Reklama

Reklama

Tvrďák Taylor

Trailer

Obsahy(1)

Ryan, Wade a Emmit nastupujú na strednú školu. Ich prvý deň prebieha dobre, až dokým sa nestretnú s Filkinsom, vychýreným školským bitkárom, ktorý sa správa ako malý Hannibal Lecter. Predtým, ako budú úplne vtiahnutí do Filkinsovej ríše teroru, potrebujú si nájsť niekoho, kto ich bude chrániť. Dajú si inzerát do vojenského časopisu Soldier of Fortune. Najlepšia a najlacnejšia ponuka príde od bývalého žoldniera Drillbita Taylora (Owen Wilson). Zoberie si ich do parády a fyzický a duševný tréning na možné školské nástrahy sa môže začať. (jojoping)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (147)

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Nic moc komedie. Být to zaměřený jen na ty tři kluky a nebo naopak jen na Drillbita, tak to mohlo být mnohem lepší. U každého si říkáte, že je tam nějaký potenciál, ale na ten zapomenete, když se začne vyprávět jiný příběh. O komediálních schopnostech Owena Wilsona jsem na začátku dost pochyboval, ale tady je to skoro jen on, kdo má zásluhu na tom, že se dá film označit za komedii. Celkově jsem ale musel hodnotit jednou hvězdičkou navíc. To za ten konec, který mě dost překvapil. Finální souboj byl na komedii dost drsný a přímí. Chvíli jsem si dokonce vzpomněl Ramba :) ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Owen Wilson má na víc. To co předvádí v tomto filmu mi příjde dosti zbytečné. Kde jsou ty časy, kdy pro mě zazářil ve filmu Za nepřátelskou linií. Akční film, který se od Wilsona vůbec nečekal a neskutečným způsobem tam překvapil. Vím, že před natáčením tohoto filmu měl nějaké osobní problémy, ale mám ho rád, takovéto filmy mu nepřeju. Tvrďák Taylor není komedie, kterou by si on zasloužil. Owen Wilson je sympaťák, který dokáže překvapit, který musí překvapovat. Dokázal to hodněkrát, dokáže to i v budoucnu, věřím tomu. Sice minulý Darjeeling byl hodně solidní, ale doufám, že v komediích jako je právě tato se tak často objevovat nebude, on si to nezaslouží. Komedie je to totiž průměrná, kupodivu decentně dětská, jenže ne příliš pro dětské publikum. Já se u ní nebavil, koukal jsem na ní jen kvůli němu a to mě zklamalo. Doufám, že časem se z toho dostane a zase překvapí v nějakém akčňáku, a udiví tím nejednoho kritika, jako právě Za nepřátelskou linií. ()

Reklama

LadyVader 

všechny recenze uživatele

Strašlivá blbost, ale ja se smála skoro od začátku do konce :-D. Někde uprostřed to trochu ztrácí nějakýma těma moralníma věcma, ale zbytek filmu mně mile překvapil. Těm třem nerdům nešlo nefandit :-)). A to že Owen Wilson hraje v takove šílené komedii mi nepříjde tak divný, ale překvapil mně Adam Baldwin a jeho třicetivteřinovej štěk, toho jsem tam teda nečekala :-)). ()

Booman 

všechny recenze uživatele

Film o třech šikanovaných chlapcích, co se rozhodnou něco s tím udělat, a tak si najmou bodygarda, co byl dřív voják. Netuší ale, že se v armádě moc dlouho neohřál, a že poměrně rychle dezertoval, nyní je bezdomovec a chce je vykrást. A protože je srab, tak je ani nechrání, ale jenom je učí jak se bránit, což je ale taky naprd, protože to sám neumí. Nakonec se v něm ale probudí bojovník a šikanistu seřeže. To by byl tak ve zkratce děj. No, úpřimně nijak odvázanej jsem z toho nebyl. Kromě toho že děj je poměrně debilní, místy je film opravdu hodně trapnej a celkový dojem z filmu je nula. Jediný proč dávám dvě hvezdy je Owen Wilson, kterej je sympaťák a že jsem se škodolibě bavil, jak ty tři kluci dostávali na frak a dělali si to všechno jenom horší ()

redwik 

všechny recenze uživatele

Po pozretí začiatku filmu mi bolo hneď jasné, ako celý film bude napredovať. No na sobotné popoludnie je to úplne ideálne, tento film je ako stvorený pre čas, keď si po výdatnom obede ľahnem na gauč a zapnem si telku. Owen Wilson sa mi dokonalo hodí do role chlapíka, ktorý si musí stále niečo nové vymýšľať. Dobrá a príjemná rodinná komédia, ktorá síce ničím neprekvapila, ale nič sa jej ani nedá vytknúť. ()

Galerie (79)

Zajímavosti (2)

  • Adam Baldwin si ve filmu zahrál jednoho z bodyguardů, kterého se chystají kluci najmout. Při pohovoru se zmínil, jak hloupé je pro bodyguarda chránit kluky před rváčema. Měl přitom na sobě stejný oblek jako ve filmu Moje tělesná stráž (1980), ve kterém si zahrál roli bodyguarda ochraňujícího své kamarády studenty před jedním takovým rváčem. (HellFire)

Reklama

Reklama