Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Colee (Rachel McAdams) a T. K. (Michael Peňa) se vracejí po zranění z Iráku na měsíční propustku do Států, každý za jiným účelem. Colee chce vrátit rodičům svého zesnulého přítele jeho kytaru a T. K. míří za svou snoubenkou. Náhoda je dá dohromady s Fredem (Tim Robbins), který skončil svou vojenskou službu a míří domů plně se věnovat rodině. Společně na cestě za svými známými prožívají neobvyklou road movie plnou překvapení, nečekaných zvratů, tragédií, náhod a paradoxů, která postupně vyústí ve výsledek, který nemohl nikdo z nich předem předvídat. (Fallen_One)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (215)

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Neobvykly, ale zaujimavy roadmovie o trojici americkych vojakov, ktorych zvedie dokopy hromadne meskanie lietadiel v New Yorku. The Lucky Ones vdaka serioznemu ponatiu temy, ludskemu pribehu a najma kvalitnym hercom uspesne cely cas brusli na hrane komedie a dramy a tak nam ponuka dalsi maly film, ktory sa do nasich kin nikdy nedostane, co vsak v tomto pripade nevadi, pretoze velke platno tu nie je nevyhnutne. 3,5/5* ()

campix 

všechny recenze uživatele

Šťastlivci jsou sice příjemná, ale pro mě naprosto nezajímavá podívaná, která ve mě nezanechala žádný větší dojem a za pár dní si ani nevzpomenu, že jsem něco takového viděl. Myslím si že těch nehod a nesnází hlavních hrdinů bylo až nějak moc, až to působilo divně. Zajímavé ovšem je jak si normální američané váží svých vojáků nebo například New Yorských hasičů. Nevím jestli tomu tak je i ve skutečnosti, ale je hezké vidět, ža si váží lidí, co pro ně nasazují životy. ()

Reklama

fmash 

všechny recenze uživatele

Příjemná road-movie o trojici jinak zcela nezajímavých týpků, jejichž plánovaný příjezd do domoviny má úplně jiné rozuzlení, než očekávali. Všichni, jakkoli jsou rozdílní, postupně naleznou přátelství, trochu dozrají, docela nás pobaví a pak zase zmizí beze stopy. Je milé, že ačkoli film zmiňuje problematiku blízkovýchodní války a postoje běžných Američanů k ní, včetně veteránů, činí tak nenápadně a apoliticky, bez citelného nátlaku na diváka. Hezká trojka. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Film o tom, že USA už dávno není místem pro plnění amerického snu. Film o kamarádství, které je silnější než manželský vztah. Film o tom, že za každé špatné situace může být ještě hůře, ale světýlko naděje v tunelu zoufalství neustále plápolá. Prostě film o životě celkem normálních lidí, celkem normálně natočený a s celkem fajn poselstvím. 80% ()

Fallen_One 

všechny recenze uživatele

Naprosto perfektní příběh plný životních pravd, uvěřitelných osudů, paradoxů, bizardností, ironií osudu a konce, který jsem tak nějak nečekal, přál jsem těm třema něco víc. Jeden z nejvíce originálních filmů ze všedního života, co jsem v poslední době, možná za celý život viděl. Herci perfektní - Tim Robbins si u mne spravil dojem z Shawshanku, Michael Peňa nebyl protivný a Rachel McAdams byla roztomile milá, krásná...rozkošná. A uvěřitelná. Určitě nebude spoilerem, když řeknu, že je to road movie o třech vojácích, kteří mají měsíční propustku a snaží se vyřešit své problémy a touhy a o těšení se na něco, co nakonec skončí úplně jinak. Recenze na: http://fanmovie.cz/mimokino/the-lucky-ones/ ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama