Reklama

Reklama

Během jednoho úplně obyčejného dne se nepříčetný muž vřítil do Los Angeleské restaurace a začal jen tak střílet po přítomných zákaznících. Ti kteří unikli smrti, byli samozřejmě hluboce zasaženi. Ovšem každý z nich se s tím vyrovnává trochu jinak: mladičká Anne Hagen (Dakota Fanningová) se díky vyprávění její verze události stane ve škole populární; její kamarád Jimmy Jaspersen (Josh Hutcherson) se uzavře před světem a přestane mluvit; servírka Carla Davenport (Kate Beckinsaleová) začne zanedbávat své dítě a prožije několik vulgárních vztahů; Dr. Bruce Laraby (Guy Pearce) ztratí své sebevědomí a zkouší experimentální léčbu; a chorobný gambler Charlie Archenault (Forest Whitaker) věří, že bude mít štěstí ve hře a vsadí všechny své peníze, bohužel má smůlu. (HBO Europe)

(více)

Recenze (90)

teutates 

všechny recenze uživatele

Všetkých prítomných to nejak vzalo len asi mňa nie... Neveril som im vôbec nič, absolutne nik ma nepresvedčil o tom čo zažil a ako sa to na ňom odrazilo. Obraz síce prebiehal, ale to bolo asi tak všetko... smutné "ksichty", ktorých je tuna vážne dostatok vzbudzovali skôr únavu ako nejaký cit... 5/10 ()

Hennes 

všechny recenze uživatele

Ukázka psychiky lidí po přežití vražedného útoku maniaka. Přístup a změna chování malé Anne mi přišla až přehnaná. Nechci a nemůžu to soudit, naštěstí jsem nic podobného nezažil, ale tak moc se upnout k bohu kvůli tomu, že ona i otec měli ohromný strach? A pak být zase z minuty na minutu normální ? I spáchání sebevraždy, což chtěl provést mladý Jimmy mi nepřišlo moc normální. Naopak si myslím, že servírka i gambler mohli do svého problému sklouznout i bez toho hrůzného zážitku. Oba k tomu měli osobní důvody, které s přepadením nesouvisely. Jinak herecké výkony nebyly špatné, ale působilo to na mě vcelku dost utahaně a nudně. ()

Reklama

Pishin 

všechny recenze uživatele

Takove skvele herecke obsazeni ve me vzbudilo dojem, ze by se mohlo jednat o opravdu zajimavy snimek. Ale bouhzel se konal jen tezky prumer. ...Winged Creatures me vubec nedokazaly nejak vtahnout do deje ci nejak zasahnout a tudis to ve me nic nezanechalo. Snad jedine co si vybavim je to ze zde hraje Watchmenovsky Rorchach aka Jackie Earle Haley. ()

venison 

všechny recenze uživatele

Naprosto průměrný snímek, na který po závěrečných titulcích hned zapomenete. Film slibuje příběh o tom, jak se oběti násilného činu vyrovnávají se situací poté. Ve skutečnosti vypráví spíš příběhy jednotlivců bez návaznosti na případ vraždy. Postavy jsou nepřesvědčivé a co hůř i nezajímavé.. Pustila jsem si to v podstatě jen kvůli Dakotě, abych si doplnila její filmografii.. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Z tohto filmu sa dozviete, že keď budete na mieste, kde vyčíňa masový vrah, tak sa radšej nechajte zastreliť, lebo vám z toho jebne že až. Neviem sa vcítiť do postáv, ktoré toto prežili, ale vôbec som nechápal, čo to stvárali. Herci boli ale veľmi presvedčiví, či už spitý gambler Forest, pánbičkárka Dakota alebo matka roku Kate. Možno to malo aj nejakú hĺbku, ale pre nestotožnenie sa s postavami to išlo nejako mimo mňa. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (2)

  • Kolovala tvrzení, že bylo těžké s Dakotou Fanning spolupracovat a že se dost jejích scén muselo sestříhat. Režisér Rowan Woods tyto pověsti ovšem popírá. (zajda404)
  • V scéne oživovania pacienta je jasne vidieť na monitore nápis "leads off" (zvody odpojené). Lekár by teda na pulzovú frekvenciu čakal márne. (BlackTom)

Reklama

Reklama