Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tématem autorské komedie Martina Dolenského je manželský trojúhelník a nevěra, a z nich vyplývající situace, které nikdy nemají jednoznačná a jednoduchá řešení. Michal Goldberg je mladý úspěšný doktor, specializací gynekolog. Má trošku bezvýraznou a plačtivou ženu Janu a dítě, a také atraktivní a sebevědomou milenku Kláru. Doktor proplouvá spokojeně životem do chvíle, kdy za ním přijde milenka s novinkou, že je těhotná. Muž se v této situaci hodlá zachovat tradičně – strčit hlavu do písku. Milenka však zprávu zavolá manželce a ta situaci řeší radikálně. Odstěhuje se k mamince… Třikrát se komedie vrací na tento začátek a třikrát doktor situaci řeší různými způsoby – návratem k manželce, odchodem k milence a nakonec konfrontací obou žen. Humor téhle filmové komedie, která nechce moralizovat ani nabízet řešení, je založen na lidských stereotypech v chování a tomu přispívá obsazení milenky i manželky jednou herečkou – Tatianou Vilhelmovou. V hlavní roli doktora dostal poprvé velkou hereckou příležitost Michal Malátný, známější jako zpěvák skupiny Chinaski, jejíž písně film doprovázejí. (Česká televize)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (343)

triatlet 

všechny recenze uživatele

Jako jedna z epizod Soukromých pastí – to by příběh možná na slabší průměr stačil. Ale jako celovečerní nuda, kterou neosvěží ani Malátného neherectví a Vilhelmové dvojrole, je film skutečně téměř na odpad. Jediné, co se mi vybaví, je chování Vilhelmové – milenky – stejné jako chování Vilhelmové – manželky. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Že by všechny ženy byly stejné? Měl by se chlap chlapsky přiznat? Snímek se možná snaží něco říct, ale baví vás na tom ta úsměvná naivita (nic agresivního), se kterou to dělá, baví vás Kryštof Hádek, který sice zase hraje v "blbině", ale skvěle, baví vás Táňa Vilhelmová, která jako uťápnutá manželka září (tvrdá milenka jí zas tak moc nejde), takže to ve výsledku není vyloženě špatné. I když by to mohlo být mnooohem lepší. 50%, no. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Neskutocne zabavny film tym jak je nepodareny. A pritom chybalo malo a mohol byt dost dobry. Chcelo by to dramaturga, ktory by ten bordel upratal a lepsieho, skusenejsieho rezisera, ktory by tomu dal jednotnu formu, pretoze to vyzera ako filmovy (vlastne vdaka mizernej vyprave skor televizny) debut. 5/10. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Jediným faktorem tohoto veskrze optimistického hodnocení pro mě bylo to, že jsem se občas i pobavila a u filmu jsem neusnula. Zbytek je jen velmi prapodivná a podivně sestříhaná hloupost. Co mě ovšem zaujalo byl Vladimír Javorský oblečen jako řadová zdravotní sestra nebo pár slov, které v pravý čas pronesl Pavel Landovský. Dívat se na smutně strnulý lamčí obličej Tatiany Vilhelmové a její "dvojče" s příšerným účesem mě rozhodně neuspokojovalo. Třešničkou na dortu byla jedině minirolička Kryštofa Hádka, pro kterého mám docela slabost. Ovšem nikdy více podobných záletných mužů - vlastně to ani není můj šálek kávy. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Neber si gynekologa! Kdo s čím zachází, s tím taky schází…. Již úvodní titulky mne přesvědčili o tom, že budu sledovat nenáročnou podívanou s neokoukaným M.Malátným. Ten spolu s T.Vilhemovou předvádí variaci na téma nevěry, aneb co by kdyby. Na českou komedii jsem se zasmál celkem dost (největší perlu hodil stejně hodil Landovský). Zajímavé jsou tedy i vedlejší role. Možná i díky nim je to taková jiná, pohodová komedie. Nezůstane dlouho, ale humoru není nikdy dost. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (3)

  • Ve filmu zaznělo několik písní od kapely Chinaski. Klára, Strojvůdce, Tichý nájemník, Vakuum (česká i anglická verze), Shake it a Basama fousama. (Yardak)
  • Debut ve filmu pro Marii Štípkovou. (M.B)
  • Role taxikáře pro Pavla Béma je narážka na akci MF Dnes v roce 2005, kdy jako pražský primátor v převleku italského turisty nachytával taxikáře podvádějící zákazníky. (BoredSeal)

Reklama

Reklama