Reklama

Reklama

Za roky, čo uplynuli od tragédie, ktorú spôsobil monštrózny krokodíl, sa ospalé mestečko pri jazere príliš nezmenilo. Nový miestny šerif James Riley (John Schneider) však legendu oživí, keď jedného dňa z člna krokodíl stiahne do vody jedného výskumníka. Do mestečka pricestuje newyorská paleontologička Emma Warnerová (Sarah Lafleurová), s ktorou šerif kedysi prežil búrlivú romancu, aby tieto tvrdenia vyvrátila alebo potvrdila. Spoločne idú k jazeru, kde Emma nájde odtrhnutú hlavu nezvestného muža. Cestou späť sa zastavia u bláznivej starej ochrankyne zvierat Sadie Bickermanovej (Cloris Leachmanová), ktorá odmieta akékoľvek ich výstrahy. Šerif s Emmou už mieria k mestu, keď ich loď napadne obrovský krokodíl, ktorá zničí šerifov čln. Čoskoro zistia, že ich nenapadol iba jeden gigantický krokodíl, ale dokonca štvorica nenažraných monštier, ktoré už stačili naklásť gigantické krokodílie vajcia... (TV JOJ)

(více)

Recenze (101)

UncleG odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je opravdu 84 minut zcela ztracenýho času. Až je mi tak nějak trapně - tentokrát ten pocit naprostý trapnosti a zmaru nepramení z debilního scénáře, kterej by zmáklo chytřejší dítě na nižším stupni mateřský školky...Ani z imbecilních chyb popírajících předchozí situace a opravdu "nečekaných dějových zvrat(k)ů"... Dokonce za to nemůže ani ohavná 3D animace, vedle níž by chlápek v zelených holínkách připomínal toho krokodýla o fous líp... Ani oškliví, nepříjemní a vyloženě dřevění lidé tvářící se jako herci... Není to ani absence sebemenšího humoru a nejtrapnější pokusy o vtip za poslední dekádu. ... Ten trapnej jsem totiž já, že jsem se na TOHLE vůbec kdy díval. Tak! ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

"A co když nás chytí?" Ještě jsem nikdy neprchal před krokodýlem, ale na tuhle otázku, alespoň doufám, znám odpověď. Když už vás dohání, musíte co nejrychleji říct: Cukr, káva, limonáda, čaj, rum, bum!" a rychle se otočit. Ono je to totiž přirozeně hravé zvířátko a v tu ránu zkoprní a ani se nehne. Nechce totiž prohrát! A pokud jste někdy viděli krokodýla v zoo, musí vám být jasně, že je v tom vážně dobrý. Chcete-li však přežít, nesmíte v žádném případě hrát dál, už byste nestačili říct ani Cu... Naštěstí jsou však strašně důvěřiví, čili si stačí trochu zapodvádět a prohlásit, že jste viděli jak pohnul nožičkou. Nebude se vůbec bránit a půjde, byť trochu posmutnělý, na start a otočí se k vám zády. Co pak musíte udělat, je vám doufám jasné? Tenhle návod je samosebou pičovina, stejně jako dvojka Jezera. Upozorňuji na tuto skutečnost z jednoho prostého důvodu, údajně čtou komentáře na ČSFD i děti a nerad bych jim tedy způsobil nějakou újmu. Tedy ještě jednou, pro jistotu zvýrazněně: Děcka, je to pičovina!!! ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Film je v podstatě strašná blbost, ale občas se povede, že některá blbost je natočena tak nějak zvláštním způsobem, že mi vůbec nevadí na to koukat, nijak mě to nenudí, neprudí a napadne mě, že bych to časem i sjel znovu. To je případ Jezera 2. Dějově, zápletkou, herecky, konverzačně, postavově, logickou (ne)posloupností, trikově, prostě celkově, kravina. Ale zábavná kravina. Ač provedením otřesní, digitální krokodýli mě docela bavili, stejně tak i šerif, nezvykle podaná postava. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Jezero 2“ je jeden z těch naprosto zbytečných filmů, něco, co stojí 2 milióny a má zaplácat ani ne hodinu a půl v televizi, aby tam neběželo jen zrnění, nebo jen reklamy. Tohle je podle mě hodně špatná investice, ale budiž. Oni si ti vybrali. Série by podle měla mít společného víc než jen krokodýli, ale on ani třetí díl nepřinese nic nového. Kdyby se ty peníze raději vložily do něčeho, co má alespoň trochu smysl. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Akosi sa tu vrece roztrhlo s odpadmi. A pricom Lake Placid 2 nie je az taka hroza, ako by sa mohlo na prvy pohlad zdat. Pocas filmu som si napriklad stihol utriet prach, povysavat, vyniest smeti a odbordelit 2 izby. Na par efektnych vrazd tiez dojde. A ten krokodil je akurat len o trochu vacsi ako bezny hypermarket. 30 % ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Bulharsku. (Terva)

Reklama

Reklama