Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zábavná show, která ukazuje vědu z té vtipnější stránky. Je možné chodit po hladině bazénu naplněného pudinkem? Lze tavit sklo v mikrovlnné troubě? Jak daleko dojede nemocniční vozík poháněný minimaxem? Vynalézavé zničení karavanu a ohnivý výbuch v každém díle zaručeny! (oficiální text distributora)

Recenze (142)

Burrows 

všechny recenze uživatele

Brainiac: Šílená věda - název přesně odpovídá tomu, co se v seriálu odehraje - šílené pokusy, ale naprostá většina těch, bez kterých se člověk obejde. Tak např. jsem se dozvěděl, že se dá chodit po vodě, když smícháte obrovské množství cementu a hořčice a nalejete tuto směs do bazénu. Nebo na uvolnění šroubů můžou vědátoři použít TNT, ale musejí počítat s tím, že celá věc, jejíž součástí jsou ty šrouby, může vybuchnout a také vybuchne. ()

Shakaar 

všechny recenze uživatele

Další jeden z aktuálních pořadů na Prima Cool. Tentokrát v podobě vědy. Tento pořad mi připoměl velice oblíbeno Popularní vědu pro děti, která nedávno běžela na ČT2. I v tomto duchu probíhá tento pořad. Přičemž hlavní náplní je uhozené dotazy od diváků, kteří se ptají na nejrůznější věci. Zábavnost nepopírám, i já jsem se občas pousmál na nejruznější hovadiny, které tam řešili. Takže na odpad to rozhodně není, pokud bych tomu dal 3*, tak bych to nadhodnotil. Takže 2* je tak akorát a přitom se občas mrknu co to tam zas vyvádějí ()

Reklama

hellequine 

všechny recenze uživatele

Zvyšuji hodnocení na maximum a ke svému zděšení zjišťuji, že jsem asi chlap.. Komu jinému by se také mohl líbit pořad, kde zjišťují prakticky jen: po čem smrdí nejvíce dech, po čem exkrementy plavou, po čem se nejvíce bzdí, co nejvíce a nejlépe vybuchuje a v neposlední řadě (to beru jako experiment jen já:) kolik mm čtverečních oblečení na sobě musí mít krásná vnadná dívka, aby se ještě dala prohlásit za oblečenou..:D ()

The_God 

všechny recenze uživatele

Prakticky všechny pokusy jsou k ničemu, ale je sranda na to koukat, pokud tento pořad neberete vážně. Někdy překvapí nějakým zajímavým pokusem, jindy je to nuda, občas dobré seriály (pokusy otevřít trezor - nakonec se to pomocí tanku Leopard a přímému zásahu z jeho děla povedlo) a hlavně spousta zničených karavanů. ()

AIMÉE 

všechny recenze uživatele

Ty nápady fakt nemají obdoby... Ten pořad neni rozhodně určen pro kravaťáky ani pro plavovlasé občany, tady jde totiž logika a rukavičky stranou. Nejsem zrovna zastáncem podobných ujetých stupidit, ale některé jejich 'pokusy' se jim musí nechat a náramně mě povavily. (Zvedám hodnocení z průměru za protagonisty bez bázně, kteří se pokusů účastnili přímo na vlastní kůži). ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama