Reklama

Reklama

Krev: Poslední upír

  • Hongkong Blood: The Last Vampire (více)
Trailer

Obsahy(1)

Upírka Saya je členkou tajné vládní organizace, která se zabývá lovem démonů. Ke svému lovu používá pekelně nabroušenou katanu. Děj se odehrává v půlce války ve Vietnamu na americké základně v Tokiu. Saya musí v místní vojenské škole vypátrat démony a zničit je. Produkce se ujal Bill Kong, který je podepsán pod hity jako Tygr a drak nebo Hrdina. (sheen)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (116)

Ceres 

všechny recenze uživatele

Film je založen na krátkém anime filmu Blood: The Last Vampire (ne TV seriálu Blood+!!), ze kterého ve filmu zbylo jen málo. Pro mě, jako fanouška anime předlohy, je tenle film zklamání. Souboje se snaží film trochu zachránit, ale ani to se nepodařilo, zbytek je k smíchu, ale spíše k pláči. Bohužel takhle to vždy dopadne, když si někdo zahrává s anime předlohou, totálně to dosloní, tohle není vyjímka. Za snahu jednu hvězdu, jinak je to pro mě totální propadák s Ji-hyeon Jeon v hlavní roli. ()

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Takovouhle blbost člověk jen tak nevidí, fyzikální zákony nechme samozřejmě stranou, ale děj? Efekty? Napětí? Logika? Cokoli, kdekoli, kde to najít? U jinýho filmu, protože tohle byla hrůza a sledovat věci, po kterých jen prohlásím, 'no to byla kravina...', na to věru nemám času dost. A nezapomeňte si i vy na upíří dobrodružství pořídit jako opičku na provázku odvázanou Američanku, prý zvedá hodnocení o hvězdičku stupiditou opravdu přehnané naivity svého pojetí. ()

Reklama

teutates 

všechny recenze uživatele

Do určitého momentu sa mi to dokonca aj páčilo, ale ako náhle na scénu nabehlo nejaké postraumatické stvorenie a začali padať veľmi múdre hlašky všetko sa rázom zmenilo... priznávam, že nuda to ozaj nie je, pretože pár "rezacích" scén tuna ozaj je, taktiež "ostrovtip" a veľmi dôrazná výmena názorov... 3/10 aj napriek všadeprítomnej blbosti, ktorá tu lieta vo vzduchu. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Hudba: Clint Mansell. Action director: Corey Yuen. Adaptácia krvavého anime Blood The Last Vampire (2000) v hlavnej úlohe s kráskou Ji-hyeon Jeon (Il Mare, My Sassy Girl) ktorej to náramne sekne, sa predlohy v podstate verne drží od úvodnej akcii vo vlaku spolu s likvidáciou upíra pri lietadle, s menšou obmenou boja vo vojenskej škole a pridaným masakrálnym skupinovým bojom od návštevy baru plného upírov a spomienkovej akčnej scény v lese. Škoda okopírovanej akcii z Underworl Evolution (nákladné auto) a Wanted (pád do priepasti). Za zmienku stoji aj záverečné imaginárne fantasy zúčtovanie. Akciou je film napchatý po okraj takže je sa na čo pozerať, vizuál mi prišiel tiež podarený. Škoda poslabších trikov, masiek a špliechancov krvy. ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Strašidelné, děsivé, temné × nerozpracované, slabé. Strašidelný to bylo. Krev taky tekla, teda krev, no jak se to vezme. Smysl to taky nějak dávalo. Ale byl to hodně slabý kulturní zážitek. Jen škoda herečky Ji-hyeon Jeon, kvůli které jsem se na tento děsuplný příběh dívala. Je to pohodovka, která pobaví svými nedokonalými triky, svou nedotažeností, zmatenou kamerou a praštěnou americkou holkou. ()

Galerie (17)

Související novinky

Josh Hartnett... tasí kolty?

Josh Hartnett... tasí kolty?

13.09.2009

Nepletete se, včerejší novinka se jmenovala skoro stejně. Tentokrát se ale místo veterána Jeffa Bridgese stane pistolníkem představitel mladší herecké generace Josh Hartnett. Stane se tak v… (více)

Reklama

Reklama