Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zábavná show, která ukazuje vědu z té vtipnější stránky. Je možné chodit po hladině bazénu naplněného pudinkem? Lze tavit sklo v mikrovlnné troubě? Jak daleko dojede nemocniční vozík poháněný minimaxem? Vynalézavé zničení karavanu a ohnivý výbuch v každém díle zaručeny! (oficiální text distributora)

Recenze (142)

The_God 

všechny recenze uživatele

Prakticky všechny pokusy jsou k ničemu, ale je sranda na to koukat, pokud tento pořad neberete vážně. Někdy překvapí nějakým zajímavým pokusem, jindy je to nuda, občas dobré seriály (pokusy otevřít trezor - nakonec se to pomocí tanku Leopard a přímému zásahu z jeho děla povedlo) a hlavně spousta zničených karavanů. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Na můj vkus příliš infantilní, spíše trapné než vtipné. Mám radši serióznější pořady o různých experimentech (např. "Mythbusters"), ve kterých nechybí humor, ovšem není křečovitý a strkaný pod nos za každou cenu. Asi je "Brainiac" určen pro jinou věkovou skupinu. Čas od času poskytne zajímavý poznatek, ale proč tak dementním způsobem? 25% ()

Reklama

Ravi 

všechny recenze uživatele

Několik zajímavých nápadů nemůže zachránit tento praštěný pokus o solidní vědeckou zábavu. Pokusy, které teatrálně zabíhají někdy až do trapné absurdity vážně nejsou potřeba vysílat pro širokou veřejnost. Pro děti celkem stravitelné, avšak ne příliš vhodné pro výchovu (pokusy s trhavinami, apod. - i když možná lepší napřed to vidět v televizi, než to hned zkoušet naostro). Zkrátka nic moc 25% = 1/5 ()

Zbyisek 

všechny recenze uživatele

Pořad je zábavný a někdy až vtipný. Nicméně škoda je, že některé pokusy jsou naprosto k ničemu a navíc provedené pouze jednou (a ne třeba průměrem několika měření). Takže výsledek je často vysoce zavádějící, nepřesný, náhodný a pak člověk ani neví, jestli je to pravda nebo není. Aktualizace: Zahlédl jsem nějaké novější díly, které jsou ještě strašnější. Stále testují a vymýšlejí větší blbosti, které jsou ještě méně přesné a zajímavé. Přestávám výsledkům úplně věřit. Mám chuť snížit hodnocení seriálu o hvězdičku - možná tak brzo udělám. ()

TheMaker 

všechny recenze uživatele

Zábavné to celkem je, ale moc se z pořadu zajímavostí nedozvíte. Všechno jsem už viděli jinde. Lehnutí si na 2000 hřebíků, chůze po vyhaslém ohništi atd ..... + milion výbuchů, které přestanou po čase bavit. Homor tady taky moc nesedí. Celkem nuda, ale na zpestření dne neuškodí. Každopádně se dalo z pořadu vytřískat mnohem více. Škoda._______ Tohle jsem napsal cca před 3 měsíci. Seriál mě teď ale začal bavit a na humor jsem si zvykl. Když se nudím, tak se na něho rád podívám, skvěle pobaví. Takže doporučuji, ale mnoho od něho opravdu nečekejte. Každopádně některé díly jsou geniální. Takže zvedám hodnocení ,-) ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama