Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zábavná show, která ukazuje vědu z té vtipnější stránky. Je možné chodit po hladině bazénu naplněného pudinkem? Lze tavit sklo v mikrovlnné troubě? Jak daleko dojede nemocniční vozík poháněný minimaxem? Vynalézavé zničení karavanu a ohnivý výbuch v každém díle zaručeny! (oficiální text distributora)

Recenze (142)

borec999 

všechny recenze uživatele

Koho nenapadli otázky typu: Po zjedení čoho prd najviac smrdí?  Dá sa chodiť po pudingu alebo trebárs horčici?  Akou rýchlosťou treba kopnúť loptu aby sa roztrhla? Čo všetko sa dá zistiť z rozboru vlasov človeka? Mňa a určite aj viacerých áno a tento seriál nám na tieto a ďalšie podobne bizarné, ale svojim spôsobom zaujímavé otázky odpovedá. Richard Hammond sa do podobnej relácie ako moderátor veľmi hodí a jednotlivé pokusy, či skôr experimenty boli pre mňa pútavé a hlavne veľmi zábavné. Oddychový seriál, pri ktorom ak budete dávať pozor tak sa môžte dozvedieť niečo totálne životu nepotrebného ako napríklad že po pudingu sa naozaj dá chodiť. 80% ()

lakikaki 

všechny recenze uživatele

Seriál, ktorý sa snaží ukázať vedu z tej vtipnejšej stránky, ale robí to pomocou trápnych vtipov, lacných "krások" (neviem, či sa dá blondína s obrovským poprsím a ešte väčším bruchom v minisukni alebo v plavkách nazvať kráskou), rôznorodých vybuchujúcich vecí a odpornej imitácie Tiny Turner. Navyše mi to celé pripadá ako priživovanie sa na Mythbusters, ktorí sú však na rozdiel od Brainiac kvalitným seriálom... ()

Reklama

The_God 

všechny recenze uživatele

Prakticky všechny pokusy jsou k ničemu, ale je sranda na to koukat, pokud tento pořad neberete vážně. Někdy překvapí nějakým zajímavým pokusem, jindy je to nuda, občas dobré seriály (pokusy otevřít trezor - nakonec se to pomocí tanku Leopard a přímému zásahu z jeho děla povedlo) a hlavně spousta zničených karavanů. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Radiátor nám mizí z dohledu, ale je zničený?" Může se žužu samovolně vznítit? Je sádlo alternativou k motorové naftě? Které elektrospotřebiče budou po vyhození za jízdy z náklaďáku stále fungovat? Je možné vázat balonky pod elektrošoky? Které národní jídlo se jí nejhůř v silném větru? To je jen ukázka seriozních otázek, na něž hledá Brainiac odpovědi a já se přitom bavím představou, že i já bych možná mohl být vědec. Jdu oplodnit krávu křečkem. ()

herech 

všechny recenze uživatele

Fakt pořádně šílené, ale v tom nejlepším slova smyslu. Zde se hlavně dost často zabývají kravinama, které se ale nikde jinde neřeší, takže tato úloha leží jen na lidech od Šílené vědy. A k tomuto poznávání dosud přehlížených věcí jsou samozřejmě divákovi servírovány vtipné průpovídky a velké porce humoru. No a samozřejmě spousta explozí, které se již jaksi stali součástí tohoto šíleného seriálů. Prima cool tímto u mě každopádně boduje... ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama