství všech kamarádství to zatím neví ani její nejlepší kamarádka Lilly Truscott (herečka Emily Osment, jejího bratra známe z filmu Šestý smysl). Její nevědomost ale není nadlouho - tedy jen do té doby, než pozve Miley na její vlastní - Hannah concert ! A aby toho nebylo málo, zamiluje se do ní (do Hannah) její (Mileyin) spolužák Oliver (Mitchel Musso), kterému později také bude prozrazeno Hannah - secret. V seriálu také nejsme připraveni o zábavné prvky - o ty se stará zejména Miley, ale také její táta Robie Stewart (zpěvák Billy Ray Cyrus, je to Mileyin otec jak v seriálu, tak v realitě) a Mileyin seriálový bratr Jackson (Jason Earles). Miley se své tajemství po celou dobu seriálu snaží udržet v nejmenším kolečku přátel a rodiny. Novodobý Disney seriál v teenagerovském pojetí, který potěší i pobaví. (ČSFD)

(více)

Recenze (396)

Kharsh odpad!

všechny recenze uživatele

Naprostá vymývárna mozků a seriál pro stáda. To se jinak nedá říct. Nevim, co má být na tomhle seriálu vtipného a koukatelného.Já si myslím, že je to jeden z vrcholů trapnosti, nevkusu a já nevim čeho všeho. Opravdu nechápu, proč se tyhle seriály točí, jaký mají smysl... asi nás otravovat ze všech možných koutů a mučit nás. Já na to koukat déle než minutu, tak se mi vypaří ta náhražka mozku, kterou mám. Bože. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

A teď mi někdo s rukou na srdci řekněte, že tohle je myšleno vážně! Tohle není jen trapný, nevtipný, ubohý a sebeparodizující se seriál. Absolutní výplach mozku pro všechny 9-12ti leté holčičky. Vážně Vám to nepřijde spíše jako nevhodné než něco, čím svá děcka zabavit, když na ně nemám čas? Jeden z nejkatastrofálnějších počinů teen seriálů. Tohle vážně nemá obdoby. * snad jen za tu hudbu, která taky není vždycky skvělá. Teď (2012) je M. Cyrus na hudební scéně už úplně jinde a je to o něčem úplně jiném!! ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

You will proud to me dad! What? you go upstaire and change??" Haluz. Netvrdím že je to najgeniaálnejší seriál ani že všetko v ňom je ok ale zhltol som všetkých 26 epizod prvej série za den a pol a neskutočne som sa bavil. Až na dva diely ktoré sú strašne trápne ale inak sa jedná o celkom pohodový seriál. Kreácie Miley Cyrus sú fantastické a je to plné suchých hlášok ktoré mam osobne najradšej a dostávajú ma do kolien, Emily osment je očarujúca a pekne sarkastická jej hláška vidím mrtvých ľudí je dych berúca pretože je sestrou toho týpka čo to povedal pánovi willisovi. Je tu tiež kopec trapných postav - rádoby režisérka, hlasateľ, bodyguardka a sused to značí že vedlajšie postavy až na MOOSA ktorého vykon bol prerfektný sú abolútne hlúpe a podkopávajú nohy skvelému seriálu ktorého ťahajú hlavne Billy ray a jeho filmový syn jackson - jeho napodobnovanie godfathera, toma cruisa, ozzyho osbourna sú fantastické a oni zachraňujú slabšie miesta. Bohužial ako u väčšiny seriálov od disneyho aj tu čakajte nejake to posolstvo typu krok za krokom a aj tu je také okaté, samozrejme že to nedosahuje kvality kroku za krokom ale vo vode stupídnych filmov a seriálov ako high school musical alebo nebodaj H2O( to je seriál o morských pannách tiež s morálnym posolstvom) vyznie hannah montana ako jasné svetlo a mne sa to páči zastreľte ma ale páči. Just call me Godbrother Druhá séria podstatne slabšia ale aj tak sa tam nájde pár skečov a heftov ktoré sú skvelé a dokážu pobaviť. Taký lahší priemer. ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Miley, 14-ti letá holka která se snaží hrát na dospělou, spolu se svojí kamarádkou. Miley má také bratra, který vypadá jak opice a ten má kámoše, kterej mu je podobnej. Vše to završuje stupidní americkej humor s černoškou, která umí kung-fu a tuny make-upu. Ovšem v některých dílech byly opravdu dobré hlášky a jako komedie to i celkem fungovalo. 30 % ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Pohodový seriál pro všechny, kteří se chtějí odreagovat. Tenhle nový hraný seriál od Disneyho natáčený pro americký TV kanál Disney Channel se mi prostě líbí. Dost dlouho jsem čekal, až se na kanále Jetix objeví nějaký zajímavý hraný seriál a dočkal jsem se. Je zde hodně jednoduchá zápletka. Miley Stewart je přes den obyčejnou holkou, které si lidi nijak zvlášť nevšímají, ale za pár minut je z ní Hannah Montana, slavná zpěvačka s miliony fanoušků. Navíc má Miley poněkud praštěného bratra a sympatického otce, který je zároveň jejím manažerem. A neobejde se samozřejmě bez kamarádky Lilly a kamaráda Olivera, kteří jako jediní znají její druhou identitu. Tenhle seriál je neskutečně pohodová záležitost, u které se dobře odreaguji a která mě prostě baví. Je zde mnoho vtipných scének, u kterých jsem se musel smát. A samozřejmě nesmím zapomenout pochválit vynikající popový soundtrack, který tomu seriálu přidává na zajímavosti. Jinak tenhle seriál neaspiruje na nějakou kvalitu, má za úkol pobavit diváky (co si budeme povídat, je zaměřen především na teenagerovské publikum), a to se mu daří. A proto ho nehodnotím tak přísně jako leckteré filmy, nehodnotím kvalitu seriálu, ale hodnotím zábavnost, originalitu a provedení seriálu, a vychází mi čtyři hvězdičky. A už se těším na celovečerní verzi seriálu, která má předběžně vzniknout už v příštím roce, v roce 2009. Takže pokud se chcete odreagovat, tak na to mrkněte. ()

Galerie (243)

Zajímavosti (57)

  • Název odkazuje na píseň „Mammas Don't Let Your Babies Grow Up to Be Cowboys“ od Willieho Nelsona. (LUKICKK)
  • Název odkazuje na píseň „Smells Like Teen Spirit“ od Nirvany. (LUKICKK)

Související novinky

Hugh Jackman bodyguardem Miley Cyrus?

Hugh Jackman bodyguardem Miley Cyrus?

01.07.2009

Začalo to tím, že někdo „načapal“ Wolverinea a Hannu Montanu na očividně pracovním obědě (garde jim dělali seriózně vypadající kravaťáci, zřejmě agenti a producenti). Internetem se okamžitě začaly… (více)

Reklama

Reklama