Reklama

Reklama

Status: Nežádoucí

(seriál)
Trailer
Krimi / Drama / Thriller / Mysteriózní
USA, (2007–2013), 78 h 49 min (Minutáž: 41–66 min)

Tvůrci:

Matt Nix

Hrají:

Jeffrey Donovan, Gabrielle Anwar, Bruce Campbell, Sharon Gless, Coby Bell, Paul Tei, Seth Peterson, Lauren Stamile, Jack Coleman, Marc Macaulay, Tricia Helfer (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(111)

Obsahy(1)

Agent CIA se uprostřed mise v Nigérii dozví, že se z neznámého důvodu ocitl na černé listině. Je odstřižen od finančních zdrojů, nikdo z jeho kontaktů se k němu nezná, jako by posledních 15 let pro agenturu vůbec nepracoval. Dokud nezjistí, kdo a proč ho označil za nežádoucího, je doslova odepsaný... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (104)

fmash 

všechny recenze uživatele

Čistá oddychovka, která ničím nenutí k dychtivému očekávání další epizody. Hlavní hrdinové nejsou zvlášť sympatičtí a všelijaké technické a postupové agentí vychytávky originalitou nesrší, na druhou stranu necítím žádné zhnusení (ostatně ani další emoce). Když na to náhodou narazím a nemám co dělat, klidně se na celý díl dodívám, a že už jsem těch dílů viděl. Slabší trojka. ()

peeko 

všechny recenze uživatele

První 2-3 série jsou kvalitní a dobře koukatelné. Avšak posléze se vše opakuje a většinou nudí. Tvůrci seriálů nikdy neskončí v nejlepším nebo pár kroků za vrcholem. Vždy budou neúnavně dojit svojí "kravku", až z ní zbyde seschlá, vyždímaná herka. Tak to bylo, je a bude. Jen některé "kravky" snesou delší dojení. Tato mezi ně nepatří. Howg ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Skvely akcne komedialny serial, az na poslednu seriu, ktora ma uplne znechutila. Pre mna nepochopitelne tvorcovia zmenili zaner, vyhodili humor a snazili sa z toho urobit seriozny akcny serial s dôrazom na dramu, kedy dokonca nechali zomriet jednu z hlavnych postav. Fuck. To mi k predoslym seriam vôbec nesedelo. ()

da_silva 

všechny recenze uživatele

= odmocnina z Prison Break light + MacGyver + každej akčně-dobrodružný seriál z 90tek. Zpočátku velmi příjemný koktejl z nepříliš originálních ingrediencí, kde Jeffrey Donovan zvládá hafec přízvuků (zejména akcenty anglofonních oblastí, tam je super - ta ruština už tak slavně nezní) a jeho postava jakožto "smazaný" špion umí úplně všechno. U Bruce Campbella není fyzicky možné, aby v něčem nebyl totální frajer, takže i tady je samozřejmě mojí nejoblíbenější postavou. Pološílená ex-IRA ex-girlfriend Gabrielly Anwar je ale fakt často na zabití. Natočené to není nijak zajímavě, až na všudypřítomné close-upy miamských prdelek. V půlce druhé série mě stále stejný koncept každého dílu začíná lehce nudit.. Edit : Tak jsem dokoukal třetí sérii a musím celkový hodnocení stáhnout o hvězdičku, protože ani Burn Notice se nevyhl neduh všech seriálů a ve třetí sérii začínají postavy samy sebe karikovat, scénáře epizod jsou mnohdy velmi stupidní a konec série mne poněkud rozčílil. Plusem byl jednoznačně přihřátý britský psycho frajer Gilroy. Na čtvrtou sérii se nepodívám a hodnotím následovně: 1. série 75 %, 2. série 70%, 3. série 55% = 66,66% ()

davistercz 

všechny recenze uživatele

Snad krimi seriál společně s Dextrem a Homeland, který byl kdy stvořen. Není to tím, že tam jenom vystupují skvělí herci a zlí padouchové. Ale možná, že seriál obsahuje velmi dobré hlášky at už týkajících se osobních sporů nebo něčeho jiného. Už z pohledu jsem viděl, že se bude jednat o velmi kvalitní seriál, který mě pobaví a posadí do křesla... a to se taky stalo. Jestli někdo hledá agenta 007 propojeného s Neom z Matrixu, Hitmanem a Chuckem Norrisem tak jste narazili na to správné ESO. Dávám plný počet bodů! ()

Galerie (1 054)

Zajímavosti (10)

  • Příběh seriálu má svůj skutečný původ. Námět na scénář pochází od bývalého agenta Michaela Wilsona, který vyhledal tvůrce Matta Nixe, jemuž svůj příběh vylíčil. Reálný předobraz existuje i pro postavy Fiony nebo Sama. (prokda)
  • Veškeré natáčení probíhá v Miami na Floridě. (ČSFD)

Reklama

Reklama