Reklama

Reklama

Čtyři nejlepší přítelkyně právě dokončily první ročník univerzity a připravují se na léto plné vzrušení. Bridget (Blake Lively) odjíždí do Turecka kvůli archeologickým vykopávkám. Carmen (America Ferrera) má plné ruce tvůrčí práce díky letnímu představení ve Vermontu. Lena (Alexis Bledel) potkává novou i starou lásku ve škole designu na Rhode Islandu. A uprostřed New Yorku dělá Tibby (Amber Tamblyn) pokroky ve svém vztahu s Brianem. Láska, smích, slzy a jedny putovní džíny udržují pevné pouto mezi dívkami, ačkoliv jsou od sebe vzdáleny na míle daleko. Druhý film podle bestseleru Ann Brashare vám padne jako ulitý. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (73)

uiu 

všechny recenze uživatele

Čtyři nejlepší kamarádky z dětství, které se rozutečou do světa na vysoké školy a jediné, co je spojuje jsou kalhoty, které si pravidelně mezi sebou posílají a do kterých se zázračně každá vejde (i ta s největší zadnicí). Sledujeme jejich vzestupy a pády, lásky a zklamání, hádky a následné opětovné spřátelení. Na nudné sváteční dopoledne dobré, pokud potřebujete vypnout mozek. ()

Michelle75 

všechny recenze uživatele

Tak to je je taková cukrkandlová romarťárna. Každá z holek je úplně jiná,jak vizórem,tak tím, co je baví. Proto si asi každý najde to svoje v příbězích,které se paralelně prolínají. Nejblíže mi byla asi Tibby. Tím,že mě něco bavilo více a něco méně,tak hodnotím takto,nutno dodat,že v osmnácti by se mi podobné přátelství líbilo,ony ty holky byly nakonec všechny docela v pohodě. ()

Reklama

uterox 

všechny recenze uživatele

Není to špatné, ale mezery ve druhém dějství jsou značné. Příběh se nám stírá. Skoro bych řekl, že "závěr" byl odfláknutý. Čekal bych, že tam bude nějaký závěr příběhu, ale nebylo tam nic. Hlavně jsem očekával, jak dopadne příběh Carmen a nic. Namísto toho holky jeli spolu do Řecka a dali se zas dohromady. Věřím, že knížka může být v tomto případě skutečně lepší. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Rachel Portman: 1. Rock & Roll Eric Hutchinson ,2. Together Michelle Branch ,3. Sunset Man James Otto ,4. No One's Aware Jack Savoretti ,5. Warm Whispers Missy Higgins ,6. Friday Night Craig David ,7. Sister Rosetta (Capture) Noisettes ,8. 5 times out of 100 Hot Hot Heat ,9. Girls Just Want To Cyndi Lauper ,10. You Are Mine Mute Math ,11. Strange & Beautiful Aqualung , ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Jsou filmy pro dívky (tohle a jednička) a filmy pro dívky (Stmívání). Ty prvně zmíněné mám celkem rád, těm druhým nějak nemůžu přijít na chuť. A právě proto ty první filmy vždy trochu nadhodnotím, aby bylo jasno, že to nespadá do té druhé kategorie. Navíc potěší přítomnost Kyla MacLachlana. Z 3.5 * se rázem stanou 4. A přiznávám se, je to z části i kvůli Alexis, jenže já pro ni mám obrovskou slabost... ()

Galerie (24)

Zajímavosti (7)

  • Herečka Alexis Bledel byla v době natáčení o šest let starší než její herecká kolegyně Blake Lively, ve filmu však ztvárňují devatenáctileté dívky. (Aknah)
  • Bridget (Blake Lively) chodí na Brownovu univerzitu, Serena van der Woodsen, kterou ztvárnila Blake Lively v seriálu Super drbna (od r. 2007) také uvažuje o studiu na této škole. (Aknah)
  • Bridgetina otce hraje Ernie Lively, opravdový otec herečky Blake Lively. (HappySmile)

Reklama

Reklama