Reklama

Reklama

Super drbna

(seriál)
USA, (2007–2012), 84 h 25 min (Minutáž: 39–42 min)

Předloha:

Cecily von Ziegesar (kniha)

Hudba:

Transcenders

Hrají:

Blake Lively, Leighton Meester, Penn Badgley, Chace Crawford, Ed Westwick, Kelly Rutherford, Matthew Settle, Taylor Momsen, Kristen Bell (vypravěč) (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(121)

Do města se vrací Serena van der Woodsenová, která před časem bez rozloučení odjela do internátní školy. Hned po příjezdu začíná tušit, že vše nezůstalo při starém. (oficiální text distributora)

Recenze (309)

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Pilot mě navnadil a mile překvapil, nicméně další 3 díly už měly sestupnou tendenci ve smyslu kvality. Ještě navíc se k tomu přidal i fakt, že já vlastně nemám vůbec rád příběhy prachatých mladých idiotů, kteří nevědí co se životem, ve kterém mají toliko možností jak se uplatnit. Všechno je zde lesklé, krásné a nablískané a mě se z toho postupem času začalo dělat poněkud špatně. Po 4 dílech hodnotím jako přihlouplé a poměrně nudné "drama" pár zazobanců, co nevědí jak říct tátovi, že chtějí jinam na školu, protože se bojí o své milionové konto. Smutné! Plusové body jsou i za Taylor Momsen, která je parádní :-) 4/10! A projekce ukončena :-) ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Zpočátku teenage výplach, kterému není rovno, postupem času drama jako blázen. Gossip Girl nezastírá, že je povrchním náhledem do života mladých a zazobaných puberťáků, naopak se v tom náramně vyžívá a každý díl pomalu ale jistě odkrývá, že se za prvoplánovým pozlákem skrývá víc, než se na první pohled zdá. Pro ty, co měli rádi Beverly Hills a hledají alternativu, v níž si každý musí projít vztahovým peklem, naprosto ideální. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Abych si seriál mohl lépe užít, musel bych se přizpůsobit jeho myšlenkové hodnotě, a ta mimochodem neexistuje. Na co se dívat na pěkné holky, co mají v hlavě smetí?! Abych tedy jenom nehanil, nějaký ten dil se dá vidět, ale dosledovat to celé, není v mých silách. Naštěstí do rolí holčin byly vybrány hollywoodské nadějné hvězdičky, jako je Blake Lively nebo Leighton Meester. Kvůli nim jsem to nevypnul, dohromady nevím, o čem to bylo, ale jen vím, že to bylo barevné, hýbalo se to, a dokonce to i mluvilo. Tak asi dobré to bylo. Já nevím. Tomu hadovi je to jedno. Podobných seriálů chrlí americké televize nepočítaně. 50% ()

Mahalik 

všechny recenze uživatele

Fakt číslo jedna: nenávidím drby z lehce (spíš těžce) osobního důvodu. Když se dozvídáte věci z druhé ruky, je to fakt těžkopádně překonatelný boj, který vesměs končí tím, že jste zklamaní.Fakt číslo dvě: nemám rád sladkobolný rozhovory o ničem (popř. o svém příteli, který mě opustil, jelikož mě viděl bez make-upu). Přímo tekoucí hnis, který páchne na kilometry daleko, to pro mě znamenají životní problémy americké mládeže, která, jak vidno, se nikdy nazamyslela nad problémy docela obyčejnými. A mé momentálně nestojící číro na hlavě, mezi ně opravdu nepatří! Pro někoho guilty pleasure (beru!), pro mě očistec! ()

Patw 

všechny recenze uživatele

Čím víc jsem na seriál koukal tím víc mě vtáhl do svého děje. Je trochu složitější najít si k někomu cestu přes ty všechny skándály, peníze a vším co si oni mohou dovolit. Nejvíce mě tedy zaujala postava Blair. Osobně mám takové "svině" rád, ale i ona má momenty kdy by jí člověk litoval... Podle mě dobře napsaný seriál pro lidi v mém věku. Jen těch peněz je tam až až... ()

Galerie (1 246)

Zajímavosti (36)

  • Na základě seriálu byla vydána kolekce oblečení „Gossip Girl by Romeo and Juliet Couture“. Za projektem stojí společnost Romeo and Juliet Couture, která se spojila s firmou CW. Kolekce odpovídá osobitému stylu hlavních postav seriálu Sereny Van Der Woodsen (Blake Lively) a Blair Waldorf (Leighton Meester). (tb_23)
  • V epizodě říká Blair (Leighton Meester) Jenny (Taylor Momsen) při holčičí přespávačce větu: „Moc jako Hannah Montana.“ Tím naráží na nepovedený konkurz herečky Taylor Momsen do hlavní role seriálu Hannah Montana (od r. 2006). (marka963)

Související novinky

Nová Gossip Girl obsadila hlavní tvář

Nová Gossip Girl obsadila hlavní tvář

02.04.2020

Reboot populárního seriálu Gossip Girl neboli Super drbna od streamovací služby HBO Max konečně odhalil novou představitelku hlavní postavy. Stala se jí mladá začínající herečka Savannah Smith, která… (více)

Carrie Bradshaw: První nákupy

Carrie Bradshaw: První nákupy

04.03.2012

Hrdinka Sexu ve městě se vrací. Bude však o něco hezčí a o hodně mladší. Sarah Jessicu Parker totiž nahradí osmnáctiletá AnnaSophia Robb, kterou si pamatujeme hlavně z Mostu do země Terabithia,… (více)

Scenáristé v akci

Scenáristé v akci

22.11.2008

Vrána k vráně sedá a američtí scenáristé s oblibou pracují ve dvojicích. Rossio a Elliot (Piráti z Karibiku) či Orci a Kurtzman (nepřehlédli jste našlapaný trailer na nový Star Trek, že ne?) jsou už… (více)

Reklama

Reklama