Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Colee (Rachel McAdams) a T. K. (Michael Peňa) se vracejí po zranění z Iráku na měsíční propustku do Států, každý za jiným účelem. Colee chce vrátit rodičům svého zesnulého přítele jeho kytaru a T. K. míří za svou snoubenkou. Náhoda je dá dohromady s Fredem (Tim Robbins), který skončil svou vojenskou službu a míří domů plně se věnovat rodině. Společně na cestě za svými známými prožívají neobvyklou road movie plnou překvapení, nečekaných zvratů, tragédií, náhod a paradoxů, která postupně vyústí ve výsledek, který nemohl nikdo z nich předem předvídat. (Fallen_One)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (215)

fmash 

všechny recenze uživatele

Příjemná road-movie o trojici jinak zcela nezajímavých týpků, jejichž plánovaný příjezd do domoviny má úplně jiné rozuzlení, než očekávali. Všichni, jakkoli jsou rozdílní, postupně naleznou přátelství, trochu dozrají, docela nás pobaví a pak zase zmizí beze stopy. Je milé, že ačkoli film zmiňuje problematiku blízkovýchodní války a postoje běžných Američanů k ní, včetně veteránů, činí tak nenápadně a apoliticky, bez citelného nátlaku na diváka. Hezká trojka. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Prdlačky do Říma, všechny cesty vedou do armády. Vážně, tomu chyběl už jen v hornim rohu obrazovky zaparkovanej Uncle Sam. --- Jako jo, slušný poselství o předstíraný vděčnosti vůči válečnym hrdinum/pěšákum. Rachel si tu roli přerostlýho, ukecanýho děcka taky střihla s velkou chutí a Michael Peña jedině mile překvapil. Ale víc ani ťuk. Atmosféru jsem z toho osobně nenačerpal ani pozitivní ani negativní. Triage je v tomhle směru mnohem údernější, ta z vás lusknutim prstu udělá zarytýho pacifistu. To Lucky Ones by vás daleko spíš verbovali ... koneckonců už jen těch 20 hadrů by nebylo k zahození, že jo. ()

Reklama

Seti 

všechny recenze uživatele

Jedna z věcí, co mě na tomhle filmu hodně oslovila, bylo zobrazení úcty a respektu, jež Američané prokazují svým vojákům. Ať už si o jejich přehnaném patriotismu myslím cokoliv, tak tohle oceňuji. Tři vojáci na opušťáku, tři různé charaktery, tři naprosto odlišné osudy, které v závěru bude spojovat něco víc než jen armáda. ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

SPOILER!!! A tak šťastně a nadějně to začalo! Konec mě ale vyloženě zklamal, místo toho, aby šli proti svému osudu a udělali ve svém životě nějakou zásadní změnu, vrátili se zpátky do války!. LOOL, dost kontraproduktvní a protiřečící si - vzhledem k moudrům v předchozím ději. Těžká obhajoba amerického vojenskýho systému. SPOILER!!! ()

Krouťák 

všechny recenze uživatele

Rozkošně ukecaná Rachel McAdams, skvělá hudba a pár krásných záběrů na krajinu - to jsou asi největší plusy tohoto snímku. Peña s Robbinsem zdatně sekundují a plynulost, se kterou střídají komediální scény ty dramatické je až neuvěřitelná. Rozhodně nejpříjemnější film za poslední dobu a veliká škoda, že se u nás podobné filmy nedostávají do kin - 80%. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama