Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupinka vojáků je povolána, aby výzkumnou laboratoř zbavila krvežíznivých zombie, které se z tamějších lidí staly následkem nepovedeného pokusu. Jeden z vojáků je však kousnut a utíká z areálu. Dostává se do striptýzového klubu, kde se později změní v zombie a zaútočí na jednu z pracovnic. Z té se také stane zombie, jenže na rozdíl od jiných nahnilých "kolegů" je nadále schopná normálně přemýšlet a tak dál vykonává svou prácí. Muže tím dostává do varu, jelikož jako zombie striptérka je mnohem vášnivější a divočejší, avšak je tu jeden problém – a to ten, že jí své zákazníky. (Ssimca)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (297)

Reiniš 

všechny recenze uživatele

Hrozně pitomý film. Na komedii málo vtipné, na horor málo strašidelné a celkově postrádající nějaký smysluplný děj. Těch pár silikonových krasavic, jež přehrávají co jim síly stačí, po čase začnou nudit stejně jako celý film. Jenna Jameson už teda natočila lepší snímky, než je tento rádoby šokující trash. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Nu, narozdíl od většiny blbučkých zombáren je tenhle film místy aspoň doopravdy vtipný a vedle notné dávky parodičnosti v sobě nese v narážkách i špetku té (nejen) politické satiry. Však kdo by taky měl rád všechny ty rodné Bushity, Jeba nevyjímaje, že... ;o] . . . A víc škoda slov, je to zkrátka jen a pouze průměrně vyvedená oddechoffka... Howgh. - - - - - (Poprvé viděno 31.5.2012 na dvd /s původní zvukovou stopou a č. titulky v originálním formátu obrazu/, hodnocení 1628., komentáž na masáž zde jako svěstětřicátýpátý - 31.5.2012) ()

Reklama

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Špičková parodie, která má jedinej cíl - nacpat tam co nejvíc úchyláren, které pobaví. A daří se jí to dobře. Od úvodních parodických zpráv (kdyby si tvůrci vystačili fórkama o Bushovi a amerických armádách válčících nejen na celým Blízkým východě, ale i ve Francii a na Aljašce, ale vyšperkovali to stručnými news ve stylu Brangelina adoptovala celou Etiopii) přes superdrsnou elitní jednotku, která v poslední akci probodla Satanovi srdce kůlem, až po drobnosti včetně Nietzscheho a"střílení pingpongových míčků a kulečníkových koulí...no, však víte čím, narážku na to dělala i Winona Ryderová v Southparku. A k tomu neodolatelně sladce úchylnej Robert Englund. Vlastně jediný, co mě na filmu štvalo, byly - a nevěřím sám sobě, že to říkám - zbytečně dlouhý striptérský výstupy, který zdržovaly od dalšího přídělu vtipů. Tohle není taková ta sračka, co je tak blbá, až je to vtipný. Tohle přesně takhle vtipný být chtělo. Kdyby každý filmař měl jen desetinu nadhledu, ironie a sebeironie jako tvůrci Zombie strippers, vznikaly by pouze zábavné filmy. ()

YURAyura 

všechny recenze uživatele

7/10 Takova krawina az se mi to muselo libit - prestoze se na tom divak bavil o nekolik desitek procent nez sami tvurci. Skoda jen tech hluchych mist, kde nepomohly ani silikonove implantaty nekterych zucastenych predstavitelek filmu pro tatinky. Pozorny fan tohoto znaru najde hafo narazek na slavnejsi filmove bratricky. Kdyby vyroba dala ason tolik penez do scenare, kolik dala do specialnich efektu, ktere jsou opravdu KUUL!, nebal bych se nasazeni do kina. Na kazdy pad verim, ze se to do budoucna stane vyhledavany kultem, kde se u tyce mlati nahe zenske zombies. Ale mezi nami devcaty, asi jsem vadny, ale osobne na stryptyzu kde umelkyne odklada krome spodniho pradla take jine casti sveho tela, na rozdil od zbytku publika neshledavam nic moc rajcovniho... Mimochodem, ktery k0k0t zase delal cesky preklad titulu??? ()

Ender66 

všechny recenze uživatele

Milé striptérky, odkaz tohto filmu je celkom jasný, ale keby ho náhodou niektorá z Vás nepochopila, tak Vám ho pretlmočím. To najlepšie, čo Vás vo Vašej kariére (okrem ulovenia milionára) môže stretnúť je kúsanec od zombíka. Pokiaľ sa v blízkosti nevyskytuje nejaké to zombie-komando a pokiaľ hneď po vystúpeniach poputujete namiesto do šatne do osobného mraziarenského boxu, môžete to dotiahnuť naozaj ďaleko. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • První nakažený voják se jmenoval Byrdflought, což bylo myšleno jako slovní hříčka na epidemii ptačí chřipky, v anglickém jazyce bird flu. (facojurka)
  • Vyhazovač v klubu je přítel protagonistky Jenny Jameson Tito Ortiz, legenda zápasů v kleci. (facojurka)
  • Film byl natočen za pouhých 18 dní. (facojurka)

Reklama

Reklama