Reklama

Reklama

Devítky

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Gary sa rozišiel s priateľkou a pri pálení jej vecí to preženie s horľavinami. Vzápätí sa opije, šoféruje, vezme si crack a nakoniec havaruje. Vytriezvie až v nemocnici. Súd mu nariadi domáce väzenie, na ktoré má dohliadať optimistická novinárka Margaret. Presťahuje ho do dočasne prázdneho domu, pretože jeho majiteľ, spisovateľ, je na turné v Kanade. Gary sa zoznámi so Sarah – atraktívnou, zdanlivo spokojnou susedkou. Aj priateľstvo s Margaret sa zdarne vyvíja. Lenže... Dejú sa prečudesné veci – Greg nachádza zápisky a vôbec si nevie spomenúť, že ich napísal, počuje hlasy. Je naozaj Garym, alebo je niekým celkom iným? A to je len začiatok... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (246)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Nedá se říct že by mě film zklamal, spíše jsem postrádal podstatně více silných a napínavých scén. Zpracování bylo velice skromné až komorní. Podobně u mě probíhal Man of the Earth. Tyhle konverzačky mi nevadí, jen mám raději trošku akčnější ladění sci-fi. Nemám jediný důvod chtít vidět tento film znovu. 50% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Celý film má docela zajímavý nápad, který se v některých chvílích mění do docela lynchovského stylu, jenže jak se ukazuje, tohle není tak neproniknutelný snímek. Naopak, i když Ryan Reynolds může být postavou spíše odpuzující, někomu vadí z principu, mně opět dokazuje, že když chce a má dobrého režiséra, dokáže zahrát zajímavě. To se potvrdilo i ve snímku "Devítky", který mě pro svou zajímavou atmosféru, napětí a přesto určité lidské pojetí mě celkem zaujalo. Není to velký film, není to film, který ovlivnil můj život, ale díval jsem se na něj minimálně se zaujetím. ()

Reklama

Bachy 

všechny recenze uživatele

Originální námět odehraný na relativně malém prostoru s jednou hlavní rolí a párem pomocnic. A Ryan Reynolds tu svou roli odehrál s přehledem. O filmu jsem nevěděl absolutně nic, krom informace, že pro kamarády byl "dobrý, ale průměrný". A tak to asi být i mělo, protože takovémnožství dobrých nápadů a tak zajímavý příběh jsem rozhodně nečekal. Není to film, který ve mně zanechal nějaké hluboké pocity, neposadil mě na zadek a ani ze mě nevymáčkl emoce, ale přesto mě nesmírně bavil a já nemám, co bych vytkl. Pes dělá :"devět, devět." ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Tak to bolo teda nieco. O deji sa nema vyznam rozpisovat, pretoze „pribeh“ je tazko opisatelny. Kazdopadne, ked pre nic ine, uz len pre sposob natocenia sa tento film oplati vidiet. A ja proste filmy ako Donnie Darko, The Butterfly Effect a pod., napriek niektorym preslapom mam rad a tento film patri presne k nim. A poznatok, ze koaly ovladaju telepatiu bol jedinecny ;) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Devítky pro mne představují velmi zajímavou hru. Rychle jsem se do ní vnořil, pak jsem se na chvíli ztratil, ale dobrovolným roztočením mozkových závitů jsem se odrazil ode dna a před snímek postavil taková očekávání, že mne závěrečné rozuzlení nemohlo uspokojit. Zkrátka jsem doufal v geniální zakončení skvělé hry, ale to už bych asi chtěl od života moc. Nicméně potenciálem se tady rozhodně nešetřilo. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (5)

  • Dom, v ktorom sa Gary zdržiava a Gavin žije, je skutočný dom režiséra Johna Augusta. (Abiosis)

Reklama

Reklama