Reklama

Reklama

Vyšperkuj mi káru

(pořad)
  • Česko Pimp My Ride (více)
Reality-TV
USA, 2004, 73x30 min

Pimp mastři předvádějí, jak se dají ze starých aut udělat vysoce kvalitní pimpmobily. Hiphopová superhvězda Xzibit a nejproslulejší američtí tuneři se spojí, aby vybraným šťastným divákům „vytunili káru“. Je jedno, jakým křápem přijedou, tito machři jim upraví všechno od barvy a nárazníků, přes plyšové potahy a barvy až po instalaci posledních výstřelků z audio a video světa. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (103)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Tak prvú epizódu som videl v čakárni u doktora, keď som čakal na vyoperovanie znamienka a celkom ma to chytilo, že som aj zabudol, že idem na zákrok. Celkovo som mal rád takéto TV programy o vylepšovaní a opravovaní áut, ktoré vo veľkom púšťali hlavne na Discovery. Tento program je točený v skutku pútavo, od miest, kde autá získajú, po samotnú rekonštrukciu. Samozrejme to najlepšie je práve tá premena bežného alebo hrdzavého šrotu na naleštenú "krásku". Tiež sa mi páčilo, že to s tým tuningom až tak nepreháňali, ako niektorí (aj miestni) magori, čo si myslia že viac je vždy lepšie. Ak na to niekedy narazíte v televízií a nebudete mať čo robiť s načatým dňom a ste milovníkmi áut, tak nebudete sklamaní. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Člověk by řekl, že z těch pekáčů, co jim tam lidi vozili, se fakt nedá udělat nic. Ale výsledky tuningu byly opravdu neskutečné. Jak moc je takové auto funkční vážně netuším, ale prostě je paráda na to koukat a o to jde. Na české silnice ale taková auta asi moc nejsou, protože by se pravděpodobně rozsypala po několika týdnech. 75% ()

Reklama

xpaja 

všechny recenze uživatele

Pořad je to svým způsobem fascinujíci. Tvůrci někde seberou nějaký šrot, co už pomalu nevyjede na silnici a doplní nějakého vlastníka (většinou mladou holku). Nevěřím totiž, že by brali skutečné lidi "z ulice". Pak to auto rozeberou a opět ho složí na základě velkého množství tuzingových doplňků. Takže základem jsou velká kola co se sotva vejdou do podběhů a výrazný lak. Do interiéru vždy napěchují aspoň 5 LCD obrazovek nebo tabletů, občas přidají i playstation. Kolem úprav motoru nebo podvozku se to v podstatě netočí, leda se o tom okrajově zmíní. Co mě fascinuje nejvíc, jsou výroky "vlastníku" nad jejich novým "votuzidlem". Řeči typu" Tohle auto mi úplně změní život.", "To je to nejlepší co mě v životě potkalo" apod. jsou až směšné. Jen doufám, že ty řeči nikdo nebere vážně. Dávám ---== 15% ==--- , těch 20 minut se totiž dá vydržet a divák se aspoň doví jakou další neskutečnou hovadinu do toho auta ještě namontují. ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Takovej seriálek přesně střiženej a točenej pro diváky MTV. Na několik dílů jsem koukal hodně rád, a tunning se jim povedl, . . . ale když vidíte po dvacátý jak v Americe mají všichni rozmlácený auta a pak vám zazvoní černoch u prahu baráku, odveze si vaši popelnici, celou ji rozebere, strčí do ní ten "Nejhustější motor" kterej má minimálně 2.5L obsah a narve do interiéru polovinu skladu z Alzy (obchod s výpočetní technikou) a ještě tam dá Aquárko nebo nafukovací hrad jednoho to omrzí. Trochu přehnané. 45% ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Voľakedy mimoriadne úspešná, dnes len živoriaca, americká televízna stanica MTV vyprodukovala nehudobnú sériu o automobilovom tuningu. Zistili, že je tento formát momentálne populárny, tak sa rozhodli, že sa aj oni do toho pustia. Bude to uvádzať akýsi vyhihňaný černošský raper Xzibit. Partia šikovných mechanikov z firmy Gas dá doporiadku najakú starú káru, čo im dotiahneme do garáže. Poriadne na nej zamakajú. Potom ju slávnostne odovzdáme majiteľovi. Ten sa od radosti skoro zblázni. A všetci sme spokojní. Ľudia na to iste budú čumeť. Asi takto uvažovali producenti z MTV, keď schvaľovali tento projekt. "Pimp My Ride" - tuctová záležitosť. ** ()

Galerie (7)

Zajímavosti (16)

  • V niekoľkých prípadoch sa stalo, že vytuningované autá, ktoré majitelia dostali, neboli tie, ktoré pôvodne odovzdali. (Real Tom Hardy)
  • Niektorí ľudia svoje vytuningované auto vďaka jeho jedinečnosti predali za veľkú sumu. Príkladom je istý Jake a jeho Buick Century z roku 1986. Objavilo sa v 7. epizóde 4. série a bol do neho namontovaný necelých 160 kg vážiaci subwoofer. Jake ho kúpil za 500 amerických dolárov a predal za 18 tisíc spoločnosti MTX, ktorá sa zaoberá ozvučením do áut. (PATWIST)
  • Mnoho z účastníkov bolo nakoniec prekvapených, že tieto modifikácie neboli tak zdarma, ako šou prezentovala. Keďže šou platila za dané súčiastky a modifikácie, niektoré inštitúcie Daňových úradov museli tým pádom zdaňovať účastníkov, podobne ako v prípade výhry napr. v nejakej televíznej kvízovej šou. Federálnym a štátnym inštitúciám boli nahlasované trhové hodnoty každej jednej súčiastky, čo malo za následok, že mnohí účastníci vyfasovali niekoľkotisícové príkazy na zaplatenie dane. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno