Reklama

Reklama

Devítky

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Gary sa rozišiel s priateľkou a pri pálení jej vecí to preženie s horľavinami. Vzápätí sa opije, šoféruje, vezme si crack a nakoniec havaruje. Vytriezvie až v nemocnici. Súd mu nariadi domáce väzenie, na ktoré má dohliadať optimistická novinárka Margaret. Presťahuje ho do dočasne prázdneho domu, pretože jeho majiteľ, spisovateľ, je na turné v Kanade. Gary sa zoznámi so Sarah – atraktívnou, zdanlivo spokojnou susedkou. Aj priateľstvo s Margaret sa zdarne vyvíja. Lenže... Dejú sa prečudesné veci – Greg nachádza zápisky a vôbec si nevie spomenúť, že ich napísal, počuje hlasy. Je naozaj Garym, alebo je niekým celkom iným? A to je len začiatok... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (246)

teutates 

všechny recenze uživatele

Skromný snímok z veľkým srdcom! V jednoduchosti je krása..! Retrospektíva deja (avšak trochu inak), analýza, Ryan Reynolds, poznanie, spomienky, zvláštnosť, tajomnosť... to všetko sa v tomto snímku spája v jedno a vytvára neskutočne - skutočný, zaujímavý a nevšedný príbeh, ktorý nieje typický pre americku "továrňu na sny"! Milé prekvapenie zo strany hercov, zaujímavé ("lacné") prevedenie s myšlienkou..! Pre mňa osobne na prvý pohľad nezaujímavé dielo (myslel som si, že ide o snahu o copy), ale s odstupom času mením svoj názor a uznávam jedinečnosť tohto snímku..! Silné 4* ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Za poslední dobu asi nejzajímavější a nejzamtenější film. Ve filmu je patrná snaha tvůrce vytvořit velice originální a záhadnou atmosféru, která diváka přibije k sedačce od začátku do konce. Musím se přiznat, že na mě to dosti zafungovalo. Film má spoustu neojedinělých záběrů, ze začátku vypadá jako pomatená komedia a končí jako božstvo! Velice kreativní posun v rovině filmu. Kamera je skvělá a "autentické" záběry mě velice překvapily. V podstatě je tenhle film něco mezi mementem, number 23 a klubem rváčů. Jenom s rádoby hlubší tématikou. Nemám vesměs žádné výtky, jenom jsem byl zmatený z první části a konce, dle mého neměla jeho žena (McCarthy) a jeho dcera (Fanning) v posledním záběru nic vědět, pak by to bylo super. Mám z toho zvláštní pocit, ale musím dát 4*. ()

Reklama

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Naprosto chápu všechny, kterým se to nelíbilo. Na tohle musí mít člověk náladu, něco v hlavě, podobný názor jako autor a vůli všechno vstřebat. Já měl při projekci vše a celou dobu jsem byl nadšeně konsternovaný a ač jsem většinu času nic nechápal, tak jsem hltal každou vteřinu. Konec mi smysl dal, takže zůstala nádherná vzpomínka na neobyčejné dílo. 95% ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

začína to jako normální život herce který udělá v životě chybu a musí být doma jako vězen pak ztoho vileze uplně nevystvětlitelná věc všechno zmízí a začne to zase od začátku tentokrát jinak hlavní postava je uplně někdo jinej (Scénarista) který točí svuj seriál v jeho životě jsou uplně stejné postavy pak točí reality show a pak zjistí uplnou kravinu nechci ve svém komentáři spoilerovat...jede se dál pak je zase nekdo jinej a vznikne ztoho všeho jedna velká KRAVINA příběh je to dobrej herci taky ale závěr? Prostě je to jen další psycho-film který pochopí málokdo nejspíš jsem jeden stěch co to nepochopí ani kdyby to viděly pětkrát proto tři hvězdy :) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Devítky pro mne představují velmi zajímavou hru. Rychle jsem se do ní vnořil, pak jsem se na chvíli ztratil, ale dobrovolným roztočením mozkových závitů jsem se odrazil ode dna a před snímek postavil taková očekávání, že mne závěrečné rozuzlení nemohlo uspokojit. Zkrátka jsem doufal v geniální zakončení skvělé hry, ale to už bych asi chtěl od života moc. Nicméně potenciálem se tady rozhodně nešetřilo. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (5)

  • Dom, v ktorom sa Gary zdržiava a Gavin žije, je skutočný dom režiséra Johna Augusta. (Abiosis)
  • V tretej časti filmu ("Knowing") je na poznávacej značke Gabrielovho auta napísané 54P-X63. Súčet 5+4 a 6+3 je deväť a P a X sú od seba v abecede vzdialené deväť miest. (Abiosis)

Reklama

Reklama