Reklama

Reklama

Status: Nežádoucí

(seriál)
Trailer
Krimi / Drama / Thriller / Mysteriózní
USA, (2007–2013), 78 h 49 min (Minutáž: 41–66 min)

Tvůrci:

Matt Nix

Hrají:

Jeffrey Donovan, Gabrielle Anwar, Bruce Campbell, Sharon Gless, Coby Bell, Paul Tei, Seth Peterson, Lauren Stamile, Jack Coleman, Marc Macaulay, Tricia Helfer (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(111)

Obsahy(1)

Agent CIA se uprostřed mise v Nigérii dozví, že se z neznámého důvodu ocitl na černé listině. Je odstřižen od finančních zdrojů, nikdo z jeho kontaktů se k němu nezná, jako by posledních 15 let pro agenturu vůbec nepracoval. Dokud nezjistí, kdo a proč ho označil za nežádoucího, je doslova odepsaný... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (104)

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Nemohu souhlasit s kolegou fmashem. Postavy tohoto seriálu jsou velice sympatické. Copak jde považovat Bruce Campbella v roli postaršího vysloužilce NAVY SEAL nyní vydíraným FBI za nesympatickou postavu? Vždyť je to vlastně nejlepší vedlejší postava současné televizní tvorby! A to jsem se ještě nedostal k dvěma hlavním představitelům tohoto akčně dramatického seriálu. A vůbec. Burn Notice je špičkový agentský seriál, který nemá takříkajíc chybu. A nebál bych se přidělat kolonku Komediální. ()

jasiska 

všechny recenze uživatele

Svieži, vtipný a originálne poňatý seriál z krimi/špiónskeho prostredia. Páči sa mi, ako nás hlavný hrdina (mimochodom perfektne obsadený) inštruuje, ako zvládnuť konkrétne nepríjemné situácie jednoduchými spôsobmi - a väčšinou s vybavením nakúpeným v obyčajnom železiarstve. Najlepšie sú však výroky o matkách. "Žiadať niečo od matky, je ako žiadať o láskavosť šéfa ruskej mafie. Tú láskavosť vám urobí a ešte aj s úsmevom, ale nikdy to nie je zadarmo." Plus Gabrielle Anwar je awesome. ()

Reklama

bartias 

všechny recenze uživatele

Atraktivní prostředí slunného Miami se snoubí ruku v ruce se zábavnými postavami. Bývalému agentovi CIA, který je šikovný bezmála jako legendární MacGyver, pomáhá vznětlivá bývalá (na jak dlouho?) přítelkyně a kámoš z oboru s tváří Bruce Campbella. Pátrání po tom, kdo ho vyhodil z agentury, si hlavní hrdina zpříjemňuje prací neoficiálního soukromého vyšetřovatele. Zábavná akce je příjemným odreagováním. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Další (už zase) loňský seriál, který se vcelku vydařil. Hlavní hrdina, působící dojmem "ten obličej od někud znám" je docela sympatický, skvěle se doplňujíc s nejlepší postavou seriálu Brucem Campbellem. Zbytek týmu už tvoří jen na první pohled nepříjemná, ale neskutečně sexy, Gabrielle Anwar. Hlavní dějová linie je prostinká, hudební doprovod mne neoslovující. Co však na Burn Notice zbožňuji, jsou monology hlavního hrdiny, jeho pohotovost a smysl pro humor. Za normálních okolností by Status: Nežádoucí nejspíš získal průměrné hodnocení. Vzhledem k absenci podobně laděných seriálů však sahám po hodnocením vyšším. ()

T2

všechny recenze uživatele

__Burn Notice: 1.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $1,242,740 //počet predaných kusov 35,517 ║ __Burn Notice: 2.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $1,835,938 //počet predaných kusov 57,391║ __Burn Notice: 3.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $2,541,094 //počet predaných kusov 79,434 ()

Galerie (1 054)

Zajímavosti (10)

  • Příběh seriálu má svůj skutečný původ. Námět na scénář pochází od bývalého agenta Michaela Wilsona, který vyhledal tvůrce Matta Nixe, jemuž svůj příběh vylíčil. Reálný předobraz existuje i pro postavy Fiony nebo Sama. (prokda)
  • Veškeré natáčení probíhá v Miami na Floridě. (ČSFD)

Reklama

Reklama