Reklama

Reklama

Devítky

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Gary sa rozišiel s priateľkou a pri pálení jej vecí to preženie s horľavinami. Vzápätí sa opije, šoféruje, vezme si crack a nakoniec havaruje. Vytriezvie až v nemocnici. Súd mu nariadi domáce väzenie, na ktoré má dohliadať optimistická novinárka Margaret. Presťahuje ho do dočasne prázdneho domu, pretože jeho majiteľ, spisovateľ, je na turné v Kanade. Gary sa zoznámi so Sarah – atraktívnou, zdanlivo spokojnou susedkou. Aj priateľstvo s Margaret sa zdarne vyvíja. Lenže... Dejú sa prečudesné veci – Greg nachádza zápisky a vôbec si nevie spomenúť, že ich napísal, počuje hlasy. Je naozaj Garym, alebo je niekým celkom iným? A to je len začiatok... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (245)

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Tak to bolo teda nieco. O deji sa nema vyznam rozpisovat, pretoze „pribeh“ je tazko opisatelny. Kazdopadne, ked pre nic ine, uz len pre sposob natocenia sa tento film oplati vidiet. A ja proste filmy ako Donnie Darko, The Butterfly Effect a pod., napriek niektorym preslapom mam rad a tento film patri presne k nim. A poznatok, ze koaly ovladaju telepatiu bol jedinecny ;) ()

mm13 

všechny recenze uživatele

Dobre plynúca mysteriózna mozaika s nie práve najšťastnejšie zvoleným hlavným predstaviteľom, ale predsa pútavá, chcete vedieť, ako to skončí. No, a končí to podivne, po dejovej stránke síce všetko klapne, ale čo tým chceli autori povedať už mi uniká. Ako čo i len pozastavenie sa nad vzťahom Boha a človeka podivné, ako pozitivisticky ladená moralitka blábol. ()

Reklama

Petroff 

všechny recenze uživatele

Zvláštní film, u kterýho se nedá moc psát, o čem vlastně je, aniž by člověk neprozradil zbytečně moc. To by pak nejspíš mohlo dost nepříznivě srazit výsledný dojem. Hodně mě to bavilo, scénář je bezvadně zamotanej, nadmíru povedenej režijní debut (jsem velmi zvědavý na jeho další film, ideálně opět s vlastním scénářem) a Ryana Reynoldse mám čím dál radši! Nečtěte následující citaci z filmu, pokud jste ho neviděli. Opravdu ne! spoiler: -"Lidé jsou sedmičky. Opice šestky." -"Co osmičky?" "Koaly. Ovládají telepatii, a řídí počasí." Beztak mám pořád dojem, že to bylo trochu o něčem jiném, než se na první shlédnutí zdá. Někdy bych si to chtěl/měl dát znovu. ()

Lischai 

všechny recenze uživatele

Lidé jsou "sedmičky", Bůh je "desítka". Podívejme se na příběhy "devítek": scenáristů, tvůrců videoher a podobné verbeže. -- Až sem zajímavý námět, dále už je to ale bohužel jenom horší. The Nines je epizodický film, ve kterém postupně sledujeme tři životní příběhy "devítek", které gradují k pointě celého filmu. Ta je ovšem velmi... svérázná. Na závěr si sice řeknete "aha, to bych nečekal", ale do půl hodiny nevíte, že jste film viděli. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Hmm, trocha toho zamyšlení při pondělním ránu mi naštěstí neuškodila. Viděl jsem zajímavý film, který od začátku jen čím dál více naznačoval a čím dál více zamotával, aby to na mě v posledních deseti minutách všechno vybalil. A neměli to vůbec špatně vymyšlené, tvůrci těchhle Devítek. Škoda byla druhého ze tří příběhů, který mě lehce nudil. Buď měl být kratší nebo se toho v něm mělo více udát, ale jinak téměř bez problémů. Dobří herci, vybraná hudba se pěkně poslouchala, režie není nijak epicky výpravná a ani si nepomáhá bůhvíjak velkými efekty, nicméně o to je působivější. Tři a malý kousek. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (5)

  • V tretej časti filmu ("Knowing") je na poznávacej značke Gabrielovho auta napísané 54P-X63. Súčet 5+4 a 6+3 je deväť a P a X sú od seba v abecede vzdialené deväť miest. (Abiosis)

Reklama

Reklama