Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zábavná show, která ukazuje vědu z té vtipnější stránky. Je možné chodit po hladině bazénu naplněného pudinkem? Lze tavit sklo v mikrovlnné troubě? Jak daleko dojede nemocniční vozík poháněný minimaxem? Vynalézavé zničení karavanu a ohnivý výbuch v každém díle zaručeny! (oficiální text distributora)

Recenze (142)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Radiátor nám mizí z dohledu, ale je zničený?" Může se žužu samovolně vznítit? Je sádlo alternativou k motorové naftě? Které elektrospotřebiče budou po vyhození za jízdy z náklaďáku stále fungovat? Je možné vázat balonky pod elektrošoky? Které národní jídlo se jí nejhůř v silném větru? To je jen ukázka seriozních otázek, na něž hledá Brainiac odpovědi a já se přitom bavím představou, že i já bych možná mohl být vědec. Jdu oplodnit krávu křečkem. ()

karnifex 

všechny recenze uživatele

Exploze, půvabné asistentky, vtipné nápady - prostě 90% zábavy + 10% vědy (já teda na vysoké dlouhé hodiny mikroskopoval horninové výbrusy, ten poměr věda/zábava nebyl úplně stejný, ale taky jsem si to užil). A hlavně britský humor, který mám rád: to, jak testovali účinky rajského plynu při poslechu Němce mluvícího o svém životě - to bylo skvělé! ()

Reklama

herech 

všechny recenze uživatele

Fakt pořádně šílené, ale v tom nejlepším slova smyslu. Zde se hlavně dost často zabývají kravinama, které se ale nikde jinde neřeší, takže tato úloha leží jen na lidech od Šílené vědy. A k tomuto poznávání dosud přehlížených věcí jsou samozřejmě divákovi servírovány vtipné průpovídky a velké porce humoru. No a samozřejmě spousta explozí, které se již jaksi stali součástí tohoto šíleného seriálů. Prima cool tímto u mě každopádně boduje... ()

Cimr 

všechny recenze uživatele

Velikou slabinou tohoto pořadu je, že nevěděl, kdy přestat. Pár pokusů je tu opravdu mimořádně zajímavých a přínosných (Pomůže, když při padání výtahu před dopadem vyskočím? Kolik balónků je třeba, abych vzlétl? Budu úspěšnější, když budu chodit oblečený v červeném? Kde se berou ty malé chlupaté chomáčky v mém pupíku?), ale proboha, proč je tam tolik výbuchů?! To už je pak neskutečná nuda: strčíme žárovku do mikrovlnky - buch, strčíme střelný prach do karavanu - buch, smícháme tyhle dvě chemikálie - BUCH, BANG, PRÁSK!! A taky některé pokusy stály za starou bačkoru - co se stane, když přivážu kazeťák k jedoucímu autu? No ne! Rozbije se! Každopádně kdyby se to rozumně prostříhalo a zůstaly tam jenom největší pecky, tak by to byl fakt úžasný seriál, snad jeden z nejlepších. ()

Shakaar 

všechny recenze uživatele

Další jeden z aktuálních pořadů na Prima Cool. Tentokrát v podobě vědy. Tento pořad mi připoměl velice oblíbeno Popularní vědu pro děti, která nedávno běžela na ČT2. I v tomto duchu probíhá tento pořad. Přičemž hlavní náplní je uhozené dotazy od diváků, kteří se ptají na nejrůznější věci. Zábavnost nepopírám, i já jsem se občas pousmál na nejruznější hovadiny, které tam řešili. Takže na odpad to rozhodně není, pokud bych tomu dal 3*, tak bych to nadhodnotil. Takže 2* je tak akorát a přitom se občas mrknu co to tam zas vyvádějí ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama