Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tématem autorské komedie Martina Dolenského je manželský trojúhelník a nevěra, a z nich vyplývající situace, které nikdy nemají jednoznačná a jednoduchá řešení. Michal Goldberg je mladý úspěšný doktor, specializací gynekolog. Má trošku bezvýraznou a plačtivou ženu Janu a dítě, a také atraktivní a sebevědomou milenku Kláru. Doktor proplouvá spokojeně životem do chvíle, kdy za ním přijde milenka s novinkou, že je těhotná. Muž se v této situaci hodlá zachovat tradičně – strčit hlavu do písku. Milenka však zprávu zavolá manželce a ta situaci řeší radikálně. Odstěhuje se k mamince… Třikrát se komedie vrací na tento začátek a třikrát doktor situaci řeší různými způsoby – návratem k manželce, odchodem k milence a nakonec konfrontací obou žen. Humor téhle filmové komedie, která nechce moralizovat ani nabízet řešení, je založen na lidských stereotypech v chování a tomu přispívá obsazení milenky i manželky jednou herečkou – Tatianou Vilhelmovou. V hlavní roli doktora dostal poprvé velkou hereckou příležitost Michal Malátný, známější jako zpěvák skupiny Chinaski, jejíž písně film doprovázejí. (Česká televize)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (343)

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Strašně televizní pokus o Lolu, ale hrozně sympatický v drobnostech a detailech. Křečovitá snaha o komické situace je spíše výjimkou, převažují vcelku jednoduše nahozené a více či méně vypointované situace a lehký konverzační humor a Malátný je sympatickej moula a jako debutant je celkem fajn. Několik bodů navíc je za zmínku o tom, že v průběhu natáčení zemřela jedna akvarijní rybka. ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Ze začátku mě to dost bavilo, ale jakmile se Malátnej podruhé probudil nadšení opadlo. Jednak to v druhé a třetí „části“ už nebylo tak zábavný a jednak se zase z obyčejné komedie vyklubal jakýsi rozbor vztahů a chlapů k zamyšlení, aniž by to mělo nějakou hloubku a pointu. Forma tří různých „paralelních“ vesmírů to zkrátka dost pohřbila a nezachránila to ani neobyčejně hvězdná herecká sestava, ani dvojitá porce Tatiany. ()

Reklama

petaspur 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem ten film nechtěl hodnotit, protože jsem si myslel, že jsem jediný exemplář, kterému se líbil. Až včera jsem svoje rozhodnutí změnil, když jsem na jedné akci potkal skupinu chlápků 30+ (pravděpodobně cílová skupina), kterým se ten film líbil snad ještě víc než mně. Není to žádné filmové umění ani to neřeší problémy světa - film pouze baví jednou drobnou nevěrou korunovanou nechtěným těhotenstvím. Zejména díky zábavným hercům ve vedlejších rolích (Hádek toho eMPíka trefil přesně) film v pohodě plyne a není problém si ho druhý den pro pobavení pustit znovu. Je zábavné, když se diváci u filmu baví, jsou v pohodě a pak ho v hodnocení hodí do odpadu nebo do jeho blízkosti jenom proto, aby nebyli obviněni ze špatného vkusu. To hvězdné nebe v hodnocení je samozřejmě jenom protest. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem od toho nic nečekal, tak vlastně nemůže být řeč o nějakém zklamání. Film utekl jako voda a nezanechal na mně žádné psychické ani fyzické následky, což někdy stačí k nějaké té hvězdičce. Děj je banální a skoro o ničem. Naštěstí jsem na to nešel do kina, to bych si pak asi jednu vrazil. Musím vyzdvihnout scénku Marka Vašuta a taky oba policajty. Michal Malátný mně tam příliš neseděl. Pořád jsem čekal, kdy skočí na pódium a Chinaski spustí. ()

zette 

všechny recenze uživatele

Prekvapilo me celkem vysoke hodnoceni tohoto filmu. 50% je na tuto hovadinu fakt narez! Herci uplne mimo ( snad jen Janzurova odehrala sve ), zklamala i Vilhelmova, Malatny je mozna sympatak a muzikant, rozhodne ne ale herec, Sobota jako primar-hahaha! Scenar plytky-zadny, infantilni doprovodna znelka, podivna kamera, nudna rezie a absolutne bez humoru. Dal bych odpad, nebyt sexy Vilhelmove a jejich hezkych noh:-)! Naposled... ()

Galerie (33)

Zajímavosti (3)

  • Debut ve filmu pro Marii Štípkovou. (M.B)
  • Ve filmu zaznělo několik písní od kapely Chinaski. Klára, Strojvůdce, Tichý nájemník, Vakuum (česká i anglická verze), Shake it a Basama fousama. (Yardak)
  • Role taxikáře pro Pavla Béma je narážka na akci MF Dnes v roce 2005, kdy jako pražský primátor v převleku italského turisty nachytával taxikáře podvádějící zákazníky. (BoredSeal)

Reklama

Reklama