Reklama

Reklama

Epizody(12)

Recenze (7)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Snaha dospět. Udělal Hank dobře, že se vracel? Navíc u filmu, v divadle i od knížek všechny nasral. Zkusí to u televize. Sám však dobře ví, že si spálil hodně mostů, nicméně pořád má „rajcovní energickej mozek zelenáče a tělo zlitýho starocha“, takže to nakonec klapne. Jinak toho ale moc neklapne. První průšvih – Levon. Další průšvih – celkové motání se okolo seriálu. Nebýt Duchovnyho, který láká šibalským pohledem, přesnou hláškou a úderným charismatem, dávno to mohli tvůrci zabalit. Jedna z mála světlých chvilek je číča Heather Graham, která si ukousne kus série pro sebe. Už to ale obecně tolik nešmakuje. Pocit jedinečnosti je pryč. Děj přestal být zajímavý, postavy i dialogy docela zhlouply. Linie s životní láskou Karen už nefunguje, nemá napětí, chemie je ta tam. Shovívavost je na místě, konec měl přijít dřív. Přesto nám tohle sarkastické prasátko poskytlo nespočet svěžích dílů a moc fajn situací. Takže díky. ()

Toka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

|| 7. série – 90% Jakkoliv je tahle série nenáviděná, za mě nekompromisně patří do lepší poloviny seriálu. Troufám si i tvrdit, že se jedná o nejhumornější část celého Californication. Levon je naprosto senzační postava, kterou doplňuje podobně charismatická Julie spolu s Rathem a jeho dialogy. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Californication se rozloučilo nejslabší sérií. Plusem bylo, že pole prakticky úplně vyklidila Becca, která se stávala značně otravnou a málo prostoru dostává i vyčpělé tokání Hanka a Karen. Bohužel je to nahrazeno nesympatickým synem, jehož linka je celá taková “meh”. Od většího propadu to tak zachraňuje Heather Graham a stabilně šílená Runkle family. Charlie se nakonec vyprofiloval v nejstabilnější a nejzábavnější postavu celého seriálu…60% ()

Locksley odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sedmá série snad neměla ani vzniknout. Vypadá to, že je to celý vycucaný z prstu za každou cenu. Tolik vyloženě debilních lidí se tam dohromady neobjevilo za předchozích šest sérií. Hlavně dement Levon, ten byl skutečně k nakopání a pak ta snůška idiotů kolem producenta Ratha. A samozřejmě nový dabing. Ten tuhle sérii poslal do hajzlu úplně. Toto hodnotím jako odpad. ()

st4nford 

všechny recenze uživatele

Není to špatné! U většiny epizod jsem se hluboce ze srdce zasmál, ale po zhlédnutí celé sedmé sezóny jsem měl pocit diváckého neuspokojení, neboť jsou zde stanoveny nové a celkem zajímavé otázky, které nejsou zodpovězeny. Chtělo by to minimálně ještě jednu řadu nebo závěrečný TV film. Daleko lepší pocit jsem měl z šesté sezóny, kde byl na konci poslední epizody skvělý cliffhanger a koncepčně s jeho otázkou zapadal do rámce celého seriálu. Sedmá sezóna mi se svými otázkami přijde tak trochu zbytečná. ()

Galerie (113)

Reklama

Reklama