Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hrdina filmu společnosti Columbia Pictures Jak ukrást nevěstu, Tom (Patrick Dempsey), si užívá života: je sexy, je úspěšný a ví, že se může kdykoliv spolehnout na Hannah (Michelle Monaghan), svou okouzlující nejlepší kamarádku, která je jediným neměnným prvkem v jeho životě. Všechno dokonale funguje až do chvíle, kdy Hannah odjede na šest týdnů pracovně do Skotska...a Tom si s úžasem uvědomí, jak prázdný jeho život bez ní je. Rozhodne se, že jakmile se vrátí, požádá ji o ruku - ale je ohromen, když se dozví, že se zasnoubila s bohatým a pohledným Skotem a plánuje se k němu přestěhovat. Když Toma Hannah požádá, aby jí šel "za družičku", rozpačitě souhlasí...ale jen proto, aby se mohl pokusit Hannah získat pro sebe a překazit svatbu, dokud není pozdě. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (169)

ElizabethB 

všechny recenze uživatele

Velmi plytky romanticky zazitok s kopou “veci” bez logiky realneho zivota. Aka silne naivna love story… Cakala som viac, ovela viac a miesto toho toho som dostala minuty nudy a kyvkania vlastnej hlavy nad nezmyslami niecoho, co v uputavke vyzeralo ako dobry film…Ze by aspon jedna hviezda pre Patricka?...kdezeee, tu si zasluzi krasa UK. ()

Yancl 

všechny recenze uživatele

Velice obyčejná a ničím výrazná romantika, která v podstatě nemá co nabídnout. Snad jen ohraný děj, který patří do kolonky "stokrát-viděného". Především první půlhodina se vyznačuje pochmurnou a extrémně nudnou atmosférou, která v žádném případně nepobaví a už vůbec nerozesmívá. Což je u tohoto typu filmu velké mínus a nějaké emoce ? Leda povrchně. Holt se jedná o slabý snímek, kterých je na trhu filmů nekonečno. [30%] ()

Reklama

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Dva důvody (=dvě hvězdičky), proč film vidět? 1) Skotsko 2)New York. Příběh stál za starou bačkoru, takových už tu bylo požehnaně! Vážně jsem měla neodbytný pocit, že jsem to někdy viděla (ale opak je pravdou,šlo o moji premiéru.) Z představy nesympatického Dempseyho jakožto lamače srdcí mi ještě teď cukají koutky, Michelle se mi líbila v Source Code, tady byla jak vzhledově tak herecky nevýrazná šedá myška.Příběhově neslané, nemastné,předvídatelné,trapné. ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to mělo laťku hodně vysoko. Celý příběh nabral neuvěřitelný spád a vůbec jsem se nenudila. Bohužel po půlce filmu laťka trochu klesla, ale pořád je to podle mě nadprůměrný film. Herecký obsazení mě hodně okouzlilo. Takže dávám furt slušných 80%. Takový filmy to je moje. A hudba se mi taky moc líbila. ()

Vojťas 

všechny recenze uživatele

Po pětistéprvé... příběh tak průhledný až by se chtělo brečet. Patrick by měl také méně povídat a hrát spíše poklidnější osoby ve stylu Kouzelné romance nebo nejlépe zůstat u seriálové tvorby a pokračovat co nejdéle ve skvělé roli Dr. Dereka Shepherda u Chirurgů. Avšak stejně tento film nezatracuju a budu hooodně schovívavý, jelikož jsem se kupodivu nenudil! ()

Galerie (98)

Zajímavosti (6)

  • Colin (Kevin McKidd) se v restauraci zmíní o špatném filmu o vlkodlacích, šlo o narážku na film Psí vojáci (2002), kde se objevují vlkodlaci a McKidd hraje hlavní roli. (Domin1359)
  • Patrick Dempsey a Kevin McKidd hráli společně také v seriálu Chirurgové (od r. 2005). (skinny)
  • 40 centimetrů měří skotská sukně, kterou nosí Patrick Dempsey. Navzdory tradici si pod ni vzal i spodní prádlo - prý kvůli otravnému hmyzu. (Valsadora)

Reklama

Reklama