Reklama

Reklama

Všichni milují Mandy Lane

  • USA All the Boys Love Mandy Lane
Trailer

Obsahy(1)

Stredoškoláčka Mandy Lane (Amber Heard) sa cez jedno leto zmení z nepekného dievčaťa na krásku. Tým sa okamžite zvýši záujem o jej osobu u populárnych deciek zo školy, ktorí ju nakoniec pozvú na víkendovú párty na odľahlom ranči. Ako však zábava vrcholí, účastníci začnú za nejasných okolností miznúť. (ČSFD)

Videa (1)

Trailer

Recenze (110)

majo_svk 

všechny recenze uživatele

Vraj Všetci milujú Mandy Lane, ja nie, je to zákerná mrcha. Ak je uveríte, je s vami koniec. A ako film zhodnotiť? Ide o priemerný horor plný teenagerov, ktorí skončia mŕtvi. Scenár je ľahko predvídateľný až na posledných desať minút. Dialógy sú debilné a stupídne, vhodné tak pre sfetovaných teenagerov a nie pre rozhľadeného diváka. Atmosféra a vlastne všetko ostatné je len slabým priemerom. Podobný nudný zážitok bez strachu vám poskytne tucet ďalších nevýrazných hororových sračiek. Aspoň, že sa dalo pozerať na tie baby. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Další film z řady vyvražďovaček jako několik. Takové filmy už přestávají bavit a víc si nezaslouží. Od začátku předvídatelný příběh a děj. Dokud budou pořád stejné vyvražďovačky nikdy nedám vyšší hodnocení než 3*.. Pomalu by se mělo vymýšlet něco originálnějšího než vzít do ruky pistol, nebo nůž a zabít partu lidí. Toto už je moc ohrané. Možná ten závěr jsem trošku nečekal. Film byl tak v celku zkousnutelný a ty 3* si zaslouží. ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Ani propadák, ani skvost, ale mírně nadprůměrná teenagerská vyvražďovačka. Plusem je hlavně to, že místní omladina je poměrně snesitelná, dá se na ní koukat a smrt jsem ani jednomu z nich vysloveně nepřál. Originalitou film zrovna nehýří, vraždy jsou nenápadité, a když už to vypadá, že přecijenom nějaký mord originální bude, tak najednou pic a je po mordu. Za vidění stojí především konec (mimochodem neskutečně předvídatelný), jenž disponuje slušnou dávkou brutality, když už ničím jiným. Pochválil bych hudbu, díky níž snímek získal trochu té letní jižanské atmosféry, a kvůli které jsem se podíval i na kus závěrečných titulků. Možná bych se rozmýšlel i o čtyřech hvězdičkách, ale to jenom kdyby mě zdejší pointa nenapadla ještě předtím, než jsem si ten film vůbec pustil (a vůbec bych se nedivil, kdyby se tak stalo více hororovým fanouškům). Takže nakonec tak 55% - stejná liga jako třeba Prom Night (2008), jen o pár příček výše v tabulce. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Jak to, že je máš tak tvrdý?",,To je tajemství." Spíše podprůměrný slasher v osmdesátkovém looku, kde ale chybí sex a gore se smrskne na jednu roztrženou hubu a pár zakrvácených ran. Postavy klasicky nesympatické, tudíž mi byl jejich osud lhostejný. Vlastně nebyl, těšil jsem se, až zařvou. Kdo jiný by mohl ječet na chlapa s kulkou v zádech, aby rychle vstal ze země, než blbá blondýna. Kdo by se místo schování na poli s kotouči slámy rozběhl na cestu, když ho pronásleduje auto, než blbá blondýna. Kdo jiný by věřil blondýně, než blbá blondýna..... Akorát jsem přesvědčený, že když někdo se zraněními (řezné rány) spadne do hromadného hrobu s krávami, které byly utraceny kvůli nemoci, musí se nakazit. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

2* a je to až moc. Půl * je za zvláštní atmosféru a 1 a1/2 * samozřejmě za Mandy Lane. Amber Heard je totiž skutečně neuvěřitelná kočka a určitě i já bych patřil do skupiny chlapců, kteří milují Mandy Lane :-). Ale prostě jako horor je to bez diskuzí dost nevýrazný a chudý průměr, který nemá co nabídnout a čím zaujmout. Postavy jsou sice snesitelné a většinou i sympatické (především pak dívčí osazenstvo v čele s právě zmiňovanou kráskou Amber), zápletka je ovšem nudná a těžce profláknutá a závěrečná pointa alespoň pro mě překvapivá, ale v žádném případě ne šokující a už vůbec ne nějak originální. Napětí pak sice v pár scénách zafunguje, ale co se týče vražd, jejich zpracování a efektnost je totálním odpadem! Nevyžaduji za každou cenu brutalitu, hektolitry krve, praskání kostí a vnitřnosti na každém rohu, ale v případě Mandy Lane to autoři už vážně s tou krotkostí a přístupností přehnali, v tomto směru nemůže potencionální divák tedy očekávat vůbec nic, takže spíš než o horor jde o thriller. Já z Mandy Lane prostě moc odvázaný nebyl, jediným pozitivem je příjemný pohled na pěkné herečky, ale vše ostatní je nezábavné a mdlé a celé to navíc nemá ani nic moc spád. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (3)

  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 92. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Paldiny)
  • Během natáčení byli pro štáb a herce obrovským problémem červení mravenci. (hladass)
  • Ranč, který se ve filmu objevil, patřil rodině Hilary Duff. Součástí ranče byl i hřbitov s více jak 60 hroby z 19. století. (hladass)

Reklama

Reklama