Reklama

Reklama

Dokonale vycvičený bojovník proti terorismu a brilantní odstřelovač James Dial (Wesley Snipes) by si rád užil zaslouženého odpočinku, ale když ho na jeho farmě v Montaně navštíví bývalý šéf Jeremy Collins (Ralph Brown), souhlasí, že pro něj udělá ještě jednu věc - poslední „kšeft“... Má se dostat k nedávno zajatému teroristovi Ali Mahmudovi Džahárovi (Nikolaj Sotirov), který je držen v Londýně, a umlčet ho. James tedy odcestuje do Británie a splní, co slíbil - aniž by tušil, že byl právě kardinálně podveden! V mžiku se totiž z lovce stane štvanec a James má co dělat, aby v cizím městě našel úkryt před neodbytnými pronásledovateli z obou stran zákona, kteří ho chtějí zlikvidovat. (Canal+ Action)

(více)

Recenze (71)

dANo 

všechny recenze uživatele

Wesley Snipes ako nezničiteľný a nedolapiteľný agent, ktorého síce všetci dokonale monitorujú, ale aj napriek tomu ho nie sú schopní chytiť. Film ma trochu zaujal scénami z netypickým strihom, ktorý z chaotických akčných scén spravil aspoň trochu živšie filmárske úseky, ale zbytok je praobyčajný a ľahko predvídateľný B-čkový akčák s totálne hrozným, priam až pedofilným happy-endom. ()

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Není to úplně hrozny film, ale je tam málo akce a díky mladé vedlejší role je to trochu přeslazeno. A pokud si, pánové, chcete zachovat aspoň nějaký zbytek mužnosti, nesledujte úplně závěrečný happy end. Co filmu určitě prospívá, jsou ženské role. Na Lenu Headey se dokážu koukat třeba i celý seriál :-) (Sarah Connor z Terminátora) a Eliza Bennett předčí kdejakou dospělou herečku. ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Dobrý film, keď nečakáte ďaľšie UMENIE BOJA. V podstate rodinný film, v ktorom sa vyskytuje agent CIA. Celé to síce začína sympaticky bez zbytočných kecov, ale po úvode dosť dlho trvá, kým Snipes opäť chytí zbraň do ruky. Na video film veľmi kvalitne spravené a preto aj prepáčim málo uveriteľné pozadie okolo agentov... Prekvapivé ako si vie Snipes udržať kvalitu svojich filmov, keď všetci jeho akční kolegovia lietajú z prieseru do prieseru... ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Wesley Wesley ty jsi to dopracoval dalsi ukazka uzasne Americkobulharske produkce pribeh samozrejmne uplne na picu no a akcni to teda taky moc nebylo jenom se mi to zda nebo si Snipes zacina podavat ruku se Seagalem? alespon teda podle kvality poslednich filmu se mi zda ze se nejedna o pouhy dojem... ()

swell 

všechny recenze uživatele

Čekal bych trochu více. Příběh filmu mě prakticky nezaujal, spojení s malou hrdinkou se mi občas zdálo absurdní (i když výkon malé herečky byl opravdu výborný) a chvílemi to byla i nuda. Na stranu druhou se mi vážně líbila nápaditá a zajímavá kamera a musím vyzdvihnout výbornou zvukovou kulisu filmu... Když dám tedy 4* kameře a hudbě a 2* příběhu, průměr mi dělá pěkných 60%. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (2)

  • Původně měl v tomto filmu hrát i Michael Biehn, ale kvůli časovému konfliktu s jiným filmem Planet Terror (2007) od projektu odstoupil. (ČSFD)

Reklama

Reklama