Reklama

Reklama

Série(6) / Epizody(160)

Se Shaunem vládne na farmě chaos! Shaun rozhodně nejde se stádem - právě naopak, stádo se pod jeho vedením pouští do různých činností, které klidné údolí mění na pastvinu plnou zmatků. Shaun s kamarády nedávají šanci pasteveckému psu Bitzerovi, který se snaží utajit, co všechno se děje za farmárovými zády. Každý den přináší nové dobrodružství se Shaunem! 8 Béé...zvadných příběhů: Rozcvička se Shaunem Koupání Aportování Donáška Obraz Česáči jablek Strašidelná noc Drak. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (368)

Figu 

všechny recenze uživatele

Abych byl upřímnej, melodie úvodní znělky mě naskočila hned do palice, jen jsem se pustil do komentáře po prohlídnutí obrázku vedle názvu seriálu. Určitě je to nakouskovaná pohádka na vysoké úrovni, už jen pro svojí netradiční animaci. Navíc psisko Bilzer je ohromnej bourák a nesere se s tím! Veřím, že si jí děti musí rychlo zamilovat. Ovšem, zatím to neplatí pro ty moje, snad se třeba dočkáme. Béé za čtvercnu. 70% ()

Andre3000 

všechny recenze uživatele

Sem mírně rozčarován. Neviděl jsem toho mnoho a vůbec to není špatné, ale prozatím nevidím důvod k nějak vysokému hodnocení. Je to sice vtipné, hezky ztvárněné, ale nějak sem se do toho příliš nezakoukal a salvy smíchu mě taky nedostihly. Možná po shlédnutí mnohem více dílů změním názor, ale zatím jak tak pozoruji jsem trochu mimo proud. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Tahle laciná animace mě k smrti nudí a roztomile infantilní béééééééé mi přijde stejně imbecilní jako vymývání mozků dětem seriálovým (s)hitem Telletubies.92% beru jako vítěztví ČR v užívání marihuany a nakládačku pro rozum od infantilnosti.Myslete si že jsem necita,ale i já koukám na pohádky a nemám problém se kolikrát u filmu dojatě rozbrečet,ale tohle mi přijde jako nějaké ufounské spiknutí :-DDD Béééééééé volééééééé :-) ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Absolutne genialni zalezitost. K dnesnimu dni ctyricet cca 7 minutovejch epizod a ani jedna neni slaba, samozrejme ne uplne vsechny jsou dokonaly, ale pod nadprumer nespadne zadna, v kazdym dile je nejaka zajimava zapletka a spousta vtipku na zasmani. Navic na plastelinu se desne prijemne kouka a sestava hlavnich hrdinu nema chybu. K tomu si pripoctete paradni, i kdyz misty zbytecne se opakujici hudbu a mame tu jeden z nejlepsich animovanejch serialu. ()

Merwin 

všechny recenze uživatele

Hah tak tohle je naprosto výbornej seriál. Když má člověk horší náladu tak tohle je stoprocentní lék. Výborně propracovaný a nadabovaný scény. Přes obtloustlého a líného kocoura přes prasata k ovčímu miminu, který je ovšem dokonalý (a to nemluvim o vizáži kuřat, u kterejch jsem myslel, že umřu) :D:D:D vřele doporučuju. ()

Galerie (328)

Zajímavosti (6)

  • V celém seriálu nezazní žádné dialogy. Hlavní postava komunikuje výhradně bečením a své myšlenky vysvětluje kreslením diagramů. (philip.j.fry)
  • Shaun je ve skutečnosti beránek a ne ovečka, jak je v českém překladu chybně uvedeno. (PRobin)
  • V tejto epizóde je použitá hudba z Rossiniho opery "Straka zlodejka". (lemonova)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno