Reklama

Reklama

Lovec pokladů Ben Finnegan touží najít poklad zvaný Královnino věno, který se potopil společně se španělskou lodí Aurelia. Zatím se však potýká s finanční tísní, která je stále horší. Dluží peníze gangsterovi přezdívanému Velký Králík. Navíc nestihne rozvodové stání a přijde nejen o manželku Tess, ale také o zbytek skromného majetku. Finn využije náhody, která mu do cesty přivedla milionáře Nigela Honeycutta, pro něhož pracuje Tess jako stevardka. Díky záchraně klobouku jeho dcery se dostane na jeho jachtu a milionáře natolik zaujme, že získá jeho pomoc při hledání pokladu. Ukáže se však, že není jediný, kdo po něm pátrá. Při honbě za pokladem jde o život a Finn se musí rozhodnout, jestli je pro něj přednější poklad, nebo Tess. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (283)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Asi takto tento film je taký aký má byť. Klišovitý, miestami kŕčovito zahraný a absolútne zbytočný. Conaughey sa v jednom rozhovore sťažoval že by chcel mať svoju vlastnú dobrodružnú sériu tak že mu odkazujem nech najprv si poriadne prečíta scénar. úprimne viacej akcie bolo aj v sahare. Moralistický snímok, ktorý je určený skôr pre zamilovanejšých pretože je to predovšetkým romantika a prehliadka klišé a mi už keď kupujeme lístok vieme ako to skončí, ale na obhajobu je to pozerateľné zo zaujímavým prostredím a pár naozaj podarenými vtipmi aj keď režisér asi zabudol točit film lebo to skôr všetko aj s efektami vyzerá na lacnú TV prácičku od vedľa. Takže asi tak. Čo malo byť povedané bolo takže good bye and good night ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

"Vaše dobrá pohoda je naší srdeční záležitostí." pravila Nova a usekla titulky. Ona už to ale nevychytala samotnou volbou filmu pro páteční večer, protože tohle nic neříkající lečo může chutnat leda tak gayům nebo truhlářům. Vzhledem k tomu, že mě nevzrušujou ani nabušení blonďáci ani plochá prkna, můžou bejt všichni rádi za dvě bambule. No a naše milovaná Nova? Ta by měla pojít na infarkt. (Filmfest Théoule 2013, 11/11) ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Keby bola aj prvá hodinka tak skvelo svižná, vzrušujúco dobrodružná a podarene vtipná, neváhal by som napariť tomu štyri hviezdičky ani mikrosekundu. Ona totiž bola prvú hodinku len nenápadne vtipná a to dobrodružstvo malo naozaj zbrzdený nádych. Chýbala tomu začiatočná pointa, pretože od tej sa to odpichlo až na prelome filmu. Herci sa tiež len hľadali a medzi Kate a Matthewom to začne klapať až v závere. Neviem, kde bola dovtedy v týchto aspektoch chyba, ale nakoniec som bol veľmi rád, že som sa v závere skvelo bavil. 70%. ()

Andre3000 

všechny recenze uživatele

Ale co, dnes mám dobrou náladu, tak budu štědrý a přikloním se ke 3 hvězdám. Jak co si budeme povídat Indiana Jones a seriál Lovci Pokladů, už vyplýtvali snad všechny možné pžíběhy o hledání pokladů, takže by se mohlo zdát, že už není z čeho brát. Autoři to věděli, samotné hledání pokladu nebylo zase až tak těžké a neobvyklé a proto vsadili na trochu jiné pojetí. Rozvedený páreček, raper co vlastní ostrov, milionář se znuděnou dceruškou a samozřejmé nepřátelský lovec pokladů. Chvílemi to bylo zajímavé, chvílemi méně. Celkově, jako zaujatý kritik filmů o hledání pokladů bych to shledal jako průměrný pokus. V kabátě komediálním pak film není žádný průlom, ale tak zase sem se na druhou stranu nenudil, takže taky průměr. Onao není to ten pravý šálek kávy, ale když už sem si to levný kafe dal, tak sem si ho v pohdě vychutnal až do konce a kašlu vám na nějaký strhávačský recenze, na to mám jiný filmy, že jo kluci z Roxbury :-)))) ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Ne tak tohle vazne neni zadna seriozni honba za pokladem s uplatnovanim spickovejch znalosti a hledanim stop. Mnohem vic to pripomina takovy letni dobrodruzstvi, kde se parta lidi flaka na plazi a nahodou objevi poklad. Ono se ani neni moc co divit, zhruba tak pulka postav tady moc rozumu nepobrala a chovaj se jak retardi. Samozrejme v cele s McConaugheym. To je takovy opaleny vysvaleny hovado, ktery se neustale usmiva, nez mu neco dojde muze si clovek skocit na zachod a kazdou chvily ho nekdo sereze. Ale nastesti taky maximalni sympatak, kterymu musite fandit. Hudson je tradicne roztomila a ostatni sice tak extremne nevynikaj, ale jsou taky v pohode. Jelikoz jsem ale ani zadny hardcore hledani pokladu necekal a byl jsem pripravenej spis na romantickou dobrodruznou komedii, dostal jsem presne to, co jsem cekal, do toho sem tam nejakou uchazejici akci a prekvapive i nejakej ten cakanec krve, takze jsem spokojenej. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (9)

  • Scéna, kdy Tess udeří Bena po odchodu ze soudní budovy, byla natočena před Vice-Chancellor's Building na Queensland University of Technology. (Pethushka)
  • Přestože film vydělal celosvětově slušnou sumu dolarů, do mnoha států se dostal bez kinodistribuce. (Rodriguez)

Související novinky

Zemřel Donald Sutherland

Zemřel Donald Sutherland

20.06.2024

Přichází velmi smutná zpráva ze Spojených států. Ve věku osmaosmdesáti let odešel americký filmový velikán a plodný herec s přibližně dvěma stovkami filmových a televizních rolí na svém kariérním… (více)

Reklama

Reklama